Dat je al mag ontvangen dat je gegeven is.

beste wensen2013 was voor velen een jaar van loslaten, afzien, confrontaties, en komaf maken met wat je niet langer dient. Alles wat niet met waarachtige liefde resoneert, (denk daarbij aan relaties en vriendschappen), is met de grond gelijk gemaakt.

 

Scheefgroei, afhankelijkheid; het wordt kosmisch niet meer getolereerd. Iedereen dient nu zijn eigen macht in eigendom nemen, vanuit het hart te gaan leven, en angsten onder ogen te zien. Met z’n allen hebben we hard gewerkt. 2014 wordt het jaar van oogsten. We zijn al in de ‘Golden Age’ aanbeland. Ook aan de laatste stuiptrekkingen komt een eind. Het kan niet altijd regenen. In 2014 gaat de zon weer schijnen, daar ben ik van overtuigd. Deze heerlijke zachte decembermaand is de voorbode dat de dooi is ingezet.

2014

Mijn eerste lezing
Naast de vele wonderen die ik heb mogen beleven, heb ook ik de nodige dreunen te pakken gehad. Het maakt me alleen maar doelgerichter. Ondertussen weet ik wat ik wel en niet wil. Ik laat mij niet meer verleiden om voor mijn ‘gelijk’ te vechten. Ik doe geen moeite meer om mij te verdedigen. In ruzies investeer ik niet langer. Ik wil mijzelf vergoddelijken, het licht in mij versterken. Deze intentie gaat mee het nieuwe jaar in. Tijdens mijn eerste lezing op 21 december, heb ik mijn angsten overwonnen en heel veel hartverwarmende reacties ontvangen:

Ik heb vanavond naar jou lezing geluisterd en ik wil jou een groot compliment maken.

Ik heb ervan genoten. Jij hebt het zo mooi uitgelegd en verwoord en ik wil je hiervoor bedanken.

Dank je wel voor mooie lezing, Lilian - ik heb genoten van de oprechtheid en authenticiteit

waarmee je de ander inspireert!Het was prachtig.

Ik heb genoten van je eerste lezing. Je was helemaal jezelf, helemaal authentiek met verhalen uit eerste hand, die je verder niet speciaal hoeft voor te bereiden. Dit is het resultaat van hard werken aan jezelf en de moed in jezelf ontwikkelen om angsten te ontstijgen. Heel mooi gedaan Lilian, dikke complimenten en Proficiat.

Prachtig, gesproken uit de grond van je hart, je hebt me tot tranen toe bewogen – zoals steeds als je over de liefde met Paul spreekt. Je bent zo een mooi mens – terecht een sprankelend licht!

Wat is het toch een heerlijk gevoel om door de ervaring van angst te gaan en om er achter te komen dat je meer kunt dan dat je denkt. Sterker nog: dat mijn verhaal ook anderen inspireert. Mocht je willen kijken…

.

Mijn eerste boek
Ondertussen ben ik bijna klaar met mijn eerste boek. Ik moet er nog met de kam doorheen, maar in grote lijnen is het af. Het boek gaat over mijn dagelijkse ervaringen met ‘Een Cursus in Wonderen’. Geloof maar niet dat ik op wolkjes zweef. Tegen de zomer was er al weer zoveel vervelends gebeurd, dat ik gestopt ben met schrijven. Wat ik meemaak is juist het tegenovergestelde van wat het huiswerk van je vraagt. Dus ik dacht: ‘laat maar zitten, dit wordt niks’. Een paar maanden geleden heb ik de draad weer opgepakt. Je zou niets hebben aan een ‘heilig’ verhaal. Ik denk dat het juist heel herkenbaar is om te lezen waar ik in valkuilen trap, om er vervolgens weer bovenop te krabbelen. Dus wie weet, verschijnt dit boek in 2014. De wonderen zijn de wereld nog uit.

Agenda 2014
Wat kunnen we nog meer verwachten? Op 29 januari zal Peter Toonen ons op bevlogen wijze vertellen over de transformatie en shift waar we ons nu in bevinden. De lichtinstroom is gigantisch en beïnvloedt ook ons DNA. Het wordt dus een spannende en informatieve avond. In mei verwacht ik Prageet en Julieanne terug. De komst van de Stargate was een van de hoogtepunten in het Spiritueel Café Heerlen. Zorg dat je er bij bent. Mogelijk is begin juni Paul Ferrini weer terug. Hij behoeft geen verdere introductie. Ik hoop dat het gaat lukken. Wie weet welke bijzondere, lieve, en interessante mensen ons pad weer kruisen. Ik geef de invulling van de agenda aan de Heilige Geest en laat me graag verrassen.

kaarsen

De Hemel is binnen handbereik
In 2014 gaan de poorten van de hemel weer een stukje verder open. Er breken betere tijden aan. We hebben met z’n allen ook meer behoefte aan het goede, het positieve, het hoopvolle. Dat is goed te zien aan de bezoekersaantallen van De Goed Nieuws Krant. De website wordt bekender, iets waar ik erg blij mee ben.

De Hemel is binnen handbereik. Jij hebt recht op wonderen. Jij BENT een wonder. Kom op: we kunnen het! Wij zijn opklimmende Zonen van God, het eind van de weg staat vast. Ik wens mij de hemel op aarde, samen met jou. Samen kunnen we in het licht staan en ons herinneren wie wij zijn. Ik blijf gewoon oefenen. De hemel wacht op mij en op jou. Daar zullen we elkaar treffen en ondertussen blijven we verbonden in de geest. Open vandaag je ogen voor een gelukkige wereld. Houd moed en laat de vreugde je niet ontglippen. Laten we dankbaar zijn dat er lichtere paden zijn waar we ons op kunnen begeven. 2014 wordt een groots jaar. Ik wens je dat je al mag ontvangen dat je gegeven is. Ik hou gewoon van jou.

Tot ziens in het Spiritueel Café Heerlen,Lilian en het Team

 

www.spiritueelcafeheerlen.com

 

header spiritueel cafe heerlen uil

  

     

 

 

 

Top