Het verhaal van een spiritueel Kundalini-ontwaken

kleuren ontwakenWat ze je niet vertellen

 

 

 

Patrick Paul Garlinger is een bekroonde auteur die meer dan tien jaar geleden een diepgaand spiritueel ontwaken ervoer toen hij talloze spirituele leraren begon te ontmoeten en hogere staten van bewustzijn begon te ervaren.

Hij schrijft om de mensheid te helpen de manier waarop we denken over de aard van de werkelijkheid en de zin van het leven te overstijgen en werkt met individuen om hen te helpen de pijn uit het verleden los te laten en open te staan ​​voor het goddelijke van binnen.

Zijn eerste werk, When Thought Turns to Light, is een inleiding op een spirituele transformatie die in 2016 de Living Now Spirit Award won. Datzelfde jaar ontwaakte zijn kundalini, wat zijn spirituele evolutie versnelde, en hij downloadde een complete trilogie van gechannelde werken.

Het eerste deel, Seeds of Light: Channeled Transmissions on the Christ Consciousness, werd in 2018 bekroond met de Living Now Silver Medal for Metaphysics. Het tweede deel, Bending Time: The Power to Live in the Now, over hoe ons bewustzijn rond tijd is gestructureerd, werd uitgebracht in 2018. Het derde deel van de trilogie, A World Without Identity: The Sacred Task of Uniting Humanity, over de relatie tussen spiritualiteit en sociale verandering, ontving in 2020 de Living Now Silver Medal for World Peace.

 

 

 

 

 

Top