Zuiveringszout ware vijand van de farmaceutische industrie

baking sodaKanker is een zuur, bijvoorbeeld melkzuur, dat een afvalproduct is van schimmel en leeft in omgevingen die een lage zuurstofconcentratie hebben.

 

 

Wanneer we hoge concentraties aan zuurstof moleculen naar de kankercellen brengen zullen zij sterven. Iedereen zal zich sterk verzetten tegen het idee dat iets zo eenvoudig en goedkoop, zoals natriumbicarbonaat (zuiveringszout) de duurste farmaceutische geneesmiddelen kan overtreffen. Er is overtuigend bewijs dat theorie ondersteund, dat natriumbicarbonaat het primaire en universele geneesmiddel zou moeten zijn voor diverse ziekten, waaronder diabetes en kanker. Dit betekend ook dat alle therapeuten en medische professionals het moeten opnemen in hun medische behandelingen.

Als het gaat om natriumbicarbonaat, kunnen we stellen dat het goed is gedocumenteerd en een bestudeerde stof is. Het wordt al tientallen jaren veel gebruikt, zelfs door oncologen. Natriumbicarbonaat moet regelmatig worden toegediend om te beschadiging van de nieren door toxiciteit of chemotherapie en straling te voorkomen. Wereldwijd consumeren miljoenen mensen bicarbonaat ionen in het drinkwater met het oog op het voorkomen of behandelen van klinische acidose en een verscheidenheid van andere aandoeningen, in klinieken, ziekenhuizen of spoedeisende hulp. Elke dag helpt dit bij het redden van talloze levens. Wanneer zuiveringszout wordt gecombineerd met andere fundamentele en sterke natuurlijke stoffen zoals jodium en magnesium chloride, hebben we een drie-eenheid van medische super helden.

Het probleem met zure pH (relatief gebrek aan bicarbonaat ionen) is een groot deel van de menselijke fysiologie. Alle biochemische reacties zijn gevoelig voor de pH waarde omdat de enzymen zeer gevoelig zijn voor deze balans.

Voeding speelt een zeer belangrijke rol bij het handhaven van een gunstige pH-waarde in ons lichaam. Een groot deel van de moderne diëten resulteert in een daling van de pH waarde naar zuur. De onbalans van de pH waarde interfereert met cellulaire activiteiten en functies, vooral als de pH waarde blijft dalen. Zeer hoge zure pH leidt tot verslechtering van de cellen, en dit eind leidt weer tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals gastritis, diabetes, osteoporose, hart-en vaatziekten en kanker. Het feit dat biologisch leven beter functioneert in een niet-zure (alkalisch) omgeving ondersteunt duidelijk het nut van zuiveringszout.

Natriumbicarbonaat is verantwoordelijk voor de transportatie van zuurstof: het verwijdt de bloedvaten en laat het zuurstof in het weefsel, en werkt daardoor pH verhogend. Verhoogde pH van de urine voorkomt kristallisatie in de urinewegen.

Het is vastgesteld dat urinezuur de oorzaak is van nierstenen, diabetes, hartaanvallen, hartziekte, en jicht. Ook creëert het een toxische verbinding genaamd alloxan die wordt geproduceerd door schimmels. Dit betekent dat het ook zorgt voor diabetes en kankercellen. Orale toediening van zuiveringszout voorkomt artritis, infectie, jicht, koorts, en assisteert de activiteit van de alvleesklier waarvan is bekend dat het de meeste van de bicarbonaat produceert en ook verantwoordelijk is voor de productie van insuline. Ongeacht of iemand neurologische of cardiale aandoeningen, kanker of een ernstige vorm van de griep heeft, als natriumbicarbonaat wordt ingenomen samen met magnesium chloride is deze patiënt voorzien van de veiligste en de beste behandeling. Hun gemeenschappelijke actie verwijdert effectief alle gifstoffen en zuren uit alle weefsels, cellen en organen.

Bron

 

 

 

 

Top