Positief bedrijf: MYPC Martien Kooy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

martien mypcOok toe aan een nieuwe website? Martien Kooy is expert in Joomla en gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van websites.

 

 

 

Martien Kooy heeft onder andere de degoednieuwskrant.nl ontworpen. Daarnaast is hij een grafische duizendpoot en maakt hij ook animaties en videoproducties. MYPC kan zich beroepen op jarenlange ervaring, een uitgebreide portfolio, een superservice en betaalbare prijzen.

MYPC ontwerpt en bouwt websites, en helpt bedrijven met het realiseren van hun visitekaartje online. Er komt heel wat kijken bij het ontwerp van een professionele website. Het ontwerp moet aansprekend, origineel en opvallend zijn.
MYPC kijkt naar de bedrijfsactiviteiten om de mogelijkheden online te vergroten. Een aantrekkelijke vormgeving is daarbij een belangrijk uitgangspunt.
Bij MYPC gaat het om de juiste uitstraling, het evenwicht tussen tekst en beeld en de herkenbaarheid van jouw huisstijl. Voor een aantrekkelijke prijs bouw MYPC een website die aan jouw bedrijfswensen voldoet.

Specialist in onder andere de alternatieve sector, natuurgeneeskunde, en onderwijs.

MYPC verleent service op maat. Je kunt er terecht voor een eenvoudige website met een aantal pagina’s, maar ook voor websites die uitgebreider zijn. Te denken valt dan aan: websites met een flash film, javascript, gastenboek, inschrijfformulier, PHP Script, CMS systemen denk hierbij aan Joomla, Wordpress websites en webwinkels zoals virtuemart.

MYPC is gevestigd in Heerlen.

Hoe werkt het?

Ter kennismaking een gesprek met uitwisselen van ideeën.                        

Het ontwikkelen van het concept en de uitwerking ervan.                        

Implementatie en het bouwen van de site.                        

Nalopen en evalueren.                        

De website wordt opgeleverd.                        

Indien nodig onderhouden wij ook de website.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Voor een impressie van de door MYPC ontworpen websites, zie portfolio

 http://www.mypc-it.nl

 

 

Top