Voorbij het lichaam (video)

beautyHoe kan het toch dat we steeds oordelen over ons lichaam? 

 

Wil je deze nieuwsbrief rechstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.

 

Lieve Jij,
 
Onlangs was er weer een intens mooi samenzijn. Meestal weet ik pas een uur van te voren waar ik het over ga hebben, maar nu was ik blanco. Totdat ik voor de klerenkast sta: ‘kreun, wat moet ik aandoen?’ Oh, daar ga ik weer, ik wil zo slank mogelijk voor de dag komen. Puf, ik heb er onderhand wel genoeg van om mezelf steeds te beoordelen, of ik wel mooi genoeg ben en zo. Ik vermoed dat je dit herkent.
 
Spontaan besluit ik dat dit het onderwerp wordt. Het is gefilmd. Met als thema’s: Wat is het lichaam? Waarom zetten we het steeds onder druk? Maar ook over: onthechten, uit de hersenen zakken, over het bewustzijn, sterven voordat je dood gaat, reïncarnatie en klopt het wel wat we met onze ogen zien? Mogen we gewoon onszelf zijn?
 
De healing van Paul was zó voelbaar, hij was zó aanwezig. Hoe kan dat? Ben ik de enige die dit zo ervaart? Gelukkig niet. Na afloop zijn er een aantal reacties die dit bevestigen. Blij ben ik dat dit doorgaat. Het is juist nu dat de herinnering aan de waarheid van wie en wat jij bent, zo belangrijk is. Dan sta je op een rots, in plaats van op drijfzand. Zodra je beseft wat je ware essentie is, hoef je niet meer bang te zijn, want het leven is eeuwig. Dat is toch wel een ontdekking, ook als ik het altijd heb geweten. Daarnaast vertel ik nog iets over mijn avontuur bij Café Weltschmerz. En o ja, als ik terugkijk, valt het allemaal best mee. De wind in mijn haar is mooi, ook al heb geen maatje 36 meer.
 
En ik heb nog een nieuwtje: op woensdagmiddag 22 juni, is er een healing in Nijmegen, ook voor de mensen die niet naar het zuiden van het land kunnen komen. Ik weet dat dit een doordeweekse dag is, maar als je werkt kun je misschien voor een keertje vrij vragen. Op zondag 10 juli zijn we weer in Brunssum, op de prachtige plek in het Chill Out House. Het zwembad is geopend. Voor wie wil kan na  afloop zwemmen, pootjebaden, of relaxen onder de schaduw van de bomen.
 
Voel je welkom en ondertussen wens ik je veel kijkplezier.

 

Liefs, Lilian

 

www.jijbenteenwonder.nlVideo: Bekijk het interview dat voor Café Weltschmerz te hoog gegrepen is. Een groter compliment kun je mij niet maken. 
youtube.com/watch?v=Kfaim8wEe7k


Video: ‘Het leven is eeuwig’, met nog niet eerder vertoonde beelden van Paul. youtube.com/watchv=bhoY7is7wmE&ab_channel=LilianFerruProductions
 

De Roos van Hoop is weer verkrijgbaar. Het perfecte cadeau voor elk moment. Bestellen kan via jijbenteenwonder.nl, of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%C2%A0">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Top