Wees niet zo streng voor jezelf

afvallen2Wees niet zo streng voor jezelf

 

 

 

Het leven is gecompliceerd, in de praktijk, maar in theorie is het zo simpel.

De wetten van het Universum zijn zo consistent en duidelijk, net als je Innerlijk Wezen.

De connectie met je Innerlijk Wezen moet dus op de eerste plaats komen


Daarom zeggen we ook, effen het pad zo goed je kunt.

En heel belangrijk, van ons tegen jou nu ..... Op dezelfde manier dat wij je vragen om tegen je kinderen uit te leggen hoeveel je van hen wilt houden, ook al zijn ze op dat moment niet om van te houden, maar dat je liefde wilt voelen, ook al is dat niet de emotie die je dan voelt.... willen wij dat je niet te streng bent voor jezelf als je geen liefde kunt vinden onder die omstandigheden want je werd getraind in deze wereld.

 Ten eerste wil je echt zijn en als je niet weet waar je staat en je toe-eigent waar je staat dan voel je ook niet de voorwaartse beweging.

Esther vindt het echt fijn als ze een ervaring heeft die heel erg contrasterend is, over een onderwerp waar ze al heel wat contrasterende ervaringen mee had, maar dat het haar déze keer niet van haar stuk brengt, terwijl dat andere keren wel zo was.

Met andere woorden, ze weet nu dat ze het te pakken krijgt.

Ze reageert er nog steeds impulsief op, maar ze lijdt er geen dagen of uren of meer dan een minuut of twee om want ze is daar niet meer bereid toe, dat pad heeft ze al vaak genoeg genomen. Ze probeert niet langer haar waardigheid te bewijzen via haar lijden.

En het is tijd dat jij daar ook mee ophoudt

 

Je kunt een goede ouder zijn, en rottige kinderen hebben [lol] want ze zijn niet echt rottig, alleen maar op dit moment.

Je kunt een magnifieke, bewuste Creator zijn en je imperium verliezen, en een financiële crash hebben, en nog een scheiding en een slechte ervaring hebben.

Je kunt een hele goede Creator zijn en nog steeds niet alles perfect hebben in je leven omdat je op die manier beslist wat je wilt en er zo steeds beter in wordt. En het is dat steeds beter erin worden wat zo leuk is aan het leven.

Niet één van jullie zei “Oh, ik kom voort in dit fysieke lichaam, ik zal gaan maar ruim eerst die puinhoop op zodat, als ik binnenkom, alles fijn en gladjes zal gaan voor mij zodat ik alleen maar hoef te observeren en gelukkig zal zijn.” Niemand van jullie zei dat.

Iedereen zei “Ik ben er klaar voor. Ik ben klaar om aan de slag te gaan. Ik ben klaar om mijn balans te vinden. Ik ben klaar om overal in te springen..... te zien waar ik ben, méér willen, mijn weg ernaartoe te vinden en eeuwig blijven evolueren.”

 

En je Innerlijk Wezen zei, “Dit gaat een hele mooie tijd worden, en wij staan achter je”


“En wij zeggen je niet wat je doen moet. En wij stippelen geen koers voor je uit, maar als je iets besluit dan staan we achter je. En wij zullen data verzamelen van jouw data; wij zullen het bovenste eind van de Emotionele kaart verzamelen van ieder onderwerp in je leven en wij zullen een signaal daarover aanbieden zodat je nooit echt verloren zult zijn. En wij zullen je van moment tot moment feedback geven over waar jij ergens staat met datgene waar je om gevraagd hebt.”

 Hoor je dat? Waar jij staat met datgene waar JIJ om gevraagd hebt.

Niet, waar jij staat met waar je om had moeten vragen. Niet, waar jij staat met waar wij, als je Innerlijk Wezen, liever gezien hadden dat je om gevraagd had. Niets van dat alles!!

Jullie allen creëren de stappen gaandeweg.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl  

Bron: 

Top