Bronhuis Vlissingen, Heilig Vrouwen Weekend & Handpan Workshop

gezondheid1Van 15 tot 18 augustus in Vlissingen

 

Lieve Jij,

Er is geen reis zo boeiend en genezend dan de tocht naar binnen, waar jij jezelf nog beter leert kennen en daarmee ook de schepping. Niets is zo fijn om oude pijn te genezen en om de liefde vrijuit te laten stromen in de veiligheid van een groep gelijkgestemde vrouwen. Heb je zin in een zomeravontuur, zonder dat je op het vliegtuig stapt?

Om te beginnen is er op donderdagavond, 15 augustus, een bijzondere workshop waar je kennis kunt maken met de handpan. Niemand minder dan Brigitte Wolfhagen gaat je begeleiden. Als je eenmaal met deze vorm van etherische expressie te maken krijgt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ervaring is niet vereist, een handpan ook niet. Alles wordt voor jou verzorgd. Voor wie dat wilt, is er van 19:00 tot 21:00 uur een workshop. Vergoeding is 70 euro, dit is inclusief drankjes. Wil je je hiervoor inschrijven? Neem dan rechtstreeks contact op met Brigitte: www.munana-sounds.nl

Overnachten is alleen mogelijk als je deelneemt aan het weekend.

Het Heilige Vrouwenweekend start op vrijdagmiddag 16 augustus, om 13:00 uur. We maken kennis, doen korte opstellingen, duiken in jouw thema’s en waar nodig is er een vergevingssessie, waarbij het verleden mag genezen. We slepen het oude trauma niet mee naar de toekomst.

Op zaterdag 17 augustus verkennen we de diepte en de hoogte. Juist nú is het belangrijk om oprecht je waarheid te spreken, gelukkig te zijn, en om je te herinneren dat je één bent met de Bron. Met een zalige ontspannende soundhealing van Brigitte Wolfhagen.
Op zondag 18 augustus, is het samen ontbijten, napraten en kun je nog vragen kunt stellen.
Afsluiting is om 13:00 uur.

Dit weekend staat in het teken van afscheid nemen van oude overtuigingen en patronen, zelfliefde, inzichten, genieten, ontspanning, muziek, en verbinding. We gaan naar een wereld van lichtheid, waar we weer nieuw zijn. De Heilige Vrouw weet dat ze heilig is en is prima in staat om zichzelf te genezen door het besef dat ze al heel en genezen is. Niets is onmogelijk.

Voor wie in de buurt van Vlissingen woont, kan deelnemen aan de vrijdag en zaterdag, zonder overnachting. Beide dagen (16 en 17 augustus) zijn van 13:00 tot 17:30 uur. Voor wie blijft slapen is er in de avond een gezellig samenzijn. Natuurlijk is er ook me-time, uitwaaien aan de zee, of de tijd nemen voor een strandwandeling. We laten ons meedrijven in het hier en nu en genieten van het leven. Laat je verrassen door deze unieke plek en voel je vooral welkom.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

www.bronhuisvlissingen.nl

 

Top