Nieuwe praktijk: Begeleid jezelf

de zon1Martijn Kruijsen, Begeleid-Jezelf; brengt jou opnieuw in verbinding met jezelf.

 

 

Martijn Kruijsen, Begeleid-Jezelf; brengt jou opnieuw in verbinding met jezelf. Wat innerlijke rust, vrede, vrijheid en nieuw perspectief brengt. Hij werkt met het slimme onderbewuste.

Begeleid-jezelf.nl

Praktijk voor bewustwording in bewustzijn, groei, coaching, training en advies, voor iedereen die zelf de regie wil over zijn leven.

Sometimes we lose ourselves to find ourselves again

 

Over mezelf

Mijn naam is Martijn Kruijsen en ik ben 47 jaar. Ik werkte de afgelopen 21 jaar als allround medewerker in de GGZ/ jeugdhulpverlening. Zowel in de uitvoering als gezin systeembegeleider als in leidinggevende posities. Vanuit openheid, met jong en oud en mensen uit alle lagen van de samenleving. Met allerhande gezin, relationeel- en persoonlijkheidsproblematiek. Ik stimuleer de ander het proces aan te gaan en zich opnieuw met zichzelf te verbinden. Waardoor innerlijke vrijheid ontstaat en ook andere verbindingen makkelijker tot stand kunnen komen.

Mijn passie kwam tot uiting door het bieden van ondersteuning/ behulpzaamheid aan diegene die daarom vroegen. Echter ervoer ik al gedurende mijn hele betrokkenheid binnen de instellingen, intuïtief, dat het anders zou kunnen en ook zou moeten. Mijn coaching was altijd zeer creatief van aard, out of the box, maar toch net binnen de kaders van de regelgeving. Van hieruit kwam sterk de behoefte om als zelfstandige verder te gaan.

Ik ervoer op jonge leeftijd, dat de wereld zoals wij die kennen en waarin wij opgroeien, een interessant, maar ook een bijzonder proces is. Er bestond al vroeg een fascinatie rondom de levensloop en vooral de persoonlijke ontwikkeling en het bewustzijn. Ik besefte dat er naast de doelstellingen die ons op school werd aangeleerd, er ook nog andere betekenis moest bestaan.

Door deze zoektocht kenmerkte mijn leven zich met ups en downs. Maar ontzettend rijk aan waardevolle ervaringen. Ik ben een ervaringsdeskundige op allerlei gebieden. Ik ontmoette en bezocht een breed scala aan coaches, workshops, opleidingen en alternatieve routes en onderzocht vele spirituele stromingen om de essentie van het leven beter te leren begrijpen.

De mens leeft vaak niet het leven dat in lijn is met wie hij werkelijk is.

Nu is duidelijk wat daaraan ten grondslag lag.
Een innerlijk conflict, dat de meeste van ons vroeg of laat en misschien wel nu zullen ervaren. Een innerlijk conflict tussen wie men denkt te moeten zijn, datgene dat ons geleerd is en ons zelf eigen hebben gemaakt. Aangeleerd gedrag.
En aan de andere kant, datgene dat wij in wezenlijke zin zijn en geleefd wilt worden. Ook wel jouw ware aard genoemd.

De mens identificeert zich vaak met zijn gedachten, gebeurtenissen of emoties, echter is dit niet wat men in wezenlijke zin is. Kwetsuren of onvervulde behoeftes in de jeugd liggen hier vaak aan ten grondslag. Het gaat er nu om, weer vanuit je hart te leren leven. Van hoofd naar hart bewegen en te herinneren wie jij werkelijk bent i.p.v. wie je denkt te moeten zijn.

Persoonlijke groei is je eigen manier van waarnemen en reageren herontdekken zodat je die manier kunt verruimen en aanvullen op een manier die bij jou past. Je kunt het dan waar nodig ook anders doen.

Ik ben in het proces van bewustwording behulpzaam en beschikt over een brede kennis, ervaring en vaardigheden om jou hierbij te ondersteunen, zodat jij de antwoorden gaat vinden en jij leert te leven en kiezen vanuit jouw ware aard i.p.v. aangeleerd gedrag om dagelijks te overleven.

Ik ging hierin zelf vooruit en heb patronen doorzien en weten te neutraliseren. Een proces dat nooit eindigt. Maar leidt tot meer innerlijke vrijheid, keuzemogelijkheid en plezier in het leven, werk en omgang met anderen.

Naast coaching gesprekken kunnen “b.v.” lichaams- , ademwerk, sport/beweging, opstellingen, koude training (werken met het autonome zenuwstelsel), maar ook mindfulness of simpelweg de natuur, helend en ondersteunend zijn.

Wil jij in het leven weer zingeving ervaren en op een andere manier met jezelf, de ander en in werk situaties leren omgaan? Neem dan contact met me op.

06 48 90 78 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gaat er niet meer om wat je niet wilt, maar vooral om wat jij wel wilt.

“Wat uit het hart komt, kost geen moeite”

Top