Duitse krant, Bild, biedt EXCUSES aan

aardbol4Duitse krant, Bild, biedt EXCUSES aan voor het schaden van de samenleving.

 

 

Voor haar bijdragen in het verspreiden van Wuhan coronavirus (Covid-19) leugens die hebben geleid tot massale lockdowns, masker mandaten, en psychologische en fysieke marteling door machtsbeluste regeringsfunctionarissen, heeft de Duitse nieuwsuitgever Bild een formele verontschuldiging uitgegeven.

De krant heeft een video geplaatst – die u hieronder kunt bekijken – die zich specifiek richt tot de jongeren van Duitsland, die aantoonbaar het meest hebben geleden onder alle tirannie. Bild zegt dat het een fout heeft gemaakt door het Chinese Virus autoritarisme te steunen, dat de samenleving volledig heeft verwoest.

“Aan de miljoenen kinderen in dit land voor wie onze samenleving verantwoordelijk is, wil ik hier uitdrukken wat noch onze regering, noch onze bondskanselier u durft te zeggen: wij vragen u ons te vergeven,” zegt de krant nu.

“Vergeef ons voor dit beleid dat jullie anderhalf jaar lang het slachtoffer heeft gemaakt van geweld, verwaarlozing, isolement en eenzaamheid.”

Bild betreurt het dat het nepnieuws van de regering over de Fauci-griep, dat volgens de krant “als vergif” was en mensen het gevoel gaf dat ze “een levensgevaar voor de samenleving” vormden, ooit in de publiciteit is gebracht. “U bent geen gevaar voor de samenleving,” zegt Bild nu. “Geloof deze leugen niet. Het is aan ons om jullie te beschermen. Wat er met onze kinderen is gebeurd, hebben veel mensen en Bild aan de kaak gesteld.” “Er is niets gebeurd. Merkel organiseerde een top voor kinderen? Nee. In plaats daarvan hebben we onze kinderen ervan overtuigd dat ze hun oma zouden vermoorden als ze durfden te zijn wat ze zijn: kinderen. Of als ze hun vriendjes zouden ontmoeten. Niets van dit alles is wetenschappelijk bewezen.”

De medische fascisten maakten misbruik van onschuldige kinderen en gebruikten hen als pionnen om meer tirannie door te drukken.

Omdat kinderen niet in staat zijn terug te vechten en vaak niet eens weten dat ze worden voorgelogen door volwassenen of gezagsdragers die ze hebben leren vertrouwen, werden velen gedwongen maskers op te zetten of werd hun verteld dat ze zich moesten laten injecteren met een Covid-vaccin om te voorkomen dat ze ziektes zouden verspreiden.

Dit heeft de geestelijke gezondheid van talloze kinderen verwoest, en velen zijn nu getraumatiseerd, mogelijk voor het leven, als gevolg van Fauci’s leugens.

“Het was makkelijk om dat aan de kinderen op te dringen,” zegt Bild. “Ze kunnen zichzelf niet verdedigen en ze stemmen niet. Wanneer een staat de rechten van een kind steelt, moet het bewijzen dat het hen daarmee beschermt tegen concreet en dreigend gevaar. Dit bewijs is nooit geleverd.”

Zo ongeveer alles wat het afgelopen jaar over de Wuhan Griep als een lopend vuurtje werd verspreid, was door de regering bedachte propaganda. En tot op de dag van vandaag wordt die propaganda verspreid, waaruit blijkt dat zij het ware virus is.

“Het is vervangen door propaganda die het kind voorstelt als een vector van de pandemie,” zegt Bild over de leugens van de regering, die komen in de naam van “wetenschap”.

“Degenen die deze propaganda wilden tegenspreken, werden nooit uitgenodigd aan de deskundigentafel. Onze politiek zou er beter aan doen scholen en sporthallen te openen in plaats van stembureaus, anders zullen ze een veelvoud van onschuldige zielen op hun geweten hebben, en in de geschiedenisboeken achterlaten.”

Dit zijn krachtige uitspraken van Bild, en wij prijzen de krant dat zij de moed heeft gehad zich uit te spreken. Het is onwaarschijnlijk dat u een soortgelijke nederigheid zult vinden bij de Amerikaanse nepnieuwszenders, die ervoor hebben gekozen om nog verder te gaan met het verspreiden van hun plandemische leugens.

De nieuwste mediakunst bestaat erin de “ongevaccineerden” de schuld te geven van de plotse “toename” van nieuwe gevallen van de zogenaamde “deltavariant”, die volgens het Biden-regime iedereen zal doden tenzij men zich volledig schikt naar het Covid-vaccin.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Fauci griep tirannie, bezoek Tyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn:

Brighteon.com

NaturalNews.com

Vertaling: Martien  https://www.wakkeremensen.org/

 

Top