Docu ‘The Primordial Code’: Gingen intelligentere beschavingen ons voor?

kinderen1‘The Primordial Code’ toont hoe de werkelijkheid is veranderd in een mythe

 

 

Volgens de gangbare wetenschap loopt de menselijke ontwikkeling in een lineaire lijn omhoog: van holbewoners tot de huidige beschaving. Maar er zijn genoeg redenen om te veronderstellen dat er in de oude geschiedenis hoogontwikkelde beschavingen hebben bestaan.

En dat laat ‘The Primordial Code’ op indringende wijze zien. Poels sprak hiervoor met wetenschappers, experts en grote denkers van over de hele wereld. De film toont hoe onderdrukking en angst ons duizenden jaren hebben weerhouden van het ontwikkelen van onze oerkrachten en wijsheden, die in ons DNA zitten en nu wereldwijd worden teruggewonnen.

“Onze geest wordt momenteel uitgedaagd,” zegt Poels in de film. “Nu is het de tijd waarin we beslissen of we gedisciplineerd en sterk blijven, en onze slaafse mentaliteit verruilen voor menselijkheid; of het opgeven!” Bekijk en deel nu deze zeer onderhoudende docu! De film is Nederlands ondertiteld. Steun hier de onafhankelijke documentairemaker Marijn Poels met een donatie: https://www.marijnpoels.com/calltosup... Lees hier meer over Marijn Poels: https://www.marijnpoels.com/

 

 

Top