Nieuwe boeken bij uitgever Hajefa

hajefa.fwHajefa.nl lanceert weer nieuwe boeken

 

 

 

Hieronder staan de spirituele boeken en astrologieboeken die onlangs nieuw zijn verschenen bij Uitgeverij Hajefa.


Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Renee Faas


Dit boek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke uitputting en iedereen die mensen bijstaat die daarmee te maken hebben. Het is specifiek gericht op patienten met de uitputtingsziekte me/cvs, maar daarvoor mag je gerust ook andere uitputtingsziekten lezen, zoals burn-out, chronische vermoeidheid en reuma. Ook veel mensen die een aanval van het covid-19-virus hebben overleefd, lijken langdurig uitgeput te zijn. Dit boek is er voor hen. Dit boek is er voor jou.

Meer informatie...

Drie golven vrijwilligers en de NIeuwe Aarde

Dolores Cannon


Toen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog atoombommen vielen op Hiroshima en Nagasaki, zagen onze 'beschermers' en 'toeschouwers' in de ruimte dat de Aarde afstevende op een catastrofe. Het principe van niet-ingrijpen weerhield hen ervan directe actie te ondernemen, maar zij kwamen wel met een briljant plan om de Aarde te redden en de mensheid te helpen om een hoger plan te bereiken. Ze konden niet van 'buitenaf' ingrijpen, maar wellicht konden zij invloed uitoefenen... van binnenuit. Daarom riepen ze vrijwilligers op om te komen helpen. 'De Aarde is in gevaar. Wie wil er komen helpen?' De zielen die van oudsher bij de Aarde horen, waren vastgelopen op het wiel van karma. De enige hoop om hen vlot te trekken, lag in de komst van zuivere zielen die nooit deel waren geweest van de karmische cyclus.

Meer informatie...

 

 

Maankalender 2023
Leven in harmonie met de maan
Esther van Heerebeek
 
 
 
Uitvoering: scheurkalender
Aantal op voorraad: 3836
Prijs: € 17.95

 

ISBN: 9789463318266
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina's: 736


Geen reviews


Bekijk achterkant
Inkijkexemplaar van de Maankalender 2022

In deze maankalender lees je hoe je in 2023 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2023 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2023 in harmonie met de maan te leven.

De teksten van deze Maankalender 2023 zijn geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op www.het12ehuis.nl.
 
 
Top