De Ramificaties mbt Executive Order 13848

mysterieArtikel van Mystery Man. Is de “Trumpfkaart” de alternatieve “Great Reset?

 

 

 

 

Herinner je de Obama-gang en CNN bende die vier jaar lang ‘Rusland, Rusland, Rusland’ riepen, te beginnen in 2016?

Er was een reden - ze geloofden natuurlijk in de door Hillary opgezette hoax, maar dat is niet alles - ze hadden 'bewijs' nodig van buitenlandse inmenging namens Trump om hem te vernietigen, en niet alleen politiek.

Obama vaardigde een aantal harde Executive Orders uit (13694 gewijzigd naar 13757) terwijl hij de deur uitging en gaf hiermee overheidsinstanties speciale bevoegdheden om achter Trump aan te gaan als ze enig bewijs konden vinden dat hij betrokken was bij ‘buitenlandse verkiezingsinmenging’.

Obama's Executive Order was bedoeld om elke hint naar Trump’s betrokkenheid bij buitenlandse verkiezingsinmenging te bewapenen - waarvan ze aannamen dat ze die konden vinden (of creëren zoals ze deden met het nep ‘dossier’) - en ervoor zorgen dat hij alles zou verliezen wat hij bezat.

Er is door de democraten $40 miljoen verspild aan de Russische hoax van verzonnen valse beschuldiging en niet bewezen fraude en stonden uiteindelijk toch met lege handen.

Intussen ontging het de media en de marxisten echter dat Trump Executive Order 134848 instelde waarmee hij leger onderdelen kan activeren om de verkiezingsfraude te breken en de fraudeurs op te pakken.

Naast Barry's pogingen om de Russische Hoax te gebruiken om hem te vernietigen, creëerde de president Trump er een die alle ratten tegelijk kan uitschakelen.

Trump's Executive Order 13848 heeft de macht om de Chinese economie neer te halen, de nep nieuws media op te splitsen, bezittingen van de sociale media-marxisten in beslag te nemen en elke persoon die heeft deelgenomen aan de samenzwering om de verkiezingen te manipuleren gevangen te zetten - inclusief de hele leiding van de Democratische Partij .

Dit nieuwere besluit maakt duidelijk dat hij eenvoudigweg voortbouwt op het werk van Obama door te stellen: "Executive Order 13694 van 1 april 2015, zoals gewijzigd door Obama naar Executive Order 13757 van 28 december 2016, blijft van kracht in Executive Order 13848.”


======

Dan komt President Trump’s speech op November 5, 2020 aangaande de verkiezingsresultaten. Voor het geval je er niet naar hebt geluisterd hier is de link.

=====

Voor degenen die hun weekend niet willen besteden aan het doorzoeken van deze drie bevelen: hier is de nugget de “vervalclausule” die van toepassing is op elke persoon, bedrijf of overheid die op enigerlei wijze helpt bij verkiezingsinmenging en er staat “verval van alle eigendommen en belangen”.

 Sec. 2. (a) Alle eigendommen en belangen in eigendommen die zich in de Verenigde Staten bevinden, die hierna binnen de Verenigde Staten komen, of die  later in het bezit of onder controle komen van een Amerikaanse persoon, worden geblokkeerd en kunnen niet worden overgedragen, betaald, geëxporteerd, ingetrokken of anderszins verhandeld.
Idem voor elke buitenlandse persoon bepaald door de Secretary of the Treasury, in overleg met de Secretary of State, de Attorney General en de Secretary of Homeland Security;

 (i) of direct of indirect betrokken te zijn geweest bij, gesponsord, verborgen te zijn of anderszins medeplichtig te zijn geweest aan buitenlandse inmenging in Amerikaanse verkiezingen;

 (ii) of materieel te hebben bijgestaan, gesponsord of voorzien van financiële, materiële of technologische ondersteuning voor, of goederen of diensten aan of ter ondersteuning van een activiteit beschreven in subsectie (a) (i) van deze sectie of een persoon wiens eigendom en belangen in eigendommen worden geblokkeerd op grond van dit bevel;

 (iii) of eigendom zijn van of onder zeggenschap staan ​​van, of hebben gehandeld of beweerd te handelen voor of namens, direct of indirect, een persoon wiens eigendom of belangen in eigendom zijn geblokkeerd op grond van dit bevel.


=====

Laten we een Executive Order 13848 testcase nemen, waarin Chi-Com Priscilla en ‘Marx’ Zuckerberg $400 miljoen hebben uitgegeven om de verkiezingen vast te stellen voor de Democratische Partij en hun buitenlandse belangen, en daarnaast $350 miljoen hebben uitgegeven in zes Swing-staten en centra van democratische marxistische macht.

Volgens deze clausule zijn Mark Zuckerberg’s Facebook aandelen, -herenhuizen, -luxe auto's en zijn landgoed (van $59 miljoen) aan het meer van Lake Tahoe in Californië en Priscilla's diamanten ring, verdwenen.

Zuckerberg begon op 9 november met het “off loaden” van zijn aandelen Fakebook en hij genereert daarmee nu gemiddeld bijna $12 miljoen per dag.

Volgens journalist David Canellis "heeft Mark Zuckerberg, chief executive van Facebook, de afgelopen maand voor bijna $280 miljoen aan bedrijfsaandelen verkocht - zijn eerste verkoop van het jaar.

De $102.000.000.000 (102 Miljard) van Zuck & Prissy zou een deuk in het Amerikaanse nationale tekort kunnen betekenen... president Trump?

Zuck weet wat er gaat komen - de Trump Train - en hij sprokkelt nu snel een paar honderd miljoen weg voor moeilijke tijden. Dit bevel tot inbeslagname kan/zal ook betrekking hebben op reguliere mediabedrijven die advocaat van de duivel speelden voor de kandidaat van de Dem/CCP.


=====

…of deze case mbt Executive Order 13848;
Toen FOX News op de verkiezingsdag melde dat Arizona de overwinning vroegtijdig aan Biden gaf bracht dat de hele verkiezing in een stroomversnelling. Het was een opzettelijk onderdeel van een plan tussen de mede-samenzweerders, reeds overeengekomen voordat de eerste stem werd uitgebracht.

Dezelfde staat, Arizona, vindt nu sneller valse, vergeten en vervalste stembiljetten dan Boris Johnson van positie kan veranderen - en alle stemmen in kwestie helpen Trump. Advocaten van Trump stellen dat Trump bij hertelling in die staat zal winnen zodra de nep- en illegale stembiljetten uit de mix zijn gehaald.


=====

…en deze mbt Executive Order 13848;
Dat CNN boss Jeff Zucker elke ochtend om 9 uur 's ochtends Zoom-vergaderde met zijn minions om te beslissen hoe die dag het nieuws voor China Joe te manipuleren en president Trump te decimeren.

Daar is nu bewijs van want; Project Veritas kreeg van een moedige klokkenluider de toegangscodes om mee in te bellen en heeft de gesprekken de afgelopen twee maanden opgenomen..

CNN geeft nu moeizaam toe dat hun berichtgeving eenzijdig was/is - om Trump te vernietigen en Biden te promoten, dat is geen nieuws maar het is het bewijs van verkiezingsinmenging voor de CCP. >> Executive Order 13848.


=====

…en deze;
Wanneer Sudar Pichai van Google zijn zoekalgoritmen instelt om minimaal 6 miljoen stemmen over te schakelen naar Biden, is dat per democraat-expert, Dr.Robert Epstein “verkiezingsfraude ter ondersteuning van de CCP”. >> EO13848

Dus onder dit bevel, Executive Order 13848, verliezen de leiders van de Democratische Partij, de oligarchen van sociale media, de ultrarijke marxisten zoals Soros, Steyer en Yang om een paar te noemen; en media-eigenaar miljardairs zoals Jeff Bezos, Murdoch, Carlos Slim; de enorme eigendommen van de CCP in Amerika; allemaal verliezen ze hun eigendomsrechten.

Klinkt dit niet óók als “The Great Reset” >> Is dit de Trumpcard?<<


=====

Stel je voor hoe de wereld eruit zou zien in slechts één dag als alle Tech Tyrant Censors, Media Moguls die 92% van het nieuws en informatie beheersen en Democraat Marxisten en Wall Street CCP-geldinzamelaars gevangen worden gezet middels deze massale verkiezingsfraude?

Wat als elke lokale marxistische opiniepeiler en ‘fixer’ die opzettelijk de verkiezing heeft getraineerd, werd uitgesloten van openbaar werk, fondsen of voordelen voor het leven?

Hoe zou onze wereld eruitzien als al deze corrupte entiteiten zouden worden opgesplitst in duizenden kleinere niet-monopolistische bedrijven (wat ze lang geleden ook waren voordat ze door fusies werden opgeslokt door de multi- en supra nationals) en zouden worden geveild aan binnenlandse bieders?

Miljarden en miljarden zouden in de schatkisten van de alle staten terugstromen om de falende economieën weer op te bouwen, en het zou heel, héél lang duren voordat er weer een marxistisch complot werd geprobeerd om Amerikaanse verkiezingen te stelen.


Mystery Man

Top