Profileer jouw event via degoednieuwskrant.nl

agenda1140Heb je een praktijk of (web) winkel? Organiseer je workshops, lezingen of evenementen? Is je boek of cd uitgebracht? Zoek je cursisten of cliënten? Of wil je jouw website onder de aandacht brengen? Met de GOED NIEUWS KRANT bereik je gericht de doelgroep.

 

 

Wij willen je graag helpen om jouw activiteit onder de aandacht te brengen, maar je begrijpt dat hier tijd in gaat zitten. De website zelf is niet commercieel en bestaat louter en alleen uit idealistische motieven. Het bijhouden van de website is veel werk. Daarom vragen wij voor het plaatsen van een agendapunt een kleine bijdrage voor de moeite.

Bij de agenda ben je altijd vinden. Jouw event komt eerst op de voorpagina en rouleert verder naar de agenda waar jouw bericht net zo lang blijft staan totdat de datum is verlopen, met een maximum van een maand.

 

Agenda: maximaal 1 maand (met vermelding op de voorpagina)                                 25 euro

 

Dit bedrag gaat naar het Angelfonds.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Spirituele Zaken Limburg

49 24 60 078

IBAN: NL31ABNA0492460078

 

(Onder vermelding Angelfonds)

 

te Heerlen

Het is de intentie van de GOED NIEUWS KRANT om de wereld te verheffen naar een niveau van vreugde, blijdschap en bewustwording. Wij willen jou eraan herinneren op wat een machtige mooie planeet je leeft en dat wonderen ontstaan door je in liefde met elkaar te verbinden.

 

Praktisch:

 

Lever kopij aan in een worddocument (platte tekst), zodat het gemakkelijk is om te knippen en te plakken. Documenten die meer werk vragen worden geweigerd. Foto’s of afbeeldingen in JPG.

 

Vermeld de datum en de naam (waar het over gaat) bovenaan de tekst.

 

Top