Kwantumfysicus BEWIJST hoe we onze eigen realiteit CREËREN

hart10Amit Goswami, Ph.D. is een professor, onderzoeker, bestsellerauteur, kwantumwetenschappionier, spiritueel beoefenaar.

 

 

Een gepensioneerde professor van de afdeling natuurkunde van de Universiteit van Oregon (1968 tot 1997). Hij is een gerenommeerd pionier van het nieuwe paradigma van de kwantumwetenschap, gebaseerd op het primaat van het bewustzijn. In 2009 startte Amit een beweging genaamd Quantum Activism, die nu terrein wint in Noord-en Zuid-Amerika, Europa en India.

Tegelijkertijd heeft hij ook het Center for Quantum Activism (CQA) opgericht met het hoofdkantoor in de VS. In 2019 richtten hij en zijn medewerkers een educatieve vleugel van CQA op genaamd Quantum Activism Vishwalayam (Home of the World), die optrad als afdeling Quantum Science aan de University of Technology in Jaipur, India, en ontwikkelde een master-en PhD-programma in Quantum Science. of Health, Prosperity and Happiness, een internationaal programma voor transformerend onderwijs. Goswami heeft verschillende baanbrekende populaire boeken geschreven op basis van onderzoek naar kwantumwetenschap en bewustzijn, waaronder The Quantum Brain, Quantum Spirituality (met Valentina R. Onisor, MD), Quantum Psychology and the Science of Happiness (met Sunita Pattani, MS), The Self-Aware Universe, The Quantum Doctor, Physics of the Soul, Quantum Creativity en The Everything Answer Book.

 

Amit was te zien in de film What the bleep do we know? en de documentaires The Dalai Lama Renaissance en The Quantum Activist. Amit is een spirituele beoefenaar en noemt zichzelf een kwantumactivist op zoek naar Heelheid.

 

 

 

 

Top