'De toekomst is nú!' Matias Desmet, Francesco Farinelli en Lilian Ferru

timetravelEen bruisend event  in Heerlen 21 april. 

 

 

De toekomst is nú!

Heerlen, zondagmiddag 21 april.

We verlangen allemaal naar een betere wereld, maar hoe kunnen we dit manifesteren? Deze middag zal je wereldbeeld voorgoed veranderen. We worden gebombardeerd met doemscenario’s over een ellendige toekomst. Maar is dat wel zo? Hoe krachtig zijn wij eigenlijk?

Francesco Farinelli- EEN DAG IN DE TOEKOMST

Francesco is een van de sterrenzaden waar we op hebben gewacht. Hij had een visioen over de toekomst en beleefde een dag in een wonderlijke wereld. Een liefdevolle wereld van eenheid, iets waarvan we in ons binnenste allemaal weten dat het bestaat. Als voormalig militair, politieagent en beveiliger van het koninklijk huis, vertelt hij over zijn weg van duisternis naar licht. Van ego naar het hart. Laat je inspireren door zijn eerlijk verhaal en wat mogelijk is. We hoeven er alleen maar naar te leven om het mogelijk te maken.

Mattias Desmet – DE KUNST VAN HET VRIJMOEDIGE SPREKEN

Mattias is professor klinische psychologie. Hij is een van de eerste die zich begon uit te spreken tegen het beleid van de overheden. Hij doorzag het mechanisme van massavorming, het totalitarisme. Het is iets anders dan dictatuur. Wat is ons antwoord hierop? Heel eenvoudig: het spreken van onze waarheid. Hoe doen we dat? Door niet bang te zijn, door de inspiratie door ons heen te laten stromen. Hebben we de moed om vrijmoedig te spreken? Om ons, ondanks te verschillen, te verbinden met de ander? Wie nú zijn waarheid spreekt, verandert de toekomst. Als iemand weet wat het woord 'vrijheid' betekent, is hij het wel. Mattias is wereldwijd bekend en is onder andere gast geweest bij Tucker Carlson.

Lilian Ferru- EÉN MET DE BRON EN NIETS ANDERS!

Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij heeft, na zijn bijna dood ervaring, velen geïnspireerd met zijn boodschap: ‘Eén met en de Bron een niets anders!’ Wat betekent dit? Als we onze ogen sluiten, als we contact maken met wie we zijn, dan is er de herinnering aan het licht in ons. Dan ben je niet bang om te zeggen wat je te zeggen hebt. Dan ben je vrij om de toekomst vorm te geven, vanuit het vertrouwen dat jij onder goddelijke leiding staat. We laten de inspiratie door ons heen stromen. Dan gaan we voorbij alle verhalen en blijft alleen jij over. Je leeft je leven voor jezelf.

Laten we ons herinneren dat de toekomst nú is en dat ons alle macht is gegeven. Voel je welkom. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om de sprekers te ontmoeten.

Heerlen, 21 april.

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen.

Zaal open: 12:30 uur. Aanvang 13:00 uur.

Vergoeding: 30 euro, graag gepast. Pinnen is niet mogelijk.

Gratis parkeren.

Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top