Manna uit de hemel

dance5Nieuwsbrief Lilian Ferru: Het stroomt...

 

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website

Lieve Jij,

Wat heeft een badkamer met gevoel te maken? Vier maanden geleden werd hier alles afgebroken. Dat was vlak na het overlijden van mijn ouders. Daarna liet de klusjesman het afweten. Een nieuwe vinden was nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig was er Theo. Ook hij had het druk. Soms kwam hij om de vloer te storten, dan weer om leidingen te leggen, dan weer was het stil. Iemand mailde me dat er misschien een link was met emoties, want daar staat water symbolisch voor. Oké, dat weet ik, maar ik had toch al om mijn ouders gerouwd?

Sinds ik het boek: ‘De Fontein’, lees, staan voor mij een aantal dingen in nieuw perspectief. Het gaat over familiesystemen. Om te beginnen is het belangrijk dat je je ouders en iedereen in het gezin de juiste plek geeft, inclusief jezelf. Mijn ouders waren er vóór mij. Mijn oudste zus is de eerstgeborene. Ik ben de tweede. Kan ik dat accepteren? Alles wat ik van mijn ouders afwijs, wijs ik in mezelf af. Goed, ik ben er mee bezig en dan zijn er antwoorden.

Zo heb ik me steeds afgevraagd waarom ik juist door de personen waar ik zoveel voor deed, werd afgewezen. Nu weet ik het. Ik ging, bijvoorbeeld, moederen over mijn moeder. Ik regelde de zorgverleners en bemoeide me met haar leven. Ik steeg boven haar uit, want zonder mij zou ze het vast niet redden. Dat mag volgens de onzichtbare wetten van het familiesysteem niet. En ja, we waren uit verbinding. Ik stapte uit het veld, om later weer terug te keren. Alles veranderde toen ik haar, tijdens het ziekzijn, waste. Ze zei dat ze zich schaamde. ‘Dat hoeft toch niet’, stelde ik haar gerust. ‘Jij bent mijn moeder en ik ben je kind’. Daarna hebben we elkaar alleen nog maar de liefde verklaard. Nu besef ik dat ik toen pas op mijn plek ging staan. Als kind van mijn moeder.

De wandpanelen van de badkamer zijn niet geleverd. Och ja, deze vertraging kan er nog wel bij. Als het even kan doe ik mijn innerlijk werk. Ik kijk naar mijn schoonouders en spreek mijn waardering uit, dat dankzij hen Paul is geboren. Hoe zit het met mijn voorouders? Ben ik misschien met iemand verstrengeld? Meteen komt de naam van tante Lisa bij mij op. Een zus van mijn oma of opa. Ik herinner me vaag dat ik haar, toen ik kind was, in haar winkeltje heb ontmoet. Het enige wat ik weet is dat ze, net als ik, op 25 mei jarig is. Hoe typisch. Dat was de naam die ik aan het kindje heb gegeven, waar ik ooit zwanger van ben geweest. Het is iets waar ik nooit over praat. De mama van onze kittens heet ook Lisa. Hier moet ik iets mee. ‘Van mij uit laat ik je vrij’, fluister ik in gedachte tegen mijn oudtante.

Ondertussen wordt er een terrasoverkapping geplaatst. Een cadeautje van mijn moeder. In de avond blader ik door het fotoboek van haar familie. Mijn opa is een fiere knappe man. Oma ziet er moe uit van al het harde werken. Wat zien ze er allemaal onschuldig uit. ‘Ik hou van jullie’, denk ik. Opeens moet ik huilen van alle liefde die mij als donsveertjes omringt. Tijdens de laatste healing van Paul, zag ik een groot paars licht. Daarachter was het gezicht van een vrouw. Gerimpeld, vol mededogen, wijs. Glimlachend keek ze me aan. Toen wist ik dat er iets heel ouds, iets vanuit de oertijd, werd genezen. Het thema van die middag ging over je eigen plek in het geheel, waarbij we erkenden dat de Bron boven alles staat, als eerste Oorsprong. Wij zijn het goddelijke kind van onze goddelijke Vader. Toen had ik dit visioen en alles voelde lichter.

De dag erna komt Theo. Hoe wonderlijk, binnen een paar dagen is de badkamer af. Niet veel later begint het heel hard te regenen. De vijver loopt over, de tuin staat blank. In Zuid Limburg worden mensen geëvacueerd. Terwijl het met bakken uit de lucht valt, werken mannen onverstoorbaar aan de terrasoverkapping. Ja, mam, het stroomt! En dan is alles, bijna op dezelfde dag, klaar!

Is dit toeval? Misschien, maar waarschijnlijk niet. De healing van Paul heeft mij iets laten zien, waardoor ik in al mijn grootsheid kan buigen. Waar ik nu sta voelt zoveel krachtiger.

Mensen verlangen naar vrijheid, naar een nieuwe wereld. Als we werkelijk de overgang willen maken, dan zullen we eerst orde moeten scheppen in ons eigen systeem. Dat betekent niet alleen op je rechtmatige plek gaan staan, maar ook iedereen in je hart sluiten. Dat is gaande, alles is in beweging. Alles begint bij jou, in het nest waar je geboren bent. Je geeft iedereen zijn vrijheid terug en laat alle aanspraken los. Wat overblijft is het respect dat elk mens een expressie is van de Bron.

Bestaat toeval? Neen, natuurlijk niet. We zullen pas vrij zijn als alles als gezegend wordt gezien. Dan gaat het stromen, en hoe. Dan gaan alle sluizen open, voor het manna uit de hemel…

Liefs, Lilian

Healing: Op zondagmiddag 8 augustus is er om 13:00 uur een healing van Paul, in het Chill Out House in Brunssum. Ware vakantie is reizen in jezelf, waarna je de plek van innerlijke vrede vindt. Een oase van rust, met liefde voor jezelf en heel de schepping. Reizen is verplaatsen en steeds dieper afdalen, zodat je klaar bent voor de hoogte. Een healing van Paul is goddelijke tijd. Daarna is er gelegenheid om kennis te maken met gelijkgestemden en nieuwe vriendschappen te sluiten. Reserveren: //Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roos van Hoop: Er is weer een kleine oplage. Je kunt het sieraard bestellen via: www.jijbenteenwonder.nl

Filmpje: Wat is normaal als je spiritueel bent? Het is misschien eenvoudiger dan je denkt. Bekijk het laatste filmpje.

Het staat je vrij om deze nieuwsbrief te delen.

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Healing Paul: Zondagmiddag 8 augustus, aanvang 13:00 uur

Healing van Paul. Reseveer tijdig. 8 augustus, 12 september. 

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) benigna.nu

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A

https://jijbenteenwonder.nl/

 

Top