Het dieptepunt is bijna voorbij

boek licht op genezingDoor gelukkig te zijn, verlicht je de hele wereld

Lieve Jij,
 
Hoe is het met je, in mondkapjesland? Je hoeft maar een winkel in te lopen en je kijkt je ogen uit.  Weet je eigenlijk wel dat je gewoon, zoals vanouds, naar binnen kunt gaan zonder dat iemand je tegenhoudt? Niemand die je iets vraagt, al roept een gewoon gezicht tegenwoordig verbaasde blikken op. Nou en? En neen, ik ben niet de gek. Ik zorg heel goed voor mezelf door hier juist niet in mee te gaan.
 
Ondertussen heb ik hele gesprekken met het personeel. De meesten hebben er zo schoon genoeg van, maar een aantal denkt juist bezig te zijn. Het argument is dan, dat je dit doet om je medemens te beschermen. Wat een hoogmoed, alsof wie dan ook de ander ergens voor kan behoeden. Alsof we niet beschikken over een immuunsysteem, alsof we allemaal zwakke wezens zijn. Het slaat helemaal nergens op, deze schijnveiligheid.
 
In mijn boek: ‘Licht op genezing’, vertel ik over wat gezondheid en ziekte is. Het eerste deel gaat over hoe we de bevoogding buiten onszelf leggen, waardoor we gemakkelijk worden bedrogen. Uit wanhoop klamp je je vast aan valse beloften. Ook nu weer leggen we de macht buiten ons. We hopen dat een mondkapje, of vaccinatie, ons gaat redden. Ik denk dat velen van een koude kermis thuis komen, als ze werkelijk inzien waar ze mee bezig zijn. Het zou zomaar kunnen dat het hele kaartenhuis opeens in elkaar stort en dat we dingen komen te weten waarvan we stijl achterover slaan. Wow, wat zijn we belazerd!
 
Als er ook maar iets van de astrologie klopt, dan komen er grote veranderingen aan. Jupiter en Saturnus maken rond 21 december een conjunctie in 0 graden waterman. En dat alles op de kortste dag, de winterzonnewende. Je hoeft het niet allemaal te begrijpen. Waar het om gaat is dat er een heel andere wind gaat waaien. Er is een vernieuwing aanstaande, waarbij het collectief wakker wordt geschud. Zie het maar als een blikseminslag. Wat als er helemaal niets klopt van alles wat je dit jaar door media en politiek is voorgeschoteld?
 
We staan aan de vooravond van de geboorte van een nieuw bewustzijn. Het kosmisch licht neemt in sterkte toe. Alles wat niet met liefde resoneert zal verdwijnen. Het wordt een opwindende tijd, waarin het klaar is met de onderdrukking. De mens wil vrij zijn, stralen, zich verbinden. Waterman staat voor het gemeenschapsgevoel. Steeds meer mensen voelen het verlangen om in kleine communes zelfvoorzienend te leven. Er is een groeiende behoefte aan contact, niet alleen met elkaar maar ook met de natuur. We willen de liefde die we zijn uitbreiden, we willen samenwerken, en ja, er is genezing nodig. We moeten onszelf weer in eigendom nemen en onze angst doorzien.
 
Vraag jezelf eens af of je werkelijk zo bang bent voor een virus, waarvan we nu weten dat het helemaal niet zo dramatisch is als wat ons werd aangepraat. Misschien ben je wel banger voor een boete. Of misschien ben je bang dat je met de nek wordt aangekeken, als je niet mee doet met de meute. Wordt het niet eens tijd voor een omslag in waarneming en voor een beetje meer vertrouwen? Als ik de kosmos moet geloven wel.
 
Het is allemaal al gaande, al zie je het misschien nog niet. Nu het jaar 2020 bijna voorbij is, komt het astrologisch tot een crescendo. Aan de ene kant komen nog meer schandalen aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan de stemfraude in Amerika, dat de kern raakt van een democratie. Alles wordt uitvergroot. Dit is zelfs groter dan wie president wordt. Wie nu nog niet ziet hoe social media wordt gecensureerd en mainstream media staatspropaganda is, gaat het nog ontdekken. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Waterman is de visionair. Dit sterrenbeeld staat voor onafhankelijkheid, inspiratie, visie, saamhorigheid. Het is het teken van de menselijkheid, van de idealen, de sociale interactie. Hoe dan ook brengt deze conjunctie een kanteling met zich mee. Het dieptepunt is voorbij. Ondertussen wordt er massaal gebeden, mediteren miljoenen mensen rondom deze datum, en zijn er vreedzame protesten tegen alle opgelegde waanzin. Vele harten zijn open en verlangen naar betere tijden. We zijn er niet ver vanaf, of iedereen laat weer zijn glimlach zien.
 
In het tweede deel van mijn boek vertel ik over genezing. Genezing is gelukkig maken, het is blij zijn. Onze vreugde is besmettelijk. Er is geen verschil tussen vreugde en genezing. De enige staat van heelheid is die van liefde. Dan worden we telepathisch, gevoeliger, en manifesteren we veel gemakkelijker de hemel op aarde. Dat is waarom we geboren zijn.    
 
Nog maar eens: waar ben je bang voor? En wat maakt dan werkelijk ziek? We is de dokter? Zowel ziekte als gezondheid ontstaan in de denkgeest. Als je dit snapt, ben je vrij. De wereld doet ons niets aan. Hierin ligt de bevrijding van zowel schuld als ziekte, want die zijn hetzelfde. Laten we niet langer twijfelen aan een gelukkige afloop. Wees zeker van wat je wilt, en twijfel wordt onmogelijk. Laten we mee bewegen met het ritme, laten we samenkomen. Zowel in gedachte, alsof ook met onze vrienden en familie. Of zoals Paul het zegt: ‘Ik ben één met de Bron en niets anders!’ Dat is de enige waarheid. Dit is waar je gelukkig van wordt.
 
Door gelukkig te zijn, verlicht je niet alleen de wereld, maar genees je ook alles om je heen.
 
Liefs Lilian

www.jijbenteenwonder.nl


 
Bekijk ook de laatste video met een impressie van de healing, met als thema: ‘Het laatste oordeel’.
youtube.com/watch?v=ayWB5hLd85o
 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Top