Wie zijn de Arcturians?

acturiansWie zijn de Arcuturians? Er zijn vele universele wezens die klaar staan om ons mensen te helpen, zoals ook de Pleiaders en Siriers, De Arcuturians zijn prominent aanwezig. Janosh bijvoorbeeld maakt prachtige illustraties, doorgegeven via de informatie van deze groep. Ook Edgar Cayce sprak over heb. Tijd dus voor een kennismaking.  

 

 

Wij zijn de Arcturians en we willen naar voren komen bij deze meest verblijdende gebeurtenis in de geschiedenis van de aarde, want het zal absoluut zeker zijn merkteken achterlaten! Wij willen jullie verzekeren dat alles waarover gespeculeerd is - de goddelijke tijd en het Goddelijke Plan – gebaseerd is op waarheid. Wij, de Arcturians, volgen alles zorgvuldig hoe de mensheid momenteel reageert en hoe ze zullen reageren op het moment van het Eerste Contact. Het is ons een genoegen om jullie te laten weten dat jullie tot nu toe zeer goed reageren, waardoor de plannen gemakkelijker uitvoerbaar worden. We moeten met veel rekening houden, het is echt geen sinecure om zover te komen. 

Jullie allen, en wij ook, moesten lang wachten, maar nu hebben we een gelegenheid bereikt waarin we een kans zien om de Onthulling bekend te maken. De onderhandelingen en de besprekingen van de plannen zijn in volle gang. Onze aarde bondgenoten en andere vertegenwoordigers van het Licht zijn gekomen tot een consensus met betrekking tot een ultieme tijdsbestek dat overeenkomt met uw aardse datum van 4 augustus. Na die datum zullen allen beginnen en kunnen jullie waarschijnlijk onze schepen zien om mee te beginnen. Vergeet jullie illusoire tijdsfactor en zie ons wanneer wij komen. Dat is hoe het zal zijn: het gebeurt als het gebeurt en niemand kan de tijd of datum met 100% zekerheid vaststellen. Wij kan jullie alleen mededelen dat de tijd voor ons gekomen is om ons vaker te laten zien en om de eerste contacten met jullie te leggen. 

Laat ons uitleggen wat jullie kunnen verwachten tijdens de gebeurtenis die jullie Disclosure (Publieke Bekendmaking) noemen. Onze broeders op Aarde, die we de grondbemanning noemen, zullen samenwerken bij het realiseren van die eerste contacten. Ze hebben een directe link met ons en met andere beschavingen en dragen hun deel bij in dit hele project. Zij zullen ervoor zorgen dat alles snel verloopt zonder te grote schokken voor de mensheid. Ze zijn op Aarde om onrustige harten te kalmeren en hen te helpen indien nodig. Degenen die tot deze groep behoren zullen dit nu weten of zullen in de komende dagen geïnformeerd worden. Ze weten het al onbewust, ze werkten actief aan dit project tijdens hun astrale reizen. Naast hen hebben we ook de Galactische grondbemanning vanuit onze beschaving, die wonen te midden van de mensen van de Aarde en deelnemen in zaken van veiligheid en in onderhandelingen. Al met al, we hebben het over een enorm project dat niet onderschat mag worden. 

Wij hebben ervoor gekozen dat de Plejadische beschaving de eerste zal zijn die het eerste contact tot stand brengt, want zij hebben een menselijk uiterlijk en dus zullen ze waarschijnlijk de minste angst oproepen en de geringste schok veroorzaken bij de mens. Na dit eerste contact met de Plejadiers, zullen andere beschavingen volgen. Voordat het eerste Contact zal plaatsvinden, zullen de waarnemingen van onze schepen verder toenemen. Geleidelijk aan zullen grotere schepen zich onthullen en aan jullie vertonen gedurende perioden die steeds langer worden. Er wordt veel geschreven over UFO-verschijningen tijdens de Olympische spelen en we vertellen jullie dat het heel waarschijnlijk is dat deze spelen gebruikt zullen worden voor de onthulling van onze schepen. We zijn dit momenteel nog steeds aan het uitwerken. 

Maar voor nu geldt - laat de tijdsfactor los en werk aan jezelf. Teveel nadruk van jullie op deze kwestie kan blokkerend werken en is echt contraproductief. Besef dat het zal gebeuren, laat het gaan en geef Liefde aan de gebeurtenis van bekendmaking, aan ons, aan de mensheid en aan Moeder Aarde.

Wij zijn de Arcturians en wij danken Méline die ons de kans heeft gegeven om dit bericht naar buiten te brengen. Tot binnenkort en bedankt voor de goede samenwerking met onze beschavingen. Wij waarderen dit echt en wij wensen dat jullie een zeer glorieuze gebeurtenis zullen beleven. (geschreven door: Méline Lafont.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top