Tijn Touber over multidimensionaal waarnemen

wereldenTijn Touber over multidimensionaal waarnemen

 

 

 

Als een jonge hippie uit de flowerpowerbeweging naar een leven vol seks, drugs en rock & roll om vervolgens jezelf kwijt te raken en na een flinke zoektocht écht thuis te komen bij jezelf. Toen Tijn Touber meditatie ontdekte ging er namelijk een lichtje branden.

Tijn vertelt: “Mediteren gaf me het gevoel van: ah dit is wat ik al die tijd heb gezocht”. Tijn weet het nog als de dag van gister, zijn eerste keer mediteren. “Voor het eerst in mijn leven kon ik uit mijn gedachten stappen… Het was thuiskomen” vertelt hij. Het doet ons zo goed om te horen dat meditatie voor Tijn dé manier was om weer helemaal thuis te komen bij zichzelf. We zien dat ook vaak terug bij onze Holistisch Therapeut/ Coach studenten; de meditaties waarmee we elke lesdag starten, zorgen ervoor dat je elke keer weer steeds dichterbij jezelf komt.

Tijn Touber is bekend muzikant, spreker, inspirator én auteur van verschillende boeken over spiritualiteit en bewustzijn, waaronder het succesvolle boek Time Bender. In de podcast Holistisch Leven praat hij samen met Marjolein over soul retrival, gidsen en de multidimensionale werkelijkheid. Een boeiend en inspirerend gesprek die je uitnodigt om dieper in jezelf te gaan en je open te stellen tot alles wat zich aandient.

 

 

 

Top