Boek Lilian Ferru: 'Laten we dansen'

boek laten we dansen bannerBoek Lilian Ferru: 'Laten we dansen'

 

 

 

Lieve Jij,

Vandaag, met Valentijnsdag, vieren we de liefde. We sturen elkaar kaartjes, bloemen en gedichten. Wat is er mooier dan het hart te laten spreken en de genegenheid voor elkaar te uiten? Valentijnsdag werd lang geleden als het begin van de lente gezien. Vogeltjes maken nestjes, de natuur komt weer tot bloei, steeds vaker schijnt het zonnetje. Het is juist vandaag, dat mijn nieuwe boek: ‘Laten we dansen’, het levenslicht ziet. Tijd dus voor beschuit met muisjes.

Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, met alle regeltjes die ons vanuit de politiek zijn opgelegd. We leven in een maffe tijd, waarbij steeds duidelijker de verborgen patronen zichtbaar worden. Zowel in het wereldse als ook binnen families, komt de wortel bloot te liggen. We zien afwijzing, afstand, en gebroken relaties. Als mijn ouders vlak na elkaar overlijden, valt het gezin uit elkaar. Het is een proces dat nu bij velen gaande is. Nog steeds heerst het idee dat er verschrikkelijke dingen gaan gebeuren als je puur jezelf bent. In dit boek duik ik in het familiesysteem en ontdek dat we nog steeds in de echo van het verleden leven. Hoe is dit te keren? Wat zou liefde doen? Als het inzicht begint te dagen, kunnen we vrede sluiten met onszelf omdat aanpassen zijn betekenis heeft verloren.

Daarnaast vertel ik ook over mijn bijzondere leven, met Paul. Na zijn bijna dood ervaring heeft hij kennis van het universum. ‘Eén met de Bron en niets anders!’ is de kern van zijn boodschap. Paul heeft contact met Lichtwezens en geeft healings. Juist als ik denk dat het stof begint te dalen, maakt Paul kenbaar dat het voor hem tijd is om terug te keren naar zijn galactische woningwereld. Er breekt een intense wonderlijke periode aan, waarbij hij ons de ultieme les leert. De laatste hoofdstukken heb ik ter plekke geschreven. Het geeft een intieme inkijk in de weken voorafgaand aan zijn aardse vertrek en wat daarna kwam. Gaan de healings door? Ja, we hebben het allemaal ervaren en het was zo indrukwekkend. Het boek gaat over liefde, vergeving, wonderen, maar ook over onthechten en elkaar vrijlaten vanuit het hart. Dat is iets anders dan ‘loslaten’.  

Dit is geen doorsnee verhaal, maar een verslag over het genezen van oude patronen en versleten overtuigingen die ons niet meer dienen. We nemen onszelf weer in eigendom. Eindelijk kunnen we gaan leven, zoals het leven voor ons bedoeld is. Volgens de proeflezers is de kracht van dit boek mijn heldere openhartige beschrijving. Ik ben door een hele transformatie gegaan, dankzij het grote voorbeeld van de verlichte ziel die Paul is. Laten we onze tijd niet verspillen door onszelf te verloochenen en klein te maken. Laten we dansen in de grootse waarheid dat we één zijn met de Bron. Laten we dansen op het ritme van ons bestaan, ómdat we bestaan. Het leven zelf is een dans, een vrije expressie van het licht dat jij bent!

Het is Valentijnsdag, de dag van de liefde. Laten we élke dag lief zijn voor elkaar. Laten we kiezen voor geluk, in plaats van gelijk. Laten we elkaar koesteren, want iedere seconde samen is een geschenk. Dat weet je pas ten volle als je de persoon waar je van houdt niet meer kunt kussen of knuffelen, om welke reden dan ook. Heb je nog wat goed te maken? Doe het dan vandaag en anders morgen, maar wacht er geen jaren mee. Iedereen wil gewoon erkenning en gezien worden voor het licht van wie hij of zij is. Geef wat jezelf nodig hebt, want leren is demonstreren. Dat is laten zien dat jij verder kunt kijken dan alle verschillen. Dat is waar het wonder begint.

Ik wens je veel inspiratie en leesplezier toe,

Liefs, Lilian

Het boek: ‘Laten we dansen’, is rechtstreeks te bestellen via de uitgever: www.piramidions.nl, www.jijbenteenwonder.nl, of bij elke boekhandel.

Ik waardeer het ten zeerste als je een recensie schrijft op www.bol.com

  

 

 

front cover

 

Top