Bars en Pendelen met jezelf

Afdrukken

kleuren jezusZou het niet fijn zijn als je alles zou weten en nooit meer iemand om raad hoeft te vragen? Hoe vaak staan we niet voor keuzes? Moet ik van baan veranderen? Gaat mijn partner vreemd? Komt deze vriend met goede bedoelingen? Spreekt deze persoon de waarheid? Is melk goed voor mij? Kan ik mijn kind deze voeding geven? Is mijn huis vrij van negatieve energieën?

 

Er is een eenvoudige methode om op elke vraag antwoord te krijgen. Je vraagt het gewoon aan jezelf. En hoe kun je bepaalde blokkades opruimen? Dan kun je gebruik maken van de methode die ‘Bars’ heet. Een verslagje van een ontmoeting met Bozena en Lambrini.

Fragment uit het tweede boek van Lilian Ferru ‘Jij bent het Licht van de wereld’ (sterk ingekort). Verschijnt medio 2015.

Vandaag verwacht ik bezoek van Bozena en Lambrini. Ik ken ze al een tijdje, maar het is de eerste keer dat ze naar mij toe komen. Om half acht gaat de deurbel gaat. Na een vrolijke begroeting lopen ze mee de tuin in. Lambrini opent het gesprek door snel de kaarten te leggen en begint meteen met wat haar vak is. Ze loopt door het huis, spoort verstorende energieën op en begint aan de ‘schoonmaak’. Ze spuit met een bepaalde spray in alle hoeken en gaten en roept de Gouden Straal van Jezus aan, het Vuur van Licht, en de Violette Vlam. Het is niet ongebruikelijk dat er onzichtbare en ongewenste bezoekers in een huis zijn. Vaak zijn we er ons niet eens van bewust. Voor wie wat meer gevoelig is kan soms entiteiten voelen. Je hoeft ze maar de deur te wijzen en te bevelen dat ze moeten vertrekken. Dat heeft meestal al het gewenste effect. Als dat niet zo komt Lambrini in actie. Dit zuiveringswerk is een van haar levenstaken. Ik wist dit niet, maar vind het wel zo fijn dat ze boel even onder handen neemt. Tussendoor legt ze met regelmaat de kaart. Ze vraagt of ik alle stenen die ik heb, wil verzamelen. Die hebben hulp nodig.

Pendelen met jezelf
Toevallig heb ik die middag een aantal producten met Aloë Vera gekocht. Ik vraag aan Lambrini wat zij er van vind.
‘Dat kun je toch aan jezelf vragen’, zegt ze. ‘Bozena, leg Lilian eens uit hoe ze met zichzelf moet pendelen.’
‘Oh, weet je dat niet?, vraagt Bozena.
Ik heb inderdaad geen idee waar ze het over heeft.
‘Leg je handen op je hartchakra’, zegt Bozena, ‘en zeg: ‘Ik ben Lilian.’
Ik doe zoals mij is gevraagd. ‘Ik ben Lilian.’
‘Vraag nu of je Lilian bent.’
‘Ben ik Lilian?’ Zodra ik de vraag stel, helt mijn lichaam naar voren. Wow, wat is dit?
‘Neem een willekeurig product. Houd dat tegen je aan en vraag dan of het goed is voor jou of voor iemand anders.’
Ik pak het kannetje met Aloë Vera sap. ‘Is dit goed voor mij’ Weer hel ik naar voren. Ik neem een doosje probiotica. ‘Is dit goed voor mij?’ Weer hetzelfde resultaat. Ik pak verschillende spullen. ‘Is dit goed?’ De ene keer leunt mijn lichaam sterk naar achteren, (niet goed) de andere keer naar voren (wel goed). Als Lambrini de ruimte heeft gereinigd moet ik weer gaan testen. ‘Vraag of alles schoon is’.
‘Is dit huis schoon?’ Ja hoor. Dan gaat Lambrini zich met de stenen bezig houden. ‘Kijk eens goed naar deze steen’, zegt ze.
Ik bestudeer de rozenkwarts, zie niets bijzonders. ‘Straks zal hij er heel anders uit gaan zien’, verzekert Lambrini me. Ze houdt de stenen tegen zich aan. Terwijl zij bezig is, gaat Bozena met mij de ‘Bars’ doen.

Bars
Weet jij wat bars zijn, anders dan een soort café? Ik had er in elk geval nog nooit van gehoord. Het gaat om een ‘cleaning’ van energie die ergens in dit of vorige levens in stand wordt gehouden. Zo’n zuivering komt tot stand door je handen op bepaalde punten op je hoofd te leggen. Deze punten, het zijn er tweeëndertig, bevatten elektromagnetische verbindingen. ‘Door ze te behandelen worden blokkades en beperkende gedachten, ideeën, houdingen en beslissingen die je ooit ergens over hebt gehad, opgeheven’, legt Bozena uit.
Okay, let’s have a party.

Ik zit in een gemakkelijke stoel. Bozena houdt mijn hoofd vast. Ik sluit mijn ogen. Het voelt als een handoplegging. Bozena stelt vragen. ‘Wil jij Lilian, alles wat jij bewust of onbewust niet toelaat om meer plezier te hebben, vernietigen en oncreëren?’
‘Ja’.
Daarna zegt Bozena een of andere onverstaanbare zin die ik onmogelijk kan herhalen. Haar handen veranderen van positie. ‘Wil jij Lilian, alle gedachten en ideeën die jou bewust of onbewust beperken om jou creatieve scheppende kracht volledig te gebruiken, nu achter jou laten?’
‘Ja’. Weer die rare zin.
‘Wil jij Lilian, alle gedachten en ideeën die jou beperken om…’ Allerlei thema’s komen aan de orde, geld, gezondheid, energie, relaties. Op de achtergrond hoor ik Lambrini zuchten en steunen terwijl ze met de stenen bezig is.
‘Is er nog iets dat jezelf nog behandeld wil hebben?’ vraagt Bozena.
‘Ja’. Ik noem een aantal dingen. Bozena doet haar ding. Daarmee zou het opgelost moeten zijn. Als ik een uur later mijn ogen open en zowat alles de revue is gepasseerd wat je maar kunt bedenken om gelukkiger te worden, is mijn hoofd licht en glanzen de stenen me tegemoet. De rozenkwarts ziet er inderdaad anders uit. Ik zou zeggen: minder gehavend, meer stralend. Nu alles is opgeruimd zou mijn leven er een stuk aangenamer uit moeten gaan zien, wordt mij verzekerd. Jee, dit had ik niet verwacht. Ik dacht dat dit gewoon een gezellig avondje zou worden. De kaarten worden nog eens geschud. Ik word omringd door de zon, vogels en bloemen. Alles zal anders en beter worden. Er gaan nog mooie dingen gebeuren. Na de behandeling met de Bars voel ik me inderdaad heel anders. Mijn hoofd is kalm, er is een stille vrede en vreugde in mij. Dit kan ik iedereen aanbevelen.

Later heb ik nog vele dingen uitgetest met mijzelf. Het antwoord is steeds eenduidig. Of ik hel sterk naar voren, of sterk naar achteren. Het is ofwel ‘ja’ ofwel ‘neen’. Geen twijfel mogelijk. Nu ik dit weet kan ik alles gewoon aan mijzelf vragen. Alle kennis zit in mij. Het is wel zo fijn als weet hoe je toegang tot alle informatie kunt krijgen. Deze wonderlijke avond zal ik dan ook niet snel vergeten.

Probeer het zelf eens uit:
Ga rustig staan, leg je handen op je hartchakra.
Zeg je naam: ‘Ik ben… (vul je naam in)’
Vraag dan: ‘Ben ik…? (vul je naam in).
Omdat je bent wie je bent zal je lichaam reageren door voorover te hellen.
Als je lichaam voorover helt is dat ‘ja’. Als je lichaam naar achter helt, is dat ‘neen’.
Stel dus een ‘ja’ of ‘neen’ vraag.
Bijvoorbeeld: ‘Is dit product goed voor mij?’ Houd het product tegen je aan.
Denk aan een persoon: ‘Heeft deze persoon goede bedoelingen?’
Als je lichamelijke klachten hebt. ‘Moet ik deze naar de dokter? Moet ik deze supplementen slikken? ’
Als je iemand zelf wilt behandelen: ‘Is dit goed voor deze persoon?’
Of: 'Is Pietje nog steeds boos op mij?'
'Kan ik iets voor hem doen?'
Moet contact opnemen?'
'Moet ik meer vergeven?'

Zo kun je allerlei mogelijke vragen bedenken en testen.

Lees ook de aanvulling op dit artikel:

http://www.degoednieuwskrant.nl/artikelen/verhalen/1827-vraag-het-aan-jezelf

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bozena of Lambrini. Beide runnen een eigen praktijk, zijn daarnaast reikimaster, en geven energetische healings.

Bozena: Bo Consult België, Maasmechelen
Meditaties, Workshops en Lezingen, Coaching, Reiki en Healing.
0032 487412740 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lambrini: België, Maasmechelen
Reiki Cursussen, Spirituele Healings, Light Meester Healing, Magnified Healing, (behandeling kan indien nodig op afstand), 0032 475809119