Wonderen in uitvoering

wonderen10De eerste maand van 2014 is nog niet voorbij of wonderen vallen als sterren uit de hemel.

 

Peter Toonen staat in de startblokken om ons hier meer over te vertellen. Op 29 januari is hij in Heerlen. Het lichtbombardement is enorm. Dit jaar heeft duidelijk een andere energie. Wensen komen uit. Alles is mogelijk, alles wat je gelooft wordt waar. Wij zijn de verandering. Wij mensen zijn tot alles in staat. De enige beperking is die welke jij jezelf oplegt.

Een aantal jaren geleden veranderde mijn leven drastisch door wat er met Paul gebeurde. Hoe ongelooflijk het toen ook leek, vanaf de eerste dag zei ik tegen hem: ‘Jij gaat weer fietsen’. De neurologen en specialisten dachten dat ik gek was. Een of andere zweefmiep, met als psychopathologie ‘magisch denken’. Wat zij niet wisten was dat toen de man met de hamer kwam, Jezus er meteen achteraan volgde.

Mag ik dan nu, vol trots en vreugde en gevuld van dankbaarheid, dit filmpje laten zien? Gisteren is Paul inderdaad op de fiets gestapt. Een tandem weliswaar, maar hij fietst! Dit is een eerste stap in een nieuwe wereld. Er zal een moment komen dat we samen, met de wind in ons haar, op onze eigen racefietsen weer door de heuvels toeren. Dat is zeker.

Wat je nu ziet is niets minder dan een wonder.

 

Als je dit filmpje bekeken hebt, wil ik je uitnodigen om een kleine oefening te doen. Sluit je ogen en stel je voor dat een wonder in je handen ligt. Voel liefde, voel je blij, voel je dankbaar. Zie hoe je dit wonder aan Paul aanbiedt. Wacht een paar seconden en merk dan hoe het wonder bij je terug komt. Al wat je geeft is aan jezelf gegeven. Wonderen raken nooit op. Je kunt zoveel wonderen schenken als je wilt, ze zullen zich alleen maar vermeerderen. Er zijn zoveel mensen waar je wonderen op kunt loslaten. Zo verlichten we de wereld.  

Tot ziens in het Spiritueel Café Heerlen,

Lilian en Paul.  

Woensdag 29 januari: Peter Toonen, 2014: De Verandering zijn Wijzelf

We gaan steeds meer de overgang maken naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie. Hoe zou het zijn om in een wereld te leven van saamhorigheid en liefde? Peter Toonen zal vertellen over de recente ontdekkingen en veranderingen van ons DNA en de invloeden vanuit de kosmos. Met natuurlijk een vooruitblik op wat ons in 2014 mogelijk te wachten staat. Aanvang 20:00 uur. Locatie: Auberge de Rousch

Ps, dit filmpje staat maar kort op youtube.

 

 

 

Top