Earth Matters in debat met z'n felste critici

licht123Een dagje golf moest ik ervoor opzij zetten, maar dan heb je ook wat. Martin Vrijland, Johan Oldenkamp en Peter den Haring wilden alle drie naar het hoge noorden afreizen om hun kritiek op Earth Matters en Martijn van Staveren, persoonlijk toe te lichten. Hoor en wederhoor is tenslotte het belangrijkste basisprincipe van een journalist!De aantijging is onder andere dat ik een AIVD agent ben en bakken met geld binnen haal, dat Martijn van Staveren onder invloed van mind control en archonten staat, dat we desinformanten zijn en nog veel meer.

Reden genoeg om ze uit te nodigen bij Earth Matters en dat hebben we natuurlijk op de gevoelige plaat weten vast te leggen.

De op ambachtelijke wijze gemaakte maskers zijn te koop in de webshop zodat ik mijn duurzame Tesla deze maand nog kan betalen.

Eigenlijk is het natuurlijk zonde van de tijd en ik heb het ook een tijd laten gaan. Maar het blijft aanhouden, onrust veroorzaken, verdeling zaaien en daarnaast neemt het zulke vormen aan dat het laster is geworden. Geen reactie geven kan ook begrepen worden als instemmen.

De video is satirisch gemaakt, soms zelfs wat banaal, maar het is letterlijk wat er rondgaat (zie hieronder). En het gaat gepaard met een serieuze uitnodiging die ik de heren ook persoonlijk heb verzonden. Gezonde kritiek is niet alleen welkom, het is nodig voor evenwichtige journalistiek. Maar laster? Stop daarmee svp! Hieronder kun je lezen wat er allemaal geschreven is en waar ik op reageer in de video.

 

 

 Bron: http://www.earth-matters.nl

Top