Het Urantia Boek en Een Cursus in Wonderen

Afdrukken

cursus urantia'Een Cursus in Wonderen' en het 'Urantia Boek' behoren tot de meest boeiende werken waar miljoenen mensen zich over buigen. Centrale thema is God, de Vader, en ons mensen, de Zoon. In beide boeken speelt Jezus de hoofdrol. Feit is dat wij lichtwezens zijn met een oneindig potentieel. Hier een kennismaking.

 

Hoe maken we van deze wereld een betere wereld, is een centraal thema. We zijn Gods kinderen. Er is geen tekort, alleen het geloof erin. Beide boeken vragen om overgave aan Gods Wil en om de leiding van je leven over te geven aan de Hogere Macht. We kunnen elkaar alleen maar in eenheid vinden.

Zowel 'Een Cursus in Wonderen' als het 'Urantia Boek' wordt komaf gemaakt met het barbaarse idee van offeren, iets dat louter van het ego afkomstig is. We hoeven niets te offeren voor liefde. Er hoeft geen schuld betaald te worden, opdat er van ons wordt gehouden. We worden al geliefd zoals we zijn. Alles in 'divine order'. Wij zijn multidimensionele wezens, ook daar zijn beide boeken het over eens.

Het Urantie Boek gaat over: 'wat', Een Cursus in Wonderen gaat over 'hoe'.

Hier een kennismaking, met een oud filmpje over een discussie met panelleden die zich in beide boeken hebben verdiept.   

Een Cursus in Wonderen, introductie met Gary Renard

 

 

Het Urantie Boek