Wat ons is verteld over DOOD EN VERLIES klopt niet

licht7Een nieuwe kijk op rouw en verlies

 

 

Colin Campbell is schrijver en regisseur voor theater en film. Hij werd genomineerd voor een Academy Award voor Seraglio, een korte film die hij schreef en regisseerde met zijn lieve en getalenteerde vrouw, Gail Lerner. Hij heeft theater-en/of filmlessen gegeven aan Chapman University, Loyola Marymount University, Cal Poly Pomona University en aan gedetineerde jongeren via The Unusual Suspects. Hij is momenteel bezig met het ontwikkelen van een eenpersoonsshow met de titel Grief: A One Man ShitShow. Hij woont in Los Angeles en soms in Joshua Tree.

 

Over het boek: Een krachtig verslag van de reis van een vader door onvoorstelbaar verdriet, dat lezers een nieuwe visie biedt over hoe ze actiever en vollediger kunnen rouwen om een ​​diep verlies. Toen de twee tienerkinderen van Colin Campbell werden gedood door een dronken chauffeur, werd Campbell hals over kop in een verdriet gestort dat zo diep was dat hij het gevoel had dat hij gek zou worden. Hij vond veel van de algemene wijsheid over het omgaan met verlies-inclusief de ideeën dat rouwen een persoonlijk en mysterieus proces is en dat de pijn zo groot is dat ‘er geen woorden voor zijn’-nutteloos.

Voortbouwend op wat hij tijdens zijn eigen reis heeft geleerd, biedt Campbell een alternatief pad voor het verwerken van pijn dat actief en luidruchtig is en waarlijk een eerbetoon is aan verloren dierbaren. Vol met praktisch advies over hoe ze kunnen overleven in de nasleep van een verlies, leert Finding the Words lezers hoe ze actief contact kunnen opnemen met hun gemeenschap, rouwrituelen kunnen uitvoeren en manieren kunnen vinden om hun verdriet te uiten, zodat ze een volwaardiger leven kunnen leiden en tegelijkertijd hun gevoelens kunnen vasthouden. dierbaren dichtbij. Campbell schijnt een licht op een pad voorwaarts door de duisternis van verdriet.

 

 

 

Top