Er zijn weer nieuwe boeken bij uitgever Hajefa

hajefa.fwUitgever Hajefa heeft weer een aantal interessante boeken uitgebracht

 

 

Beste ,

Deze maanden zijn er weer een aantal prachtige titels verschenen bij Uitgeverij Hajefa: mooie boeken om zelf te lezen of eventueel cadeau te geven.

In deze nieuwsbrief lees je meer over deze onlangs verschenen boeken. En het leuke: betaal bij een aantal nieuwe titels tot 6 december geen verzendkosten!

Verder in deze nieuwsbrief:
- Maankalender en Maanagenda 2022

- 2024 Het jaar van de Kristallen Revolutie van René Argonijt
- Jouw Zodiac Soul van John Wadsworth
- Drie golven van vrijwilligers en de Nieuwe Aarde
  van Dolores Cannon

- Klassieke astrologie van Willem Simmers
- Edgar Cayce over de Akasha Kronieken, Kevin J. Todeschi
- Je bent je eigen medicijn van Judith M. Kocken

- Gratis workshop spirituele astrologie 5 februari 2022


Een lichtvolle groet,

Peter Saarloos
Uitgeverij Hajefa      

Online versie

Maankalender en maanagenda 2022

In deze maankalender lees je hoe je in 2022 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2022 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2022 in harmonie met de maan te leven. 

​Meer info over de Maankalender 2022 staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Meer info over de Maanagenda 2022 staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Maankalender 2021

2024 Het jaar van de Kristallen Revolutie
René Argonijt

Het is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender worden. Een nieuwe generatie zal opstaan en zal samenlevingen over de hele wereld op hun kop zetten, met frisse acties en nieuwe ideeën; net als eerdere generaties hebben gedaan, maar toch weer helemaal anders.

Hoe kom ik daar bij? Alles wat er om de aarde heen gebeurt, het hele samenspel van sterren, planeten en satellieten, weerspiegelt de essentie van wat er hier, bij ons gebeurt. Dat hoef je niet van me aan te nemen: ik bewijs het je, in dit boek. Met behulp van het gedegen historisch onderzoek waarvoor ik zelf nogal hoog ben opgeleid en waarin ik anderen heb onderwezen, laat ik je zien dat er al eeuwen onbetwistbare parallellen zijn tussen wat de mensheid overkomt en wat er gebeurt tussen de sterren.

En als die parallellen er gisteren waren, zijn ze er morgen vast ook nog. Dat lijkt me geen wilde aanname. En gelukkig maar, want dan zijn we morgen weer een stap dichter bij het begin van het nieuwe begin: 2024.

2024 Het jaar van de Kristallen Revolutie van René Argonijt

Betaal tot en met 5 december 2021 geen verzendkosten!

​Meer info over 2024 Het jaar van de Kristallen Revolutie staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Jouw Zodiac Soul
Werken met de twaalf sterrenbeelden naar evenwicht, geluk en heelheid
John Wadsworth

In dit revolutionaire boek Zodiac Soul verbindt de toonaangevende Britse astroloog, John Wadsworth, de eeuwenoude tradities van het sjamanistische medicijnwiel met de astrologische sterrenbeelden. Hij gaat hierbij terug naar de oorsprong van de astrologie, die nauw verbonden is met het cyclische ritme van de natuur. Dit wiel draait daarom ook in jou en vormt een blauwdruk van het wiel van sterrenbeelden die dagelijks om jou heen draaien. Het is een wiel van tijd en van initiatie, van beleefde ervaringen, van het spel van licht en donker dat jouw leven vormt.

Zijn eenvoudige, maar levensveranderende inzichten en oefeningen stellen jou in staat om zelf te ontdekken waar jouw wiel vast komt te zitten. Door jouw onderliggende angsten en ondermijnende gedragspatronen aan te pakken en jouw blokkades op te lossen, open je de weg naar zelfrealisatie en kan jij jouw potentieel ten volle leven.

Met de sterrenbeelden als alchemistische symbolen van transformatie is dit een reis naar een diepere verbinding met de heelheid van jouw ziel, het geheel dat jij bent. Stap dus door de twaalf poorten van de sterrenbeelden en volg jouw pad naar evenwicht, geluk en heelheid. Omhels het leven waarvoor je geboren bent.

Zodiac Soul van John Wadsworth

Betaal tot en met 5 december 2021 geen verzendkosten!

​Meer info over Zodiac Soul staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Drie golven van vrijwilligers en de Nieuwe Aarde
Dolores Cannon

Toen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog atoombommen vielen op Hiroshima en Nagasaki, zagen onze ‘beschermers’ en ‘toeschouwers’ in de ruimte dat de Aarde afstevende op een catastrofe. Het principe van niet-ingrijpen weerhield hen ervan directe actie te ondernemen, maar zij kwamen wel met een briljant plan om de Aarde te redden en de mensheid te helpen om een hoger plan te bereiken. Ze konden niet van ‘buitenaf’ ingrijpen, maar wellicht konden zij invloed uitoefenen ... van binnenuit. Daarom riepen ze vrijwilligers op om te komen helpen. ‘De Aarde is in gevaar. Wie wil er komen helpen?’

De zielen die van oudsher bij de Aarde horen, waren vastgelopen op het wiel van karma. De enige hoop om hen vlot te trekken, lag in de komst van zuivere zielen die nooit deel waren geweest van de karmische cyclus.

Dolores Cannon heeft door haar werk met hypnose en regressie, drie golven van deze vrijwilligers ontdekt. Sommige daarvan zijn direct uit de ‘Bron’ gekomen en hebben nooit eerder in een fysiek lichaam geleefd. Anderen hebben levens gehad als ruimtewezens op andere planeten of in andere dimensies.

Omdat alle herinneringen worden gewist wanneer een ziel de Aardse dimensie betreedt, herinneren de vrijwilligers zich hun opdracht niet. Ook daardoor hebben deze prachtige zielen moeite om hun plaats te vinden in onze chaotische wereld. Deze zielen hebben echter een zeer belangrijke rol te spelen, want zij helpen de rest van ons te ascenderen naar de Nieuwe Aarde die ons wacht.

Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Verschijnt half december: Betaal tot de publicatiedatum geen verzendkosten!

​Meer info over Drie golven van vrijwilligers en de Nieuwe Aarde staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Klassieke astrologie
Eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog
Willem Simmers

Dit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit schitterende kennisgebied. Om dit alles een onuitwisbare plek te kunnen geven binnen je eigen manier van werken, houden we onderweg telkens even halt bij de verschillende lagen die we aandoen. Op die manier maak je je de oorspronkelijke inzichten en methodieken eigen waar de astrologie in lang vervlogen tijden ooit mee was begonnen. 

Klassieke astrologie voor de moderne astroloog, uitgelegd in heldere taal en met onze hedendaagse astrologische begrippen als uitgangspunt.

Klassieke astrologie

Betaal tot en met 5 december 2021 geen verzendkosten!

​Meer info over Klassieke astrologie staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Edgar Cayce over de Akasha Kronieken
Kevin J. Todeschi

Edgar Cayce was één van de grote zieners van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging. Hoewel Cayce driekwart eeuw geleden overleed, heeft zijn boodschap voor de wereld nog niets aan helderheid en zeggingskracht verloren.

In dit boek staat Edgar Cayce’s visie op de Akasha Kronieken centraal. Deze kronieken vormen het geheugen van de mensheid. Ze bevatten alle informatie over ieder individu dat ooit heeft geleefd op aarde; iedere zin, daad, gevoel, gedachte en bedoeling die zich ooit heeft gemanifesteerd.

Cayce werkte veel met de Akasha Kronieken. Hij haalde er informatie uit die de mensen die naar hem toekwamen, hielp in te zien waar ze vandaan kwamen en waar ze mogelijk naar op weg waren. Uit de vele praktijkvoorbeelden in dit boek komt naar voren hoe iedereen uitdrukkelijk in staat is om zijn of haar leven zelf vorm te geven. Het bevat een schat aan diepe inzichten die je in staat stellen om meer te begrijpen van je verleden en je heden, waardoor je beter in staat zult zijn om te leven naar de liefde, vervulling en heelheid van je ware wezenskern.
 

Edgar Cayce over de Akasha Kronieken van Kevin J. Todeschi

​Meer info over Edgar Cayce over de Akasha Kronieken in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Je bent je eigen medicijn
Judith M. Kocken

Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid. Het geeft je duidelijke boodschappen over wat er speelt en wat er nodig is, in je lichaam en in je leven. Leren luisteren naar die boodschappen kan wonderen doen voor je lichamelijke, emotionele, geestelijke, sociale en spirituele gezondheid.

Aan de hand van talrijke voorbeelden uit haar dokterspraktijk, laat dr. Judith Kocken zien dat je alles in huis hebt om jezelf te helen. Leer met begrip en compassie naar jezelf te kijken en creëer zo ruimte voor genezing. Het maakt de weg vrij voor een gezonde relatie met jezelf en anderen – ook met de kinderen in je leven.

Dr. Judith Kocken heeft meer dan dertig jaar ervaring in de geneeskunde en werkt als kinderarts gespecialiseerd in maagdarmleverproblemen. Het is haar missie een bijdrage te leveren aan gezondheid en geluk voor kinderen van alle leeftijden. Ze is initiatiefnemer van Kinderbuik&co®, een medisch specialistische praktijk met een holistische gezondheidsvisie, waar kinderen, jongeren en volwassenen met langdurige klachten worden behandeld. Eerder schreef ze het boek Kinderbuik.

Je bent je eigen medicijn van Judith M. Kocken

​Meer info over Je bent je eigen medicijn staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Gratis online workshop Astrologie
Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen!

Peter Saarloos geeft op zaterdag 5 februari 2022 online een gratis workshop om kennis te maken met de spirituele astrologie. Astrologie is al een eeuwenoud vakgebied dat wordt gebruikt om inzicht te krijgen in het leven en om spirituele zin aan ons leven te geven.

Door astrologie te bestuderen kunnen we leren inzien dat we in een bezield universum leven met een oneindig bewustzijn. We gaan zien dat ons leven geen aaneenschakeling is van een toevallige reeks gebeurtenissen die zinloos lijken te zijn. Het is een evolutionair proces waar iedereen doorheen gaat en inherent is aan dit aardse leven.

Gratis workshop astrologie

Door het bestuderen van de geboortehoroscoop ontdekken we de samenhang van ons leven en leren we onszelf, het leven en anderen beter te begrijpen. Door bestudering van de symbolentaal van een horoscoop kun je inzicht krijgen in je karakter, aanleg, passie, bezieling en mogelijkheden en moeilijkheden tijdens dit leven. Daarnaast geeft een horoscoop inzicht in je relatie met de omgeving, zoals partner of familie, werk en werkomstandigheden.

Tijdens deze lezing/workshop wordt na een korte inleiding over wat spirituele astrologie is ingegaan op de onderdelen van de horoscoop en op het incarnatie- en bewustwordingsproces van de ziel en de astrologische cycli. In het tweede deel bespreken we de twaalf dierenriemtekens aan de hand waarvan de deelnemers dit zelf kunnen koppelen aan hun eigen horoscoop.

Deze lezing/workshop is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

Praktisch:
De workshop is op zaterdag 5 februari van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur met tussendoor ongeveer een pauze van ongeveer 3 kwartier. Deelname is gratis na aanmelding door middel van het inschrijfformulier. 

Aanmelden via of meer informatie staat op: de website van Opleidingscentrum Ishtar​ 

 

Uitgeverij Hajefa - Zuidwijkstraat 80 - 2729 KE Zoetermeer
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website: www.hajefa.nl


 

 

Top