Interview met James Van Praagh

glazen bol2James van Praagh is een wereldbekend medium. Wat staat ons te wachten?

 

 

 

James Van Praagh wordt over de hele wereld geprezen als een pionier van de mediumschapsbeweging en wordt beschouwd als een van de meest algemeen erkende en nauwkeurige spirituele mediums die vandaag de dag actief zijn. Als ‘medium voor overlevingsbewijs’ levert hij bewijsmateriaal van het leven na de dood door middel van zeer gedetailleerde boodschappen uit het spirituele rijk. Hij wordt jaarlijks erkend op de Watkins-lijst van de 100 meest spiritueel invloedrijke levende mensen-een prestigieuze lijst van spirituele leraren, activisten, auteurs en denkers. Al meer dan dertig jaar brengen de boodschappen van Van Praagh miljoenen mensen troost en vrede. Hij heeft gewerkt met internationale staatshoofden, religieuze wereldleiders en beroemdheden, waaronder Cher, Goldie Hawn, Shirley Maclaine, Ellen DeGeneres, Joan Rivers, Katie Couric, Loretta Lynn, Chelsea Handler, Jennifer Love Hewitt, Wesley Snipes en nog veel meer. .

De #1 bestverkopende auteur van de New York Times van meer dan een dozijn internationale bestsellers, waaronder zijn debuut Talking to Heaven. De boektitels van Van Praagh zijn onder meer: ​​Talking To Heaven, Reaching to Heaven, Healing Grief, Heaven and Earth, Looking Beyond , Meditaties, geesten onder ons, onafgemaakte zaken, opgroeien in de hemel, avonturen van de ziel, hoe je een rouwend hart kunt genezen, en de kracht van liefde. Gedurende zijn carrière is James Van Praagh verschenen in talloze nationale radio-en televisieshows, waaronder The Oprah Winfrey Show, Larry King Live, Dr. Phil, 48 Hours, The View, The Joy Behar Show, Chelsea Lately, Coast to Coast AM en veel meer.

Hij was de presentator van zijn eigen internationaal gesyndiceerde televisieprogramma Beyond en was een succesvolle producer voor CBS. Hij creëerde een miniserie gebaseerd op zijn leven, Living with the Dead met Ted Danson in de hoofdrol, en de zeer succesvolle film van de week, The Dead Will Tell met Eva Longoria in de hoofdrol. Hij was ook de uitvoerend producent van CBS's langlopende serie The Ghost Whisperer met Jennifer Love Hewitt in de hoofdrol. Tegenwoordig blijft hij hoogstaande programmering en advies ontwikkelen voor internationale productiebedrijven.

Een aantal jaar geleden lanceerde hij de James Van Praagh School of Mystical Arts, die een verscheidenheid aan multimediale online leerervaringen biedt, van professionele certificeringscursussen tot audio-en videocursussen. De school is onlangs erkend als het #1 online leerplatform voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van alles wat spiritueel is.

 

 

 

Top