Healing & Retraite & het Nieuwe Opstellen

universum brugDe nieuwe agenda met Healing, Retraite en het nieuwe opstellen (Heerlen)

 

 

 

Mini Retraite met Healing
Zondagmiddag, 12 februari

Het programma is een menu.
Het voorgerecht gaat over het lichaam, over genezing, en jezelf bevrijden van wat je niet dient.  
Het tussengerecht gaat over de geest en de herinnering van wie je werkelijk bent.  
Het hoofdgerecht gaat over onze oorsprong, de eenheid met de Bron.
Het toetje is natuurlijk de vele wonderen die hier uit voortkomen. Alles is aan de Chef Kok.
Met kleine oefeningen, korte meditaties, (familie) opstellingen, en een healing met Paul.

Deze mini retraite gaat over afscheid nemen van oude overtuigingen, je grootsheid weer in eigendom nemen, zelfliefde en zuiver bewustzijn. We kijken naar de verstrikkingen die ons gevangen houden en gaan weer staan op de plek die ons toekomt. We gaan door de poort naar een wereld van lichtheid, waar we het verleden achter ons kunnen laten. Dan komt er een macht in ons leven waardoor we dingen kunnen doen die voorheen onmogelijk leken. Ja, ook jij hebt bestaansrecht.

Datum: 12 februari
Aanvang: 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur
Omstreeks 17:30/18:30 uur ronden we af.
Vergoeding; 80 euro, inclusief thee, koffie met wat lekkers. Na afloop is er een drankje met hapjes.
Parkeren is gratis, vlak om de hoek.
Locatie is in Heerlen, na je reservering ontvang je het adres.
Plaatsen zijn beperkt.
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Healing:‘Eén met de Bron’
Zondag 29 januari

Tijdens deze middag is er uitsluitend, zoals je dat gewend bent, een healing. Al is Paul teruggekeerd naar zijn Galactische Woningwereld, hij en zijn Lichtvrienden zijn voelbaar aanwezig. Dit is een enorm kosmisch geschenk.

Tijdens een healing is het mogelijk dat oude emoties vrij komen, of dat je juist gelukzaligheid ervaart. Je kunt de sensatie ervaren van een lichte druk rondom de slaap, of een licht prikken in je hersens. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit. Elke healing is anders. De impact is groter dan je denkt.

In de geest word je meegenomen naar andere bewustzijnsniveaus, waardoor je meer voeling krijgt met wie je in waarheid bent. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Genezing vindt op vele lagen plaats. Vaak zie je pas achteraf wat het met je heeft gedaan en met hoeveel meer vreugde je in het leven staat. Het doel is de verbinding met de Bron te bekrachtigen en te versterken, zodat het licht sterker in jouw bewustzijn kan stralen. Vandaaruit reageert het lichaam vanzelf. De healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken. We nodigen de liefde uit en geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen. Vandaaruit voel jij je vrij om je pad te vervolgen.

Voor aanvang is er introductie. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en het stellen van vragen. Dit laten we gewoon ontstaan.

Goed om te weten
De healing duurt ongeveer 45 minuten, maar werkt nog drie dagen door.
Het kan zijn dat  je ’s nachts, in je dromen, nieuwe informatie ontvangt. Ook kan het zijn dat je naderhand wat moe bent.  

Datum: 29 januari
Aanvang: 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur
Omstreeks: 17:30 uur ronden we af.
Vergoeding: 50 euro, inclusief thee, koffie met wat lekkers. Na afloop is er een drankje met hapjes.
Parkeren is gratis, vlak om de hoek.
Locatie is in Heerlen, na je reservering ontvang je het adres.
Plaatsen zijn beperkt.
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eendaagse Retraite: ‘Eén met de Bron’
Vrijdag 3 maart, (alleen voor vrouwen)

Leven vanuit het besef dat je één bent met de Bron, is het enige wat werkelijk gelukkig maakt. Wat weerhoudt ons hiervan? Het zijn veelal de oude patronen die we met ons meedragen, die ons dwarsbomen. Heb je hier ook schoon genoeg van? Wil je gewoon je liefdevolle zelf zijn? Je waarheid spreken en voluit vanuit het hart leven? Tuurlijk wil je dat, maar hoe dan?

Wat gaan we doen?
Het programma is als een menu. Het voorgerecht gaat over het lichaam en jezelf bevrijden van wat je niet dient. Het tussengerecht gaat over de geest en het inzichtelijk maken van (familie) patronen. Het hoofdgerecht gaat over onze oorsprong, de eenheid met de Bron. We laten ons meenemen naar het domein waar alleen vrede heerst. Het toetje is natuurlijk de wonderen die hier uit voortkomen. Alles is aan de Chef Kok.
Met kleine oefeningen, korte meditaties, vergevingssessie, het nieuwe opstellen en een Quantum Healing van Paul en zijn Lichtvrienden.  

We zijn opgevoed als brave meisjes, maar liefde is niet lief. Deze retraite gaat over het ontdekken van de kracht en power die in jou leeft. Deze dag gaat over het herinneren dat jij al heel, volmaakt en compleet bent. Ja, jij hebt bestaansrecht. Dus nemen we onszelf weer in eigendom, als autonoom soeverein wezen, zodat je gaat stralen als het licht dat je bent.
Na deze dag, zal alles anders zijn. Verrijkt met nieuwe kennis en ervaring, stap je opnieuw in de wereld, maar dan nu met een frisse kijk en vol zelfvertrouwen. Deze retraite kun je beschouwen als een hergeboorte, om te gaan leven zoals het leven voor jou bedoeld is. Het is nú de tijd.

Dit alles gebeurt in de Tempel van Paul. Voor het haardje of in ons tuintje (met overkapping en heaters).
Bij mooi en droog weer neem ik je in de ochtend mee naar en magisch plekje, vlakbij.

Goed om te weten:
Draag gemakkelijke kleren, neem warme sokken mee.

Datum: Vrijdag 3 maart
Binnenkomst: 10:30. Aanvang 11:00 uur. Lunch 13:00 uur
Omstreeks: 18:00  ronden we af.
Deze dag is inclusief koffie, thee, koekjes, een lunch, met in de middag een wijntje of frisdrank. Naderhand is het napraten met een borrelplankje. 
Locatie is in Heerlen, na je reservering ontvang je het adres.
Parkeren is gratis.
Plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig, de ervaring leert dat het snel vol is.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.jijbenteenwonder.nl

 

 

Top