Stop met faken! Je partner weet als je echt geniet

Afdrukken

romantiek3Zo, die moeite kunnen we ons besparen....Het heeft geen zin om te faken in bed, omdat de kans groot is dat je seksuele partner dat door heeft. Uit onderzoek van de University of Waterloo bleek dat mannen en vrouwen even opmerkzaam zijn bij seksuele bevrediging van hun partners.

 

De studie identificeerde seksuele communicatie en het vermogen om emoties te herkennen als belangrijke factoren die de nauwkeurigheid bij het vaststellen van de seksuele tevredenheid bij een partner voorspellen.

“Wij vonden dat zowel mannen als vrouwen vrij nauwkeurige en onpartijdige percepties hebben van seksuele bevrediging van hun partners,” zei Fallis, hoofdauteur van de studie. “We ontdekten ook dat het hebben van een goede communicatie over seksuele kwesties deelnemers geholpen heeft om seksuele bevrediging van hun partners te begrijpen. Echter, zelfs als seksuele communicatie ontbrak, kon een persoon nog redelijk accuraat zijn bij het vaststellen van de seksuele bevrediging van zijn of haar partner, als hij of zij in staat was om emoties goed te lezen. ”

In het onderzoek, dat deel uitmaakt van een groter onderzoek over seksueel functioneren en tevredenheid, namen 84 koppels deel. Fallis scheidde de partners en vroeg hen elk om hun niveau van betrokkenheid, tevredenheid met de relatie, seksuele tevredenheid, seksuele communicatie en maten hun emotieherkenning te rapporteren. Paren in een seksuele relatie ontwikkelen wat psychologen noemen een seksuele script, waarin richtlijnen staan ​​voor hun seksuele activiteit.

“Na verloop van tijd zal een paar seksuele routines ontwikkelen,” zei Fallis. “Wij geloven dat het hebben van de mogelijkheid om nauwkeurig elkaars seksuele bevrediging te meten partners zal helpen om seksuele scripts te ontwikkelen waaraan ze beiden zullen genieten.