Positieve bedrijf: uitgever Hajefa

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

hajefaUitgeverij Hajefa is een super positief bedrijf met topboeken, astrologieopleidingen en Lomi Lomi. Peter Saarloos is een warme betrokken uitgever die zijn schrijvers begeleidt in het hele proces.

 

 hajefa

Peter Saarloos

_MG_9108_copy.jpgIk ben Peter Saarloos en ben geboren op 26 juli 1964 in Rijswijk (Z-H) en verzorg momenteel de opleiding astrologie in Zoetermeer onder de naam van Opleidingscentrum Ishtar en geef boeken, agenda's en kalenders uit onder de naam van Uitgeverij Hajefa.
 
Ik ben vanaf ongeveer mijn zestiende jaar bezig met allerlei paranormale en alternatieve zaken. Sinds 1988 verdiep ik mij in de astrologie. Dit raakte iets in mij: er was herkenning en verwondering. De astrologie leerde me te accepteren dat iedereen anders is en mag zijn.
 
Daarna ben ik de opleiding astrologie gaan volgen bij Minou van Hemert in Utrecht. Na de start van mijn consultpraktijk ben ik na een aantal jaren begonnen met het geven van basiscursussen. Langzaam maar zeker groeide uit de cursussen de vijfjarige beroepsopleiding astrologie.
 
Vanaf 2000 geef ik jaarlijks onder de naam van Uitgeverij Hajefa de astrologische agenda uit. Het assortiment van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot de maankalender en –agenda, en diverse spirituele en astrologieboeken.
 
De afgelopen jaren heb ik in mijn persoonlijke zoektocht een spirituele ontwikkeling doorgemaakt, onder andere door Awakening your Lightbody maar ook door lichtwerk, klankhealing, massages, enzovoort. Deze spirituele ontwikkeling is ook verweven met mijn werk als docent.
Onlangs heb ik mijn training Hawaiiaanse massage (lomi lomi) afgerond wat weer een verdere verdieping bracht in mijn persoonlijke leven.
 
 

Uitgeverij Hajefa

 

IMG_0029.JPG

Uitgeverij Hajefa is opgericht in het jaar 2000 en geeft sindsdien jaarlijks de Astrolgische Agenda uit. Inmiddels heeft de uitgeverij zich gericht op het uitgeven van boeken die een bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Hiertoe geeft Uitgeverij Hajefa meditatie-CD's en boeken op het gebied van astrologie, spiritualiteit en esoterie uit.
Met name op het gebied van de astrologie wil Uitgeverij Hajefa boeken uitgeven van Nederlandse astrologen en het vertalen en uitgeven van buitenlandse astrologieboeken om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het astrologische vakgebied.
Contactinformatie:
Uitgeverij Hajefa, Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
Tel: (079) 362 56 50, Fax: (079) 362 56 52, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: http://www.hajefa.nl/
 
Een greep uit de boeken:
 
 
 
   
 
9789077677964.jpg  
Het mysterie achter Zero Limits - De zoektocht naar wonderen door ho'oponopono
Joe Vitale
 
Het eerdere boek van Joe Vitale, Zero Limits, was het eerste boek waarin de traditionele Hawaïaanse methode ho’oponopono werd uitgelegd en hoe men door gebruik hiervan meer gezondheid, innerlijke vrede, welzijn, overvloed en geluk kan ervaren. Ho’oponopono helpt je om...

     
9789077677971.jpg  
Reiziger in het multiversum - Avonturen van een modern mysticus
Michael Roads
 
Ik sta vaak versteld van de eindeloze diversiteit en overvloed van het leven, die zo ver buiten ons menselijke referentiekader ligt. We leven in onze persoonlijke realiteit als een goudvis in een glazen kom. Voorbij deze persoonlijke fysieke realiteit is er de immensheid van de grootsere metafysische realiteit.
   
 
9789076458021_Geometrie_van_de_schepping.jpg  
De geometrie van de Schepping, deel 1
een herinnering aan ons verre verleden
Drunvalo Melchizedek
 

Dit adembenemende boek vertelt Drunvalo's zoektocht naar de ontwikkeling van de mens, die mogelijk van buitenaardse afkomst is. Hij leidt ons door oude beschavingen heen naar het heden en geeft ons een duidelijk inzicht in het bewustzijnsniveau waar we ons nu in bevinden. Bovendien leert hij ons wat nodig is voor een soepele overgang naar het volgende niveau.

Meer informatie...

   
 
9789077677988.jpg  
Leven vanuit verbinding - Spirituele gids voor eenheidsbewustzijn - Lessen van Phylos
Jeroen Kuyper 
 
Vrijwel dagelijks zijn er tal van boeiende spirituele activiteiten te bezoeken. Maar wat blijft er over van je prachtige ervaringen wanneer je op maandag het gewone leven weer oppakt, met collega’s die glazig voor zich uit kijken wanneer je iets van je enthousiasme probeert te delen?
Dit boek gaat over de verbinding tussen je spirituele en je dagelijkse leven. Het wil een leidraad en houvast zijn voor degenen die het spirituele pad gaan.
   
 
9789077677940.jpg  
Gelukkig met Geld - Overvloed door bezieling en zelfliefde
Anita Boom-van Doorn
 
In menig vorig leven was geld geen probleem. Dat de één wat meer te besteden had dan de ander, was een situatie die men accepteerde als een Godsgericht. In deze Nieuwe Tijd is die energie er nog steeds, maar deze voelt oud en gebruikt.

Nu kun je het anders doen. Jij kunt geld creëren vanuit zelfliefde. Je zult eraan wennen dat de liefde van de eigen ziel kán resulteren in geld...
Meer informatie...
   
 
9789077677933.jpg  
De YES-frequentie - De kracht van YES
Gary Quinn
 
Dit boek geeft kort maar krachtig praktische en inzichtelijke methoden om oude patronen te doorbreken, succesvoller te worden en het leven meer zin en een groter doel te geven. Door te focussen op steeds terugkerende problemen in het hectische hedendaagse leven krijgt de lezer de ondersteuning en de handvatten om zich te verbinden met een positieve trillingsfrequentie om de eigen innerlijke kracht, creativiteit en intuïtie aan te boren...
Meer informatie...
   
 
9789077677834.jpg  
Eclipsen in de astrologie
Willem Simmers
 
In dit boek wordt kort ingegaan op het ontstaan van eclipsen, de verschillende soorten eclipsen en wordt er uit de doeken gedaan wat eclipsen in astrologische zin betekenen. Hoe werkt een eclips uit in een individuele horoscoop of de horoscoop van een land, wat precies is de invloed van voorgeboortelijke (prenatale) eclipsen en voorgeboortelijke volle en nieuwe manen (lunaties)? Dit en nog veel meer tref je, geïllustreerd met veel voorbeelden, aan in dit boek dat daarmee uniek is in zijn soort.
Meer informatie...  
   
 
9789082393200.jpg  
Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef
Danielle Coeterier
 
De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawaïaanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en bevrijdend voor de geest. Alle recepten in dit boek zijn gemaakt met pure producten zonder kunstmatige toevoegingen,
 
Meer informatie...
   
 
9789077677827.jpg  
Zero Limits - Een Hawaïaanse methode voor overvloed, gezondheid, innerlijke rust, vrede en meer
Joe Vitale & Ihaleakala Hew Len, PhD
 
Leef je leven met Zero Limits!
 
‘Dit meeslepende boek kan de mensheid doen ontwaken. Het onthult de eenvoudige kracht van vier zinnen waarmee je je leven kunt transformeren. Koop tien exemplaren: een voor jezelf en negen andere om weg te geven. Zo goed is het boek.’
 
Meer informatie...
   
 
9789077677711.jpg  
De Venusiaanse Trilogie
Spirituele wijsheid en onvoorwaardelijke liefde
Omnec Onec 
 
Omnec Onec heeft met haar autobiografie Van Venus kwam ik, waarin ze het leven beschrijft in de astrale dimensie van Venus, inmiddels duizenden mensen geraakt en naar waardevolle inzichten geleid. Haar boeken zijn unieke getuigenverslagen van een hoger bewustzijn. Omnec Onec beschrijft haar leven in de astrale sfeer van Venus en onderwijst tijdloze wijsheid. Ze schrijft over hoe en waarom...
 
Meer informatie...
   
 
9789077677841.jpg  
Laat de engelen tot je spreken - en bereik je ware doel
Gary Quinn
 
Bewustzijn, kennis, macht. Werkelijk geluk. Als je leven enorm verbeterd is, dan vertel Je dat aan de vrienden en kennissen die erover willen horen. Dit was de manier waarop Gary Quinn oorspronkelijk zijn bekendheid kreeg. Inmiddels heeft hij zijn (niet aan een kerk gebonden) werk met de engelen uitgebreid tot een enorme groep mensen van over de hele wereld die zijn workshops volgen.
 
Als je bereid bent om een brug te bouwen naar werkelijk bewustzijn, dan helpt Gary Quinn je in contact te brengen met...
 
Meer informatie...
 
Top