Het ongelooflijke verhaal van James Leininger, als gereincarneerde gevechtspiloot.

Afdrukken

piloot2Dit is het ongelooflijke verhaal van James Leininger, die in een vorige leven gevechtspiloot was. Filmpje is gisteren op You Tube geplaatst.

 

In het boek Soul Survivor: The Reincarnation of a World War II Fighter Pilot vertellen zijn ouders Bruce en Andrea over het leven van James en de nachtmerries die hij als peuter kreeg.

Bruce zegt dat de dromen vier tot vijf keer per week terugkwamen. Ze vroegen zich af wat er aan de hand was toen James gedetailleerde tekeningen begon te maken.

Hij tekende een gevechtstoestel dat werd neergeschoten en schreef zijn naam als James 3. Toen zijn ouders hem vroegen waarom hij het getal 3 achter zijn naam zette, zei hij dat hij de ‘derde James’ was.

James noemde namen van gevechtspiloten uit de Tweede Wereldoorlog en de naam van het schip waarop gevechtspiloot James Huston was gestationeerd. Na jaren van onderzoek kwam het gezin de familie van James Huston op het spoor.

Bruce en Andrea geloven dat de ziel van Huston in het lichaam van hun zoon leeft. Bekijk het interview in onderstaande video.

 

 

 

 

 

Bron: Foxnewsinsider.com/ niburu