Jorn Luka over heelheid, donkerte en bewustzijn

licht123Een persoonlijk verhaalvan Jorn Luka

 

 

 

“Ervaar je dat op dit moment ook zo?” vraagt Marjolein aandachtig aan Jorn Luka. “Heelheid bedoel je? Soms… niet altijd” reageert hij in alle kwetsbaarheid. Jorn vertelt dat hij iedere keer weer lagen tegenkomt, maar dat de donkerte een belangrijk thema is wat mag worden aangekeken. “De donkerte wordt vaak overgeslagen, maar daar gebeuren magische dingen”. Jorn heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen en dat heeft hem veel moois gebracht.

Zo is hij een van de grootste podcastmakers in Nederland met The Trueman Show en is hij daarnaast medeoprichter van That’s the Spirit. Hij onderneemt, verbindt en heeft een sterke mindset. Maar deze enorme drive komt ook voort uit coping. Zijn reis naar bewustzijn en heling deelt hij in de nieuwste aflevering van de podcast Holistisch Leven. Samen voeren ze een openhartig gesprek afgescheidenheid in jezelf en afgescheidenheid om je heen. Maar dat er vervolgens ook weer heelheid kan ontstaan. Het blijft uiteindelijk een dans van licht en donker, waarin iedereen zoekende is naar zijn of haar eigen weg, waarheid of vorm van geluk.

Met de podcast Holistisch Leven nodigen we je uit om op zoek te gaan naar jouw unieke pad, wat dat ook mag zijn. ♥️ We hopen je te inspireren met verschillende verhalen zodat je geprikkeld wordt om te ontdekken, beleven en ervaren. Zo geeft Jorn op het einde nog een opdracht mee waarmee je gaat onderzoeken wat je tegenhoudt om jouw diepere verlangens en wensen te realiseren.

 

 

 

 

Top