Help Mariette met de katten op Curaçao

kittensToen Mariette twee jaar geleden vertrok naar Curaçao had ze geen idee dat ze de kattenmoeder van het eiland zou worden. Ondanks de goede zorgen van Mariette is de situatie schrijnend. Wil je een goede daad verrichten, zo vlak voor kerstmis? Doneer en steun de stichting. Of adopteer een kat. Help Mariette. Ze is een licht in deze wereld.

 

 

 

Help Steriliseren/castreren van katten op Curaçao om overpopulatie te voorkomen / Help Trap, Neuter and Release feral Cats to prevent overpopulation and starvation

Toen ik naar Curacao verhuisde, brak mijn hart, toen ik zag en hoorde van de overpopulatie van katten op het eiland. De meeste van hen niet gesteriliseerd of gecastreerd, blijven ze zich voortplanten in het harde klimaat, zonder toekomst voor de nestjes.

Op Curacao is het altijd “kittenseizoen”. Dus moederpoes bevalt van een nestje, doet haar uiterste best, om ze zo goed mogelijk te verzorgen (als ze genoeg voer en water kan vinden) en als de kittens 8 weken oud zijn, wordt mama weer krols en is klaar voor een volgend nestje.

Ik begon een groep van wilde kunuku-katten te voeren (lokale naam voor wilde katten) met de intentie ze te vangen, steriliseren / castreren en weer vrij te laten. Op dit moment verzorg ik 87 katten, 11 "eigen" kattenen 16 kittens bij mij thuis en de overige 60 zitten in de kunuku. Ze worden elke dag gevoerd en indien nodig, medisch verzorgd en ze zijn allemaal “geneutraliseerd”. 

Lees meer op:

http://www.dreamordonate.nl/7259-help-katten-op-curacao

 

De oproep van Mariette:

 

Top