Ben waakzaam

rijkdom2Jouw schatkamer raakt nooit leeg, Lilian Ferru

 

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website

Zie ook: www.jijbenteenwonder.nl

 

Lieve Jij,

We zijn nog niet bekomen van alle beeldvorming over virussen, gezondheid, beperking, en controle of het volgende verhaal wordt ons de strot afgeduwd. Deze keer gaat het over schaarste, tekort, armoede en koude winters. Als je ook maar iets aanneemt, wat je zoal als waarheid wordt gepresenteerd, dan kun je in de angst schieten.

Leven in de hel, is leven in angst. Niets is zo erg als dat je bang bent. Bange mensen zijn als zombies. Bang om te leven en bang om te sterven. Wat als je niets gelooft van wat je wordt verteld via de media en de tv? Ik bedoel écht niets en alleen maar je eigen waarheid volgt? Wie vertrouwen heeft, maakt zich geen zorgen. Dan weet je dat je niets weet, dus kun je ook niet oordelen. Angst is als een schaduw, het betekent niets, tenzij jij je geloof eraan geeft. Ons geloof heeft creatiekracht.

Kijk, je weet dat je ergens vandaan komt. Jouw oorsprong is de goddelijke Bron. Jij bent dus het goddelijke kind van de Goddelijke Vader. Het kind erft alle eigenschappen van de Vader. De Bron is natuurlijk geen vader, maar dit voor het leesgemak. Alles wat de Bron is, ben jij ook. Alleen ben je dat vergeten. Jij kunt dus scheppen zoals jouw Schepper. De macht die jou is gegeven is enorm.

Ook al weet je het niet, de scheppingskracht in jou gaat onverminderd door. Er bestaan geen loze gedachten en creatie stopt nooit. Hoe je wilt leven, wat je ervaringen zijn, hangt helemaal af van jou. Jij zult het moeten creëren. Liefde kan een paradijs creëren, hier en nu. Angst creëert ook, maar dan niet zo’n leuke dingen.

De Bron is liefde. Alles wat niet uit liefde ontstaat is een miscreatie. Daarom is het goed om waakzaak te zijn. Alles wat je zoal denkt en meent te weten, zal zich ooit manifesteren. Ja maar, het is toch een feit dat alles duurder wordt. De prijzen rijzen de pan uit, inflatie, hoge energie rekeningen. Dat is waar en als je het mij vraagt wordt dit kunstmatig opgevoerd. En waarom? Om de mensen meer en meer in de angst te duwen. Telkens als je aan tekort denkt, is dat weer een bouwsteentje voor de toekomst. Mind is matter, of anders gezegd: gedachte is materie.

En wat dan? Verander je denken en nog beter: ga van je hoofd naar je hart.

Heb meer lief, totdat jij jezelf als Bron van liefde herinnert en niets anders. Dan weet je weer dat je compleet bent. Dan laat je alles stromen. Als jij vertrouwt dat er voor je wordt gezorgd, dat je onder leiding staat, dat jij veilig bent, dan pas ben je rijk. Al wat je geeft komt duizendvoudig bij je terug. Jouw schatkamer kan nooit leegraken, want jij bent als oneindige stralende liefde geboren. Je bent het mysterie, pure onschuld en heiligheid. Laten we dit niet bedoezelen door allerlei wereldse flauwekul en blabla.

Waar liefde is, kan angst niet bestaan. Het is een keuze waar we zelf verantwoordelijk voor zijn. Kom laten we wat meer stralen en vrolijker zijn. Lachen is een gebed van dankbaarheid. Kijk om je heen en ben dankbaar. Laten we alle verhalen niet zo serieus nemen, relativeer. Al een kleine glimlach verbindt je met de sterren, hun stilte, met alles wat leeft. ‘Eén met de Bron en niets anders!’, is de les die Paul ons leert. Wat een geschenk! Dan sta je in een zuil van licht en heel de wereld verandert in een paradijs. Dan gebeuren er wonderen, dan vallen er cadeautjes uit de hemel, dan ben je met jezelf op een ander level en heel de kosmos juicht.

Liefs Lilian

Boeken
Bij uitgever Hajefa zijn een aantal nieuwe boeken verschenen, zoals de maankalender voor 2023. In december verschijnen meer titels zoals van Matt Kahn, Tanis Halliwell en Michael Roads. www.hajefa.nl

Mijn eigen uitgever Piramidion.nl brengt ook geregeld nieuwe boeken uit. Onlangs verschenen: ‘Ik zie je graag’ van Anam Cara. Een poëtisch verhaal over liefde, het schitteren van binnenuit en eenheid. www.piramidions.nl

Top