Wat te doen om ziekte te voorkomen?

helende wilskrachtRon Mai heeft zich jaren verdiept in gezondheid en kankerpreventie. Voor de goednieuwskrant heeft hij een en ander op een rijtje gezet.

 
Omdat het allemaal kompleet logisch is en ook steeds gestaafd wordt door logische voorbeelden/bewijzen.
Deze informatie gedeeltelijk al lang bekend is maar nooit als een geheel als optie voor kanker preventie en genezing werd gezien.
Hier vaak al tientallen jaren aan gewerkt maar pas door Google en Youtube hebben wij nu als leken hebben tot deze informatie.
De vele “ levende “ bewijzen die nu via google laten zien wat het doet.
De enorme tegendruk van de volledige Pharmaceutische Industrie om nog steeds alles te doen om het tegen te houden. Ook hier geldt weer dat door internet ze nu deze strijd zullen verliezen.
Tot voor enkele jaren terug konden ze alles in de doofpot stoppen door de beperkte informatie stroom.
De grote massa kreeg dit nooit te horen.
Die tijd is nu voorgoed voorbij.
 
1    Dr Rath
Een indrukwekkende presentatie die je de rillingen geeft. Alles over suikers ( fructose) en wat het me ons doet
Nog een ander manier om kanker te bestrijden ( VIT C) en de manier hoe allerlei industrieen zich schuldig maken aan volksverlakkerlij om hun industrie te beschermen
 
 
Vitamine C
 
 
The Cancer/Glucose Connection
 
 
 
   
 
 
 
2   Voor de dames
 
http://www.ihealthtube.com/aspx/viewvideo.aspx?v=473fe3e012f2a5ec&utm_medium=email&utm_campaign=mon102014
 
 
3  Foods and one drink you should never eat/drink again
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zonlicht en vit D. verminderen de kans op kanker. Sterker gesteld: hoge dosis vit D vecht tegen kanker, zeker samen met anti carcinogenen ( mineralen, vitaminen, kruiden, bepaalde groenten en fruit, aminozuren, PH7+...etc) De informatie is te vinden op Internet. Gebruik het. In de VS zijn 17.000.000 mensen gediagnosticeerd met kanker. Waarvan 600.000 elk jaar direct sterven aan kanker en 200.000 indirect ( ziekenhuis fouten en gevolg van operaties, medicatie, infecties. ) Heden ten dage: 41% wordt gediagnosticeerd met kanker. Tegen 2020 wordt dat 50 %, als men niets met informatie doet. Vitamine D samen met je supplementen reduceert je kans met 77%. Ik denk., dat je niet beseft hoe hoog dit cijfer is. Dat is al 7 jaar bekend, maar de mensheid gebruikt het niet. In 1924 is al bekend, dat suiker de brandstof is van kanker. Enkel de kanker cel kan suiker fermenteren in brandstof zonder zuurstof gebruik. Kanker cellen hebben 24 x zo veel receptoren voor suiker dan gezonde cellen. Zij leven in een anaerobe milieu met een laag ph en moeten suiker hebben voor hun voort bestaan. Kanker cellen sterven in een PH hoger dan 7.28 Ondanks deze Nobelprijs winnende ontdekking bleef men suiker toevoegen in drank en eten en hoor je nauwelijks een dokter of oncoloog er iets over zeggen. Nu zitten we met een pan epidemie en heeft kanker de eerste plaats op lijst 10 dodelijke ziekten. Toch hoef je geen angst te hebben voor deze ziekte. Echt niet. Use the Internet. Get the information. Knowledge is power. Power to the people.
 
 
 
4   Baking Soda : Een introductie middels een filmpje over Dr Moncini die zich voorstelt en uitlegt wat hij heeft ontdekt.
 
 
Onderstaand enkele heldere artikelen over het belang en de enorme diversiteit waarmee je baking soda kunt inzetten.
 
Deze artikelen zijn een duidelijke bevestiging van bovenstaande filmpje.
 
 
 
 
 
 
 
Er zijn nog veel meer artikelen die ik hier over gelezen heb. Allemaal, vanuit welk oogpunt dan ook bekeken, komen steeds weer uit op de enorme lichamelijke impact van baking Soda, 
waarin ook steeds weer zijdelings ( afhankelijk van het thema in het artikel) het belang tegen kanker wordt bevestigd.
Natuurlijk zijn er nog meer ontdekkingen, vaak met een preventieve werking.
 
 
   B 17 Vitamine
 
 
Een lang filmpje met verhelderende info over hoe kanker te over winnen met o.a. Vit B 17 maar ook hoe dit steeds werd ondergraven door zogenaamde “ experts”!!!
 
(dit filmpje is helaas van youtube verwijderd)
 
Een verhelderend verhaal over het belang van B 17 en alle producten waarin je het kunt vinden
 
 
 
 
6   Andere gezonde producten die zowel preventief of actueel iets aan kanker kunnen doen.
 
Verzuring;
 
De basis van de meeste lichamelijk klachten die niets te maken hebben met virussen of bacterien. Alles door verkeerde voeding.
Zeker een grote oorzaak van uiteindelijk de vorming van kanker.
 
Lees onderstaande:
 
 
In bovenstaande bijlage een overzicht van Zure en Alkalische ( basen) producten met een cijfer voor de mate van het zuur of basen zijn.
 
Een goede hulp om anders te eten
 
 
 
 
 
 
 
Voor verzuring en de fundamentele veroorzakers daarvan zie je onderaan bij Pharma het artikel van Dr. Rath. Ook een absolute Eye opener
Hij heeft het over nog een derde manier om kanker te helen c.q. te voorkomen. Allemaal de laatste 10 jaren ontdekt
 
 
Appel Azijn 
 
 
 
 
 
 
Superfood 
 
 
 Goji bes deel1
 
 
 
 
 
Chlorella
 
 
Ghiazaad
 
 
Turmeric 
 
 
Granaatappel
 
 
 
  
Wel nu, het kost een beetje tijd maar dan heb je ook een beter beeld betreffende de relatie kanker en voeding en hoe de farmacia ons dom wil houden.

 

 

 

 

Top