Must read: Paul, de man die uit zijn hersenen zakte

boek paul de man die uit zijn hersenen zakteEen intens en openhartig boek van Lilian Ferru 

 

 

In dit boek vertelt Lilian Ferru over wat ze heeft ontdekt na het overlijden van haar grote liefde. Als Paul, twaalf jaar geleden, een bijna dood ervaring heeft, knalt zijn bewustzijn open. Hij heeft weet van het universum en geeft healings in contact met Lichtwezens. Zijn kostbaarste geschenk aan de wereld was en is, de boodschap dat we één zijn met de Bron en niets anders! Om dit te begrijpen zullen we eerst naar binnen moeten keren, waarbij we vrij zijn van elk gezag buiten ons.

Dit is een verslag van zelfonderzoek, waarbij Lilian openhartig vertelt over haar ontdekkingen over leven en dood, rouw en vreugde, het denken en de stilte. Ze neemt de lezer mee op een reis naar de geheime uithoeken in haar geest. ‘Ik ben mezelf tegengekomen, zoals ik ben en niet zoals ik wil zijn’.

Dit boek gaat ook over jou, over waar je staat in de wereld, over oeroude patronen, over opvoeding en conditionering. De mens heeft door de eeuwen heen gezocht naar iets buiten of boven hem, iets dat wij God noemen, een tijdloze staat. Paul heeft het ultieme antwoord, maar Lilian neemt ook een duik in de oude wijsheden van wereldleraren zoals Osho en Krishnamurti.

We hebben inzicht nodig om een totale omwenteling in onszelf tot stand te brengen, zodat we niet in verwarring worden gebracht door de waanzin van de wereld. We zijn hersenmensen, slaaf van ons verstand, maar wat als we uit ons denken zakken? In de stilte ben je als een wolk. Het is een toestand waarin alles wat je gelooft is opgelost. Alleen wat werkelijk is blijft. Hoe kom je in dit domein? Hoe stop je het zoeken? Is er iets blijvends, iets dat voort bestaat? Bestaat de dood überhaupt wel? Is lijden louter gehechtheid? Wat doet het met je als je ergens afhankelijk van bent? We willen allemaal vrede, dat begint met vrede in jezelf. Laat je meenemen op een avontuur met een verhalenvertelster, die je uitnodigt om met haar om het vuur te zitten.  

Luister, ben stil, lees dit boek…

Rechtstreeks te bestellen bij uitgeverij piramidions.nl Piramidions Of bij elke online winkel of boekhandel.
Belgie: Paul | Lilian Ferru - Doorbraak Boeken

Lilian Ferru heeft acht half autobiografische boeken geschreven over haar leven met haar verlichte man Paul. Behalve auteur is zij oprichtster van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds. Daarnaast is Lilian filmmaker, zie YouTube. www.jijbenteenwonder.nl

 

 

banner paul de man die uit zijn hersenen zakte

Top