Drakenvrouw op Aarde

elf enn draakNieuw: bijzonder boek over draken

 

Nog maar net verschenen: ‘Drakenvrouw op Aarde’. Een bijzonder boek dat je mee neemt naar andere dimensies van bewustzijn. Bestaan draken? Volgens de schrijfster wel. Het is ook mogelijk dat jij een hybride bent, deels mens, deels draak. Zonder dat je het weet heb je geweldige geschenken voor de aarde. Voel je wel eens anders dan anderen? Ben je wel eens een buitenbeentje, buiten gesloten, eenzaam? Ben je hoog gevoelig? Staat jouw vrijheid in een hoog vaandel? Rouleren je vrienden steeds en kun je bekneld voelen als iemand aanspraken maakt? Paste je niet in het schoolsysteem? Het zou zomaar kunnen dat jij ook het draken-gen in je draagt. Weet dat je niet alleen bent en dat dit boek je de nodige inzichten kan verschaffen. 

Invanna Morgane is een paranormaal begaafde vrouw en spiritueel leraar die al haar hele volwassen leven wordt gedragen en begeleid door draken, waaronder de goede en wijze draken van Jupiter. Ze staat met hen in contact via beelden die ze doorkrijgt, telepathie, intuïtief weten en channeling, onder andere van tekeningen. ‘Deze draken hebben me gekoesterd, begeleid en onderwezen. Ook als de lessen hard waren, was dat altijd vanuit mededogen.’

Vele kosmische krachten en dimensies van het leven waar de meeste mensen geen weet van hebben, komen samen in het leven van Invanna en vormen dat tot een pad van groei en genade. Het besef dat deze krachten en dimensies ook werkzaam zijn in jou en jouw leven, kan veel op zijn plek doen vallen. Dit boek is bedoeld om dat besef in je te ontwaken, wie je ook bent... of blijkt te zijn.

Bij uitgeverij www.hajefa.nl zijn weer nieuwe inspirerende boeken beschikbaar

 

Nieuw verschenen bij Uitgeverij Hajefa

Hieronder staan de spirituele boeken en astrologieboeken die onlangs nieuw zijn verschenen bij Uitgeverij Hajefa.


Geef je hart de ruimte - de transformerende kracht van Liefde

Matt Kahn


Heb uw naaste lief. Liefdevolle zorg. De liefde van het universum. Van de oudste religies tot de nieuwste New Age: Liefde is het fundament onder alle praktijk. We omarmen allemaal het idee van liefde... en dan gaan we online; of duiken we in het nieuws; of gaan we op bezoek bij familie.

Meer informatie...

 






Terugkeer van de Moeder - Terug naar Liefde

Sharon McErlane


De Grootmoeders roepen ons op om te herinneren wie we zijn; om in de kracht van het Vrouwelijk Principe te stappen en onszelf te erkennen als de bron van het Goede die we zijn. Onvermoeibaar onderwijzen en begeleiden ze ons daarbij. Nu vragen ze ons om deze kracht aan anderen door te geven.

Meer informatie...






Drakenvrouw op Aarde - Wees je hele wezen!

Invanna Morgane


Invanna Morgane is een paranormaal begaafde vrouw en spiritueel leraar die al haar hele volwassen leven wordt gedragen en begeleid door draken, waaronder de goede en wijze draken van Jupiter. Ze staat met hen in contact via beelden die ze doorkrijgt, telepathie, intuïtief weten en channeling, onder andere van tekeningen. 'Deze draken hebben me gekoesterd, begeleid en onderwezen. Ook als de lessen hard waren, was dat altijd vanuit mededogen.'

Meer informatie...





Spirits van Hawaii - Mystieke ontmoetingen met de Voorouders

Tanis Helliwell


Dit is het verhaal van een Hawaiaanse vakantie die uitloopt op een humoristische, hartverwarmende odyssee langs vele wezens uit andere dimensies. Ga met Tanis op avontuur en ontmoet zelden of nooit eerder geziene wezens van diverse rassen, die leven in vulkanen, mistige wouden en woeste zeeen. Ga mee op haar betekenisvolle pad door Hawaii en je bouwt zomaar een diepe, intieme band op met je eigen voorouders, elementalen en mystieke familie. Ontdek de betekenis van de vele dwarsverbanden in onze voorouderlijke bloedlijnen. En ontvang praktische hulp van de voorouders bij het helen van de wonden in jezelf, in anderen en uiteindelijk in onze geliefde Aarde.

Meer informatie...

Top