Matt Kahns verbluffende geheim van vergeving en eigenliefde... onthuld!

bloem18Matt Kahns verbluffende geheim van vergeving en eigenliefde... onthuld!

 

 

 

Matt Kahn is de auteur van het gloednieuwe boek All for Love, uitgegeven door Sounds True. Heb uw naaste lief. Liefdevolle vriendelijkheid. De liefde van het universum. Van traditionele religies tot nieuwe spiritualiteit, liefde is het fundament waarop alle beoefening rust. We omarmen allemaal het idee van liefde … en dan komen we op sociale media. Of lees het nieuws. Of bezoek familie. Of het nu gaat om ras, geslacht, seksuele geaardheid, identiteitsvoorkeur of mening, de ongelooflijke morele en sociale kloven in onze wereld zijn voor zoveel mensen een bron van pijn en verwarring geworden. We weten dat liefde en eenheid prachtige idealen zijn, maar de vraag blijft: hoe komen we daar? In wat misschien wel zijn brutaalste en moedigste boek tot nu toe is, nodigt bestsellerauteur Matt Kahn ons uit om onze verschillen te zien als gouden kansen om de diepte van onze onderlinge verbondenheid te verkennen.

 

Matt biedt wijze inzichten en tastbare hulpmiddelen en leert ons hoe we op één lijn kunnen blijven met onze hoogste waarheden en waarden, terwijl we ruimte houden voor de ervaringen van anderen. Door het hele boek heen deelt Matt tien essentiële principes-barmhartigheid, waardigheid, moed en meer-die ons helpen toegang te krijgen tot de hoogste en meest liefdevolle kwaliteiten in onszelf en degenen om ons heen. Elk hoofdstuk bevat persoonlijke verhalen en toepassingen uit de echte wereld, die ons begeleiden om in ons eigen hart te reiken en elkaar het respect, de bevestiging en de aanmoediging te geven die nodig zijn om de evolutionaire verschuivingen die voor ons liggen te doorstaan ​​-verschuivingen naar grotere eenheid en grotere liefde. Hij is ook de auteur van bestverkochte boeken Wat er ook gebeurt, hou ervan; Alles is hier om u te helpen; en het universum heeft altijd een plan. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan een dozijn verschillende talen over de hele wereld. In 2020 werd Matt door Watkins Magazine genoemd als een van de 100 meest spiritueel invloedrijke levende mensen ter wereld.

Hij is een spirituele leraar en zeer goed afgestemde empathische genezer die een YouTube-sensatie is geworden met zijn genezende en vaak humoristische video's. Meer dan 20 miljoen YouTube-kanaalkijkers vinden troost, inspiratie en verlichting van de uitdagingen van het dagelijks leven door zijn intuïtieve updates en behulpzame, opbeurende hartgerichte berichten. De boeken van Matt zijn verkrijgbaar bij uitgever: Hajefa.nl

 

 

 

Top