De Awakening Mind Film Serie

kleuren ontwakenBen je wakker? Ontwaakt? Bewust?

 

 

ntwaken is de volgende fase in de menselijke evolutie. De Awakening Mind Film Serie reist de hele wereld rond en spreekt met wijsheidsleraren, visionairs en wetenschappers uit brede en diverse disciplines, filosofie├źn en tradities die met gelijkenis en intelligentie naar deze tijd wijzen als een episch kruispunt en een uitnodiging tot een hogere evolutie voor de mensheid. Awakening Mind onderzoekt de vragen "wie ben ik?", "wat is ontwaken?", "waarom ontwaken?", "wat is bewustzijn?", "hoe ontwaak ik?", "wat is het doel en de betekenis van het leven?", en "hoe navigeer ik zo goed mogelijk door deze wereldervaring ten voordele van iedereen?".

 

In deze tijd, waarin het uit de hand loopt in de wereld, die gevuld is met zoveel lijden en verdriet, zijn deze vragen bijzonder relevant, en de antwoorden zijn veel eenvoudiger dan men zou denken. Onze visionairs zullen ons publiek helpen inzien dat het leven niet zo ingewikkeld is als ze misschien denken, en dat het mogelijk is om te ontwaken en te begrijpen dat vrede en geluk op dit moment voor iedereen, waar ook ter wereld, beschikbaar is. De Awakening Mind Film Series wordt uitgebracht ten behoeve van de mensheid en het ontwaken van het menselijk bewustzijn (in zoveel mogelijk talen).

Sprekers in Deel 1, "Ken Uzelve" zijn onder andere: Rupert Spira, Donald Hoffman, Neale Donald Walsch, Loch Kelly, Lisa Natoli en Daniel Schmidt.

 

 

 

Top