De verborgen DNA code en de Maya Kalender

dna2De I Ching, een oud boek uit het verre Oostelijke China, overleefde de dagen van geschiedenis in de 5200 Tuns (cycli van 360 dagen) die de Maya dag- en tijdbewaarders hebben geteld.

 

Dit mysterieuze boek van wijsheid hield een sleutel vast die verborgen bleef tot het einde van de geschiedenis in 2012. Nu toegepast heeft de sleutel een unieke en elegante getalscode onthuld en ontsloten. Dit is U, een perfecte mathematische beschrijving van de logica van de genetische code in tijd!

2013 was het jaar van „Galactische Synchronisatie,” een grootse Kosmische gebeurtenis en punt in tijd om de timing en haar cycli te begrijpen. De Wet van Tijd maakt bewust wat voorheen onbewust was, en dat doet het ook met ons begrip over DNA. Elk moment in het nu is een unieke mogelijkheid om jezelf uit te lijnen met de synchrone orde van het Galactische Wezen, om te begrijpen wat je doet en wat er in het nu gebeurd. Dit uitlijnen stelt je in staat om te groeien in het behouden van voortdurend bewustzijn, om in een ontwaakte staat van de denkgeest te blijven. Om hier meer over te leren kunnen we vele cycli doorgrondelijk bestuderen en een dagelijkse beoefening beginnen, voortzetten of uitbreiden. Daarnaast heb je een wil nodig om iets „nieuws” te leren, iets waar je lange tijd niet aan hebt gedacht..

De wetenschap van tijd is lang niet besproken en zelfs gedissocieerd om bijna te zijn vergeten, tot het jaar 1987. In dit jaar van de Harmonische Convergentie werd een boek „de Maya Factor” gepubliceerd. Dit deed vele mensen ontwaken, die zich realiseerden dat een oude en vergeten wetenschap aan het terugkeren was. In dit jaar was er ook een informerende supernova, waarna we synchroniciteit opnieuw konden bestuderen. Dit is wat we doen in het wetenschappelijke en harmonische raamwerk van de 13 Manen van 28 dagen plus één „Dag Buiten De Tijd” meet systeem, niet de kalender, maar de synchronometer is wat we volgen! Dit is de meest perfecte standaard van galactische tijd meting mogelijk. Bedenk en verwonder je over de mathematische logica van de Zon, de planeten, de Maan & Aarde? Denk je of geloof je dat hier een bepaalde orde in zit? Als dit zo is, hoe kunnen we deze orde toepassen in ons dagelijks leven? Is er een hulpmiddel beschikbaar om ons te gidsen op ons pad van bestemming??

Filmpje: spaans gesproken met engelse vertaling

Meer info op u-ching.com

Tekst earthmatters.nl

 

Top