Nederlandse vertaling boodschap van Sheldan Nidle

ufoIn partnerschap met de Aarde en deze heeft veel verschillende kleuren en je kunt de volgende dia bekijken. Je kunt zien dat de planeet veel verschillende kleuren heeft, bruine, blauwe en groene.

 

 

 

Dit is het symbool van een levende wereld, maar wanneer je vanavond afstemt, dat is de volgende dia alstublieft, begin je te kijken naar het feit dat deze planeet een beschaving van mensen herbergt en deze breidt zich niet alleen uit in de richting van Amerika. Op de volgende dia kun je zien hoe we over de hele wereld verspreid zijn. Welnu, op de schepen van de Galactische Federatie van Licht, de groep die gekomen is om ons te helpen.

 

Wat we moeten begrijpen is dat al deze schepen, welke vergevorderde technologieën zijn, niet alleen hier zijn om ons te observeren en om ons bij de verandering te helpen. Maar om af te dalen en om onderdeel te zijn van een kolossale nieuwe werkelijkheid. Laten we eens naar die schepen kijken zodat we beter kunnen begrijpen wat er gebeurt. 
 
Het eerste schip is dat wat mij het nauwste aan het hart ligt, het is een Siriaans schip. Dat wat je hier ziet met zijn oranje kleuren is het Siriaanse verkenningsschip waarop ik vaak geweest ben. Het is ongeveer honderd voet in diameter en het is prachtig om er op te verblijven en het heeft drie verdiepingen en wat er met het schip gebeurt wanneer het opstijgt, je voelt het echt niet. Maar voor mij meestal, wanneer ik op het schip was, was ik op de onderste verdieping van de opslagapparatuur, de opslagmagazijnen enz. Dus ik kreeg niet alleen af en toe te zien wanneer het schip werkelijk operatief was. Welnu, behalve de Sirianen waarmee ik het meest vertrouwd ben, zijn er andere groepen. 
 

De volgende dia laat een Arcturiaans verkenningsschip zien. Dit heeft de traditionele specifieke vorm die velen van jullie gezien hebben wanneer jullie bepaalde wolken in de lucht gezien hebben. Dit is nu zoals het er eigenlijk uitziet wanneer het schip onverhuld is en je merkt het bijna lensachtige ontwerp van de onderkant van het schip op en op de bovenkant de prachtige lensvormige bol waar de verblijven van de bemanningen zich bevinden. 
 


Deze bijzondere foto waar jullie nu naar kijken is een paar jaar geleden genomen door iemand uit Arizona en je kunt het boven de woestijnbodem zien zweven. De Arcturianen zijn genezers. Dus de Sirianen zijn vooral de diplomaten en de mensen die belast zijn met het ontwerpen van de planning voor de missie van het eerste contact. De Arcturianen zijn vooral betrokken bij het proces van genezing welke het grote schip is waar we allemaal naar toe gaan. We zullen daar binnenkort nog over gaan praten en wat onze rol is in wat er daar met ons gebeurt. Dus de Arcturianen die een ras van slanke en prachtig mensen die op paarden lijken zijn, zijn de mensen die de leiding hebben over de meeste medische teams en een van de grote dingen die ik moest doen was om een van hen te ontmoeten die onze Super vriendin is zoals we dat willen uitdrukken. Zij kwam in dit soort schepen en ze gebruikte ze altijd en er zijn andere schepen waarover we ook zullen spreken. Laten we verder gaan met de volgende dia. 
 
De volgende dia toont een verkenningsschip van Orion. Dit is van de Mantaka groep in de zogenaamde Orion gordel en het brengt een straal uit naar beneden. Deze schepen bevonden zich oorspronkelijk aan de andere kant. Ze vormden een onderdeel van een andere groep die niet langer meer bestaat en het is belangrijk om de naam van de groep niet meer te onthouden. Het is belangrijke om te onthouden dat deze groep nu een onderdeel is van de Galactische Federatie, dus ik ga hier niet verder op in. Wat deze schepen nu doen is veranderd zodat ze gemakkelijker de energieën van het Licht, die onderdeel zijn van het hele proces van het binnenbrengen van de G.F. en hun missie van het eerste contact met ons, kunnen toelichten. 
 
Welnu, de volgende foto werd een hele tijd geleden in België genomen. Dit zijn de beroemde Belgische driehoeken en dit geeft een beeld in kleur van er van dichtbij naar kijken. Deze was genomen door een camera met telelens en de persoon die deze nam heeft deze vrijgegeven zodat jullie ze kunnen bekijken. Ik heb twee foto’s. Op de eerste kun je feitelijk zien hoe zo’n schip er uitziet. Je kunt de heldere lichten zien en de lichten zijn zo helder dat ze dit rood licht hebben dat oranjeachtig er omheen straalt. Dat is de energie die wordt uitgezonden en in het midden bevindt zich de feitelijke aandrijving. Het verschil tussen dit schip en Federatie driehoek is de top waar je kunt zien dat de driehoek niet compleet is en deze schepen werden vroeger door de duisteren gebruikt maar nu worden ze gebruikt als onderdeel van de Federatie vloot. 
 
Op de volgende foto kan het vanuit een ander hoek gezien worden. Het is eigenlijk hetzelfde schip. Laten we dus eens even kijken naar wat de Federatie doet, met ander woorden, wat dat is wanneer we praten over het eerste contact en wat er gebeurt. Laten we daar eens naar kijken. Het scenario van het eerste contact bestaat uit vijf fundamentele punten. Het eerste deel is eenvoudig de aankondiging van de G.F. door nieuwe overheden omdat, voordat de Federatie zich officieel laat zien, een aantal overheden die op deze planeet zo veel problemen hebben veroorzaakt zullen zijn verdwenen en zij zijn de hoofdpersonen die zijn betrokken bij deze bijzondere kunst op planeet aarde door te beweren dat schepen van andere werelden niet bestaan. 
 
Als dat eenmaal gebeurd is en deze UFO doofpot zoals dat door velen inclusief mezelf genoemd wordt voorbij is, dan zullen ze worden aangekondigd en hun welwillendheid zal worden uitgelegd en dan kunnen ze eindelijk naar buiten komen en met ons beginnen te praten. Dit zal het eerste deel van de eerste contactmissie zijn en het uiteindelijke indrukwekende, zou je formeel kunnen zeggen, het naar buiten brengen van ons grote feest. Het tweede deel van het naar buiten komen feest is een wereldomvattende tele-uitzending op het eerste contact waarin ze zullen uitleggen wat ze doen en over onze toekomst en hoe we vanaf nu verder zullen gaan en kijken naar het bewustzijn, naar volledig bewustzijn. 
 
Het derde deel, nadat de eerste twee zijn afgewerkt, zal het opstarten zijn van een studieprogramma met name verschillende studieprojecten voor verschillende delen van de wereld en dat zal voor ons het begin zijn om beter te begrijpen waar bewustzijn allemaal over gaat en waar de G.F. over gaat. Het laatste deel zullen de massalandingen zijn en het laatste deel zal de formele bekendmaking zijn van het tijdskader, tussen de tijd dat ze aankomen en de tijd dat we echt beginnen met onze uiteindelijke metamorfose en de verschillende bewuste wezens in de binnenaarde of op de schepen. 
 
Het volgende wat ik jullie ga laten zien op de volgende dia worden de trajecten van de eerste contact operatie genoemd. In deze trajecten, die ook in een tijdskader gaan plaatsvinden, wij komen daar nog op terug want dit is een goed overzicht zodat we weten wat er gaat komen. Allereerst worden er apparaten thuis en in de kantoren geïnstalleerd die gebruik maken van de technologie van de G.F. Dit zal ons eindelijk bevrijden van de energieproblemen, van de problemen met voedsel, landbouw en alle soorten zaken die we materieel hebben. Het tweede zal zijn het introduceren, door middel van magnetisme, om onze technologie op een hoger peil te brengen zodat we afkomen van vliegtuigen en het staat ook toe om ons vrij onmiddellijk te verplaatsen van de ene kant van de wereld naar de andere. 
 
Het volgende zullen bezoeken zijn naar moederschepen om precies uit te leggen hoe deze technologieën werken en het begin van de introductie van de tijdskaders. Het laatste deel zal het begin zijn van een hele serie intensieve opvoedings- en trainingsprojecten over onze werkelijke geschiedenis van de aarde en zoals gezegd wat bewustzijn is en vooral wat volledig bewustzijn is. Laten we met onze volgende dia eens meer gedetailleerd kijken wanneer jullie je voorbereiden op het eerste contact. Zoals het eerste bolletje aangeeft, is dit een verhogen van jullie bewustzijn van de Geest en jullie begeleiding om de vele aangenomen waarheden van jullie samenleving ter discussie te stellen. Want het grootste deel van onze geschiedenis, degene aan de macht hebben eigenlijk de geschiedenis gebruikt zoals Herodotus zei: "de overwinnaars schrijven de geschiedenis". Wat er met ons is gebeurd is dat we in ons bewustzijn een geschiedenis hebben geïnstalleerd die voor de machthebbers is om de machthebbers te blijven. Het is niet mijn bedoeling om iemand van streek te maken en dingen die anderen zo te zeggen van streek maken. 
 
Het volgende om ons voor te bereiden op het eerste contact is te weten dat het eerste contact meer is dan de aankomst van een enorme vloot. Het gaat over het beëindigen van onze percepties van onszelf en het begin van een nieuw paradigma over wie we werkelijk zijn. Met andere woorden, we gaan ons grote en volledige potentieel ontdekken en uiteindelijk is het eerste contact belangrijk dat we verschuiven naar iets werkelijk glorieus. Dit is dus waar we zo meteen over gaan praten maar laten dit deel eerst afwerken. 
 
De volgende dia a.u.b. Dit veranderingsproces waarover we praten vereist dat we doortastende maatregelen nemen en onze gemeenschappen instrueren over het eerste contact. Een van de eerste rollen die van ons allemaal zal worden gevraagd en die betrokken zijn bij het begrijpen van het eerste contact en de mensen die al sinds lang hebben begrepen wat dit is, is om mensen te leren waarom we middenin een eerste contact zitten en waarom we door zo veel onvoorstelbare verandering heengaan. Het tweede punt is dat we moeten begrijpen hoeveel veranderingen gerelateerd zijn aan Moeder Aarde en aan de Zon en aan het volledige Zonnestelsel. Dit is niet alleen maar de verandering van onszelf, het is de verandering van onze volledige werkelijkheid en wat we ook nog moeten gaan begrijpen wanneer we ons voorbereiden op het eerste contact en dit is iets waar we al eerder over hebben gesproken tijdens mijn eerdere lezingen. 
 
Deze veranderingen beïnvloeden eveneens ons collectieve beeld en hoe deze werkelijkheid functioneert. Met andere woorden, beschouw deze werkelijkheid niet als iets dat onveranderlijk is maar zie het als iets dat ons bewustzijn, onze collectieve overtuigingen op een geweldig manier kunnen veranderen en wijzigen van iets wat beperkt en een strijd is naar iets wat overvloedig en plezierig is. 
 
Laten we nu eens even kijken wat er gebeurt en het eerste wat we bespreken is het werken aan de verandering van het bewustzijn. Door dit te doen realiseren we ons dat we veranderen van een oud chakrasysteem, dat je ziet aan mijn linker kant en wanneer je naar de beelden kijkt is dit jouw linkerkant. Wat aan de rechterkant is, rechts is het nieuwe 13 chakrasysteem. Aan de linkerkant staat het oude systeem, dat een systeem is waarin we voornamelijk tot een bepaald niveau zijn afgesloten. Het andere begint wanneer we ons gaan uitbreiden en dit is waar deze verandering om draait, van een beperkt gebruik naar een uitgebreid en volledig potentieel aspect van onszelf. Wanneer we dus werken met onze bewustzijnsverandering is het eerste wat we moeten doen, het volgende gaan begrijpen. 
 
De volgende dia a.u.b. Jullie gaan snel verschuiven van een energiesysteem van zeven chakra’s naar een van dertien chakra’s. Dit is het herverbinden van delen van je lichaam die ofwel slapende zijn geweest of grotendeels te weinig gebruikt. Er wordt aangenomen dat er meer dan 200 kleinere energiesystemen in ons lichaam aanwezig zijn. Deze worden allemaal samen opnieuw verbonden wat veel systemen tot zijn volledige gebruik die samen gecombineerd werden om het systeem van zeven te creëren dat nu het 13 chakrasysteem wordt. Een voorbeeld van deze verandering is dit nieuwe chakrasysteem dat ons hoofd ontwikkelt waar we zo meteen over zullen spreken. Welnu, terwijl jullie veranderen, zowel in je hoofd alsook in je lichaam zullen jullie ontdekken dat een deel van dit proces gepaard gaat met pijn, vermoeidheid, onscherp zicht, hoofdpijn en zo nu en dan sterke pijn en hartkloppingen. 
 
Laten we eens kijken naar het hoofdchakra. Wanneer je het hoofdchakra bekijkt zie je dat er twee driehoeken bij betrokken zijn. De eerste is de driehoek die verbindt met de bron en de energieën omlaag brengt. Dit zijn de universele mannelijke en vrouwelijke en daarna in het hoofdchakra en dan het systeem dat dit opneemt en laat verspreiden door ons hele fysieke lichaam heen en dat is de route die wordt afgelegd door 9 en 10 welke de ander twee, de pijnappelklier en de hypofyse en ook de Bron van Dromen aan de basis van het hoofd die gaat over het innerlijke zielvisie. Het hoofd wordt dus een controlecentrum voor het hele lichaam en brengt de energie binnen. Deze energie wordt niet alleen binnengebracht in het hoofd maar ook in ons RNA/DNA. 
 
De volgende ronde a.u.b. Healers moeten deze veranderingen begrijpen wanneer ze met patiënten werken. Begrijp dus dat het lichaam verandert en verschuift. Begrijp dat mensen door een heleboel pijn gaan en begrijp dat een heleboel pijn niet is wat je voorheen zou kunnen hebben geleerd voordat dit een enorm geïntegreerde systeem er was om iedereen van ons te laten veranderen. Behalve onze fysieke verandering die onze mentale en emotionele en spirituele energieën integreert met onze fysieke energieën, versnelt evenzo de tijd steeds meer als een aantal dagelijkse magnetische en elektrische verschuivingen van ons realiteitsbesef. 
 
Wat gebeurt er? Wanneer je de dag bekijkt lijkt het alsof er nog steeds 24 uren, 60 minuten en 60 seconden zijn enz. Wat er werkelijk gebeurt is, dat het net is alsof je dichterbij de lichtsnelheid komt en alles lijkt hetzelfde te zijn, en is de wereld om je heen eigenlijk sneller voorbij aan het gaan. Hetzelfde gebeurt met ons wanneer we door een plotselinge quantum tijdverschuiving heengaan. Deze quantum tijdverschuiving versnelt onze dagen, wat velen van jullie zouden kunnen zien of voelen dat je in een dag niet genoeg gedaan krijgt. Dat is waar. Er is niet meer zoveel tijd gedurende de dag. Deze veranderingen zijn echt het middel, dus gebruik ze verstandig om de mensheid door haar aankomende stadia van transformatie te leiden. Daarmee bedoel ik eenvoudig als healers, psychics, als mensen die energie vasthouden als mensen die begrijpen en rituelen gebruiken, gebruik dit allemaal om deze energie te helpen richten zodat alle mensen die bij deze veranderingen betrokken zijn in staat zullen zijn om deze verandering zo gemakkelijk en fijn mogelijk te completeren. Met andere woorden dat er pijn is en help hen dit te geloven en kijk naar de reden van deze pijnen en waarom deze zich nu voordoen enz. Niet alleen gebeurt dit in het hoofd en door het hele lichaam heen maar het gebeurt eveneens in ons RNA/DNA. 
 
Kijken we naar de volgende dia. Je ziet rechts wat de drie-strengen RNA/DNA genoemd worden en links de vanouds gebruikelijke. Die aan de rechterzijde, de rode lijn daar, is er altijd geweest, maar werd oorspronkelijk gedacht een niet verbonden restant van ons evolutionaire verleden te zijn. In plaats daarvan is het een restant van ons volledig bewuste verleden. Dit is iets totaal anders. Dus de rode lijn daar is in feite, zoals je ziet in het diagram rechts, verbindt zich met alle diverse aspecten van het RNA/DNA met als resultaat dat we onszelf nu verbinden in een uitgebreide genetische structuur. Welnu, deze uitgebreide genetische structuur werkt ook met de scalaire patronen in ons hoofd om het lichaam aan te sporen in zijn nieuwe werkelijkheid te verplaatsen. En wat we ook moeten gaan begrijpen is dat we overgaan naar een nieuwe werkelijkheid. Volgende dia. Wanneer we door deze overgang heengaan is er een behoefte voor gemeenschappelijke projecten die ons plezier uitdrukken en anderen onderwijzen over de wereldwijde verandering van het bewustzijn. Het is voor ons uiterst belangrijk en de omvang doet er niet toe. De omvang is hier niet belangrijk. Wat hier belangrijk is is de energie. Onthoud dat dus, de energie is de sleutel. Wanneer je dit dus doet, druk je plezier uit in alles wat je doet, in je talenten in je mogelijkheden en gebruik dat middel om anderen te onderwijzen over wat er gebeurt, over contact, over onze bewustzijnsverandering. 
 
Er is ook behoefte aan hulpmiddelen, boodschappers en technische centra die de nieuwe werkelijkheid aan het publiek kunnen uitleggen. Dit is een van de dingen die PAO wil voor de planetaire versnelling maar we vragen ook ieder ander naar buiten te komen en je mogelijkheden aan te wenden om hulpbronnen te scheppen en ontmoetingsplaatsen voor communicatie en technische centra zodat mensen de verschuiving in de nieuwe werkelijkheid kunnen begrijpen. Er is ook een behoefte aan nieuwe media die aan het licht en in openbaarheid kunnen brengen wat er werkelijk op Moeder Aarde aan het gebeuren is. Het nieuws dat de meesten ons op TV en radio zien, ik zeg dit niet graag, maar het is geen echt nieuws behalve de gebruikelijke catastrofes en problemen waar je de hele tijd over hoort in al die kranten. 
 
Wat we werkelijk het meest belangrijk nodig hebben voor ons is om te begrijpen wat er plaats vindt. Dus iedereen die onderzoek doet op het internet en er op plaatst, ga er mee door en verenig jullie. Netwerken en verbinding op alle mogelijke manieren is de sleutel. Het is voor ons heel belangrijk om dat te begrijpen. Dat is een van onze belangrijkste rollen als een voorhoede voor het eerste contact. Dus begrijp en breng naar buiten, begrijp en breng het naar buiten en communiceer met elkaar. Dat helpt echt het proces van verschuiving en dan de healers en die betrokken zijn bij de medische geneeskunst om ons door de diverse aspecten van de verandering heen te helpen. Op die manier kunnen we beter begrijpen wat er allemaal gebeurt. 
 
Welnu, om je een idee te geven van wat ik wil doen als een prototype. Laten we naar de volgende dia gaan. Hier kun je zien wat wij graag onze Gallactische Onderneming Centra noemen en onze relaties met de PAG’s. Bovenaan is het hoofd, is de hoofd PAG die ik de moeder GAC of gac noem. Weet je, ik hou niet zo van dat woord. Het klinkt als een eend. Welnu, alle GAC ’s van de Gallactic Adventure Centra zijn betrokken bij PAG’s, onze planetaire activatie groepen en hun doel is drievoudig. Allereerst om de gemeenschap te informeren over het eerste contact. Ten tweede om hun plezier en hun talenten te gebruiken om met de mensen te communiceren over de verschuivingen en de verandering die in onszelf gaan plaatsvinden. Ten derde op het gebied van het milieu de mensen uit te leggen over wat er op de aarde gebeurt en de noodzaak voor echte bescherming. Dit is dus een prototype en dit is wat ik hoop dat ik zeer snel op kan richten. Laten we nu eens even kijken waar we over praten, over haar bescherming en wat er met haar gebeurt zodat we een beter beeld hebben van wat er gebeurt. 
 
Op de volgende dia zie je haar firmamenten. De firmamenten waren oorspronkelijk twee niveaus, dus dit wordt gewoonlijk een twee firmamenten planeet genoemd en het onderste deel ervan, tussen vijftien en achttienduizend voet hoog, was een zeer dunne op tweevierde dikte delen, samen als een eenheids ijslaag en deze ijslaag liep volledig rondom de planeet en de enige openingen waren op de Noord- en de Zuidpool. En dan boven die laag, op ongeveer een dubbele afstand omhoog, want ik was op 36 tot 38 op punten 34 tot 35 bevindt zich een tweede laag die op dezelfde manier verbonden was. De reden waarom deze dingen daarboven in zijn is dat er in dat ijs een natuurlijk resonantiepatroon is gevestigd en dit functioneert bijna als een anti zwaartekracht magnetische resonator en dat stelt het in staat om zich handhaven. Welnu, om zeker te stellen dat de trilling op de juiste frequentie blijft zodat er geen incidenteel uiteenvallen van het firmament omlaag is en dat dan gerepareerd moet worden. 
 
Tijdens de tijd van Atlantis en Lemurië werden speciale kristallen tempels gebouwd afgesteld op dit wegvallen van de frequenties en ze stralen onafgebroken omhoog die importeren die energiegolven naar deze twee firmamenten zodat deze zichzelf op hun maximale vermogen zouden kunnen onderhouden. En toen ze vielen zoals te verwachten was dat de verandering in deze trillingspatronen viel het eerste lagere patroon eerst en daarna viel als tweede het tweede niveau. Het eerste niveau was de zogenaamde Atlantische vloed en de tweede was de zogenoemde Bijbelse ofwel grote vloed en dit opende onze atmosfeer naar wat het tegenwoordig is. Het is zo iets als een onzuivere open atmosfeer alsof je in een huis met airconditioning zou zijn en plotseling zou iedereen de ruiten vernielen. De airco werkt niet meer goed en feitelijk zou deze oververhit raken en vrij snel kapot gaan. Dan ben je volledig overgeleverd aan de gesteldheid van het weer en dat is er met ons gebeurd. Welnu, dit systeem wordt nu opnieuw gevestigd. 
 
Heel lang geleden toen ik nog in Hawaï was, zo komt het mij nu voor, hoorde ik voor het eerst in 1999 – 2000 – 2001 over NASA onderzoeken hoe er op deze twee verschillende niveaus haken waren in de atmosfeer. Dit is het prille begin van het eerste fysieke bewijs van deze twee firmamenten en de rest er van zal natuurlijk onmiddellijk opdoemen want deze resonators zijn als zaden en net zoals zaden die jullie in vele planten kunnen zien waarvan we altijd zeiden je plant er eentje en alles wordt er gewoon door aangetrokken, ze zijn net lokkers en op het juiste moment wordt de frequentie op het juiste niveau afgesteld en de firmamenten zullen vanuit het water opstijgen. Dat zal maken dat alles wat gebeurt als in de films zal lijken alsof het niets was, veronderstel ik. Hoe dan ook, laten we eens verder kijken hoe de nieuwe werkelijkheid is veranderd. Het eerste wat er gedaan moet worden is te begrijpen dat het huidige systeem van 2 polen veranderd is. Het verandert in een 1-polig systeem waar we spoedig over zullen spreken. 
 
Wat er verder nog gebeurt met Moeder Aarde is dat dingen beginnen, zowel in de Pacific alsook in de Atlantisch oceaan, het opstijgen van het continent van Atlantis en het continent van Lemurië in de Pacific. Een van de dingen die mensen mogelijk opgemerkt hebben is dat er zich een heleboel vreemde en ongebruikelijke aardbevingen voordoen. Dit komt door de tectonische platen die zich sluiten en ontsluiten en proberen zich weer te sluiten als een voorstadium van een proces van het oprijzen van deze twee grote continenten. Wat er nog meer gebeurt is dat het voormalige maansysteem, het twee manen systeem naar voren komt en daarmee bedoel ik, NASA heeft ontdekt dat er zich vreemde kleine deeltjes in de baan van de maan bevinden die duiden op de mogelijkheden van het bestaan van twee andere manen. 
 
Welnu, de huidige maan moet terug naar waar ze oorspronkelijk vandaan kwam en welke de buitenste maan is en zal spoedig de in zijn oude staat gebrachte planeet zijn die men Bellona pleegt te noemen of die de Godin van de oorlog is omdat ze zich vlak bij Mars zou bevinden. En ook voor degenen die zich afvragen wat dit betekent, sommige mensen wensen dit Marmaduk te noemen maar ik wens het bij voorkeur Bellona te noemen omdat dat is wat de Federatie wil. Maldek ja. Ik noem hem Maldek, sorry hier voor. Ik heb die naam zo lang niet genoemd dat ik hem vergeten ben. Niettemin, laten we het tweepolen systeem eens bekijken en kijken hoe het verandert. De aarde is in werkelijkheid hol en we zullen daar binnenkort over praten. Zoals je op het kaartje dat je nu voor je ziet kunt zien, is de Zuidpool aan het verplaatsen. Dit is een van de dingen die geofysici in het Zuidpoolgebied en op Antarctica aan het ontdekken zijn, en dat is dat de Zuidpool om een of andere vreemde reden naar binnen toe naar het Noorden aan het verplaatsen is.
Een andere zaak die ze hebben opgemerkt is dat het Noordpool gebied zich steeds verder naar het Zuiden uitbreidt. Veel mensen denken dat dit het begin zou kunnen zijn van de poolverschuiving. Wat ik naar voren zou willen brengen en wat de Federatie als een Galactische Federatie me heeft verteld is dat dit feitelijk de start is van de verschuiving van de Aarde om een echte enkelpolige planeet te worden waarin de Zuidpool aan de binnenkant zit en de Noordpool de hele buitenkant bedekt. Laten we de Aarde bekijken zodat je het begrijpt en dan zullen we praten over onze rollen in de huidige tijd binnen de Aarde en met het hele proces van het eerste contact. 
 
De Aarde is in werkelijkheid hol, het heeft een enorme sectie bij iedere pool met een openingen van ongeveer 800 mijl. De hele sectie dan is zeer, zeer groot en vertegenwoordigt de rest van de volledige 8000 mijl over een deel van de aarde met slechts vier mijl aan iedere kant tussen de echte korst en de oppervlakte en als je hier kijkt kun je zien dat de oppervlakte feitelijk als een systeem daar omheen gewonden ligt, dus wanneer je goed naar het oppervlak van de Aarde kijkt loopt het aan de binnenkant echt door, in feite wanneer je naar de rechterkant in dit diagram kijkt zul je zien dat ik het heb over dat de Aarde aan de buitenkant en aan de binnenkant hetzelfde is, continenten, oceanen, bergen, rivieren, zijn aaneengeschakeld en het enige verschil is dat in de 400 mijl tussen de buitenste en de binnenste schil zo te zeggen zich een serie diepe grotten of natuurlijke holen of, laten we ze grotten noemen, bevinden omdat dit is wat ze zijn. We noemen hen "cabin girls" en hier bevinden zich een groot aantal van wat kristalsteden worden genoemd. 
 
Bijvoorbeeld in de buurt van Mount Shasta bevindt zich er een hiervan. Dit is dus wat er gebeurt. We hebben de binnenaarde met een gloeiende kern en daarom is er daglicht. De binnenaarde is altijd in daglicht, een zeer vreemd daglicht, alsof het een soort dampachtige bedekte vlam is daar binnen. Het is dus niet zo verblindend als van de zon maar toch zeer stralend, als een zeer stralend blauw licht dat met doorschijnende kleden is afgedekt. Daarom noemen veel mensen dit de dampende Zon of zoiets in de binnenaarde. 
 
Laten we onze rol in deze verandering eens bekijken. Het eerste, zoals ik heb uitgelegd, is dat ieder van ons de energie moet vasthouden. Zie jullie zelf als de knooppunten van het grit voor deze verandering. Ieder mens op deze planeet beheerst een enorme hoeveelheid energie die hij vasthoudt. Wanneer we deze energie oppakken en de stimulerende werkelijkheid in de aarde verankeren en in onze bron en dan brengen we al deze energieën rondom ons omlaag en dan kunnen we die richten wat als een klein kristal zou kunnen worden. Zie onszelf als meer dan 6 miljard kleine kristallen. Wat wij moeten doen, wat zij ons graag zouden willen zien doen, is deze energie oppakken en richten en verankeren, zodat die binnenkomt, als deze golven van energie binnenkomen, worden ze over de aarde verspreid. Zie het als een golf en jij bent als een soort van vormer van die golf en de golf komt binnen en je strijkt die glad en stuurt die naar iedereen en verspreid zich gewoon rond de planeet en je ziet die golven van energie rondom de planeet rollen. Dit is dus een van de dingen die zij ons aanmoedigen om te doen. 
 
Iets anders is om je er van bewust te zijn dat jullie aan het veranderen zijn en daarmee bedoel ik dat je net als je radio bent waarvan de frequentie doorlopend verandert. Een van de dingen die je dus moet doen is gecentreerd blijven. Daarom is het zo belangrijk om je te centreren. Wanneer je je concentratie verliest, wanneer je losraakt van het gecentreerd zijn, wat er dan gebeurt is dat je een heleboel verwarring veroorzaakt omdat er een heleboel energie vrijkomt. Frequenties zijn allemaal ongelofelijke hoeveelheden energie en dat kan massale verwarring veroorzaken. Een van de dingen die je moet doen is gecentreerd blijven en gebruik dan je innerlijke energieën om dit veranderingsproces te sturen. Dus zie jezelf onafgebroken als die radio die afgestemd moet worden en zie de mensheid voortdurend als een enorm veel grotere radio. Een van de dingen die men in de astronomie doet, zij praten over het verliezen van de serie en de stralen zijn eenvoudig een groepje kleinere radiotelescopen en we koppelen deze samen om een grotere te vormen. Dat is wie we zijn. 
 
Wij zijn als een reusachtige serie. Meer dan 6 miljard stukjes en deze zijn gericht rond de hele planeet. Dus denk aan de energie. Wanneer wij deze energie naar binnen bewegen en delen van dat netwerk komen samen en vormen deze serie en het wordt groter en groter en groter, maakt dit het veranderingsproces een heel stuk gemakkelijker. Daarom maakt dit het voor ons zo belangrijk om elkaar te ondersteunen. Jullie moeten het belang van het elkaar ondersteunen begrijpen. Het hebben van een andere kijk op wat er gebeurt is uiterst belangrijk. Met andere worden, leid jezelf op en leid anderen op want mensen zonder angst kunnen bereid zijn om hen te ondersteunen en spring hen bij, wees een wederzijds ondersteuningssysteem. Dit is een van de belangrijkste rollen in deze verandering waar we door heen gaan want we zijn doorlopend verkeerd geïnformeerd, we zijn doorlopend in toestanden van ontkenning gebracht en ons werd doorlopend verteld dat wat wij intuïtief als goed voelen, verkeerd is. Wat we moeten doen is begrijpen dat dit allemaal ondersteboven en achterstevoren is en samenkomen en ons een weg door dat alles heen werken. 
 
Laat de angst los. Centreer onszelf, stel ons af om onszelf te begrijpen als een enorm ondersteuningssysteem en begin elkaar te helpen. Want dat is wanneer de hulp aan de gemeenschap binnenkomt. Wanneer wij helpen in het proces van het begrijpen wat we zijn, dan hebben we een grotere kans om goed te begrijpen wie en wat we zijn en wat we doen. Ben je dus bewust van wat er gebeurt, zoals dat op de volgende dia te zien is. Je moet in staat zijn om je gemeenschap te informeren en te helpen wanneer het eerste contact begint, dus allereerst contact begrijpen, de verschillende scenario’s begrijpen, de diverse onderdelen begrijpen en waar wij later op ingaan is praten over contact zelf en de omgeving na het contact. Dus in de initiële omgeving van de contact moeten we elkaar ondersteunen want we verkeren in een staat van wederzijdse discommunicatie op basis van de heersende stroming. We moeten ons dus verenigen en elkaar en onze verschillen begrijpen en laten we ons niet tegenhouden door onze verschillen en onze angsten vanwege onze verschillen. Laten we daar overheen stappen. 
 
Het doel van wat we hier doen om het proces van verandering en bewustzijnverandering beter te begrijpen en ook om te begrijpen dat we niet alleen zijn. Dit is uiterst belangrijk. Een heleboel mensen, wanneer ze dit hele proces bekijken, zien het als een proces van zij tegen de wereld en wat gebeurt daar eigenlijk. Maar wat we hen moeten uitleggen is dat we niet alleen zijn. Er doen zich grote veranderingen voor. De Galactische Federatie komt er aan en wij moeten bepaalde dingen doen om te verzekeren dat dit contact wordt uitgevoerd zoals wij dat het liefste zouden willen laten gebeuren. Met andere woorden, volgens het best mogelijke scenario. Dat is wat de Federatie graag wil. Zij wil het best mogelijke scenario. Zij wil deze veranderingen bij de regeringen, zij wil dat wij in overvloed leven, zij wil dat wij in staat zijn om onder elkaar als soevereine en vrije wezens vrij te communiceren en het proces van bewustzijn begrijpen op zijn eerste en rijkste periodes en door dit te doen begrijpen we ook waar we het over hebben namelijk dat wij als fysiek en spiritueel, metaal en emotioneel wezen aan het veranderen zijn. Waar schuiven we vandaan? We verschuiven van dit experiment in Atlantis, waarover we in veel eerdere lezingen over hebben gesproken, naar het volledig bewuste wezen, het Galactische wezen, maar ik wil dit ook graag de fysieke engel noemen. Klaarblijkelijk waren zij lang geleden zo goed voor mij in termen van en ik denk dat het een geweldige periode is dus ik gebruik dit veel. We moeten dus echt begrijpen dat we fysieke engelen worden en dat dit proces onvermijdelijk is. Er is een planning maar wat wij doen is in beginsel drie dingen, met het ondersteuningssysteem, met het informatiesysteem en met het verankeringssysteem. En als we dat begrijpen wordt het aardig duidelijk wat er in dit hele proces gebeurt. 
 
Velen van ons hebben allerlei zorgen over wat er gebeurt wanneer dit allemaal naar buiten komt. En mensen zien dit en mensen zijn bang voor allerlei veranderingen en we gaan er nu over praten. Het belangrijkste voor ons is te begrijpen hoe elkaar te helpen, dus laat me wat vertellen over sterrenzaden. Laten we eerst eens praten over wat een sterrenzaad is. Een sterrenzaad is een wezen van een andere wereld dat heeft besloten om op deze planeet te incarneren. Welnu, waarom kwamen zij? Waarom kwam een groot deel van ons, sommige mensen zeggen ongeveer 20 percent van de bevolking of meer en dat zijn een heleboel mensen, waarom kwamen wij hier naar toe? Waarom besloten wij om in deze speciale tijd te komen en ons te incarneren op deze pijnplaneet, inclusief mezelf als de raadsvoorzitter die ik nu ben. Omdat het onze rol is om een van de uitgekozen contactpersonen tussen de Aardebevolking en de Galactische Federatie van Licht te zijn. 
 
Wanneer je hier komt is er een soort vooruitgeschoven kracht voor het eerste contact en we zijn hier gekomen met een heel stel bekwaamheden die in andere delen van de galaxy heel normaal zijn. Jammer genoeg zijn ze hier niet normaal en vooral in mijn geval en ik weet in het geval van veel andere mensen. Deze plaats is nogal verwarrend omdat toen ik een klein kind was heb ik in verwondering de Aarde bekeken en ofschoon ik haar geschiedenis bestudeerd heb en een deskundige werd over grote aspecten van dingen en ik had zelf een graad van Zuidoost Azië en openbaar bestuur enz. Wat we hier moeten begrijpen is dat de waarheid echt ondersteboven en achterstevoren ligt. Het is prachtig dat al deze geweldige samenlevingen en talen zijn gevormd en ook deze verschillende religies, maar we zullen moeten begrijpen dat er één fundamentele energie is en dat is Liefde en dat die energie in ons allemaal zit en dat het andere ding is dat deze liefdesenergie onderling verbonden is, zodat we allemaal onderling verbonden beminnelijke mensen zijn. Dat is de basis van wie we zijn. 
 
Ten tweede moeten we begrijpen dat we onbegrensde mogelijkheden hebben en volledig bewuste wezens kunnen praktisch alles doen. Dat zit in hun levenscontract en de wil die ze geplaatst hebben voor ieder leven. Begrijp dat nu. Met die energie binnenin en je zult hier naar deze planeet komen en plotseling is er een heleboel kwijt, je bent in verwarring omdat de dingen die je voorheen kon kun je nu niet meer. Je hebt er herinneringen aan en je probeert het en het gebeurt niet of je doet het en het wordt ontmoedigd. Zoals ik dus eerder zei, al de groepen op deze planeet verankeren de energieën omdat jullie wezens zijn die meer dan andere mensen op deze planeet verbonden zijn met jullie volledige potentieel en jullie hebben het sneller ervaren dan ander mensen op de planeet. 
 
De voornaamste taak is om de energieën die door de hemel worden aangeleverd te verankeren die verandering teweegbrengen en ons voorbereiden op het eerste contact. Zoals ik al zie, jullie waren als een soort van deze liefde voor een vooruitgeschoven groep. Hier komen en je liefde en energieën gebruiken om de mensen te helpen zich in deze grote energieën te verankeren en voorbereiden om de aankomst van onze ruimte en spirituele families. Dit is een enorme taak en we hebben dit bereidwillig op ons genomen, niet het totale proces begrijpend van hoe het is om op planeet aarde te leven. Een van de dingen die ons gevraagd worden om te doen is om feitelijk bij de mensen naar voren te komen zoals ik dat doe en informeer je specifieke gemeenschap over het eerste contact wanneer dit plaats vindt. Dit is heel belangrijk. 
 
De mensen moeten inzien dat dit niet voor de wereld is, het is niet iets krankzinnigs wat er gebeurt en dat alles wat er met hen gebeurt, wat zij zien of horen of voelen werkelijk is, omdat de mensen van kinds af aan aangeleerd werd om niet op de eigen gevoelens te vertrouwen. We moeten hen weer terugvoeren naar het vertrouwen op deze gevoelens, terug naar het vertrouwen op hun intuïtie wat dit alles betreft, een stapje terug doen en beminnelijk accepteren wat er staat te gebeuren. Dat is dus echt belangrijk en dan moet je uiteindelijk onthouden dat jullie als eerste naar voren geschoven zijn. Een heleboel lijden en pijn die met deze bewustzijnsverandering in verband worden gebracht waar we in het eerste deel van deze lezing, deze boodschap, naar verwezen. Begrijp dus dat jullie hier al eerder doorheen zijn gegaan en een heleboel zaken die jullie nu ervaren liggen voor op wat andere mensen ervaren. En dit is iets wat we moeten begrijpen. Zo gauw als we onszelf beminnelijk gaan gebruiken, wat je zou kunnen zeggen als, het proeven van de pudding van wat er gebeurd is en dat je er dan doorheen kunt gaan.
 
Een van de dingen die we moeten doen is mensen informeren. Dit is ons ondersteuningssysteem om elkaar te ondersteunen. Doe dat a.u.b. dat is belangrijk. Wanneer we eenmaal in staat zijn om dit te doen wordt het voor ons mogelijk om hier sneller door heen te gaan en dat is een van de belangrijkste dingen die we moeten doen. Wat ik hier wil doen voordat we ingaan op de tijd na het contact. Laten we verder ingaan op het veranderingsproces. Wat we moeten begrijpen is dat deze planeet door perioden van grote veranderingen is heen gegaan. Mensen die de geschiedenis van Technologie hebben gestudeerd en de geschiedenis van gedachten en filosofie kijken naar ons en zien dat we zijn opgedeeld in diverse tijdperken. Wat er nu gebeurt is dat we voor het eerst met elkaar in verbinding staan. Mensen in China kunnen spreken met mensen in Zuid Amerika. Mensen in Noord Amerika kunnen praten met mensen in Afrika. Mensen in Australië kunnen praten met mensen in Europa enz. en dat kan bijna onmiddellijk gebeuren en met deze technologie schuiven we steeds meer op van dat niet meer gewoon een stem aan de telefoon is of het intypen van technologie op een soort computer maar een feitelijk naar mensen kijken, m.a.w. in beeld. 
 
We worden dus mensen die elektronisch met andere mensen praten. Het is dus belangrijk voor ons om te begrijpen dat dit een onderdeel is van de versnelling van technologie. De volgende vraag zou kunnen zijn, wat is het volgende natuurlijke niveau van deze technologie en de geschiedenis van filosofie om ons in die richting te sturen. Alle mensen die studeren hebben het over drie fundamentele zaken.
 
Allereerst het concept van het accepteren van bewustzijn. Wat betekent dat? Wanneer we ons meer bewust worden van onze verwantschap met alles. Dit heeft de ecologiebeweging naar voren gebracht, dit heeft het hele concept van het leven van onderlinge verbondenheid op onze planeet naar voren gebracht. We zien dus dat we een verplichting hebben t.o.v. onze planeet en we zien dat we zaken hebben te doen om de ecologische systemen op de planeet te helpen onderhouden. 
 
En het derde dat we zien dat de voorgaande technologieën, wat de zg. vuile technologieën genoemd worden, de massale industriële technologieën van de afgelopen 200 jaar, dat die niet langer meer nodig zijn. Dat we een periode ingaan die feitelijk heel anders is. We gaan een periode tegemoet die sommige mensen het post-industriële tijdperk noemen en we praten ook over het post-elektronische tijdperk. 
 
Wat betekent dat allemaal? Dat betekent dat we doorschuiven naar de volgende fase waar we worden wat de planetaire mensheid genoemd wordt. Wanneer je dit nu allemaal bekijkt, wat je begint te zien, waar je naar begint te kijken spoedig in de volgende natuurlijke fase op deze planeet is om planetaire wezens te worden die zich in de ruimte zullen gaan begeven. We worden dan gereed voor meer dan planetaire mensen, we zijn er klaar voor om galactische mensen te worden. 
 
Wij bevinden ons nog niet echt in het brandpunt van het actieve menselijke stadium, maar wat er nu met ons gebeurt is dat wij dit versnellen naar onze technologie maar ook vanwege de verschuiving waar we net over gesproken hebben, die naar voren gebracht werd door het elektronische tijdperk, integreren wij onszelf en verhogen ons bewustzijn. Wanneer je dit ziet, wat je dan moet begrijpen is dat onze integratie, de verhoging van ons bewustzijn en de noodzaak om te communiceren en een eenheid met elkaar te zijn en in harmonie te zijn met elkaar, een natuurlijk proces is. Dit heeft het volgende deel van onze verandering naar voren gebracht wat is om ons, zoals ik dat net heb uitgelegd, in de galaxy te begeven. Wat er dus gebeurt, alles wat er gebeurt is omdat het de juiste tijd is. Dit alles gebeurt omdat het is gecreëerd door onze samenlevingen. 
 
Onze samenlevingen hebben nu het punt bereikt waar ze ofwel enorm moeten veranderen of in een groot problemen terecht komen en dat probleem is dat we ons dan zorgen moeten maken over een ondergang. Dat is waarom het leven op deze planeet op zo’n snel niveau sterft. We zijn er dichtbij wanneer we niet veranderen ofwel door nu te veranderen of te sterven. Diegenen op onze planeet en in de galaxy die begrijpen dat en de mensen in de binnenaarde alsook degenen rondom deze totale Melkweg begrijpen dat ook en begrijpen onze rol en daarom kijken ze naar wat er met ons gebeurt als een natuurlijk veranderingsproces en zij willen dat we slagen in deze verandering en daarom zijn ze nu hier. 
 
Het eerste contact is de voltooiing van de volgende enorme verandering in ons industriële en technologische onderdeel en in de aspecten van onze filosofie, m.a.w. alles komt samen. We hebben een gemeenschappelijke filosofie over ons vermogen om te verbinden, onze bewuste relatie tot elkaar begrijpen en dat onze technologie slechts een hulpmiddel is dat ons kan helpen onze volgende bewustzijnsniveaus te bereiken. Dit is waar het volledige eerste deel van de structuur over gaat en ons in staat stelt om ons op het contact voor te bereiden.
In het volgende deel wil ik praten over het contact zelf. Laten we nu eens kijken naar het contact zelf. Als je het tijdschema bekijkt zie je dat als eerste in de eerste week van het contact, dat het personeel van de G.F. in staat wil zijn om verder te gaan en wanneer we wennen aan het feit dat we niet alleen zijn een relatie met ons opbouwen. De immensiteit hiervan op onze psyche mag niet worden onderschat. Ons is van kinds af aan verteld dat we alleen zijn in deze enorme galaxy. Ineens zijn we dat niet, oh mijn God. We zijn dat niet en ik wil dat we begrijpen waarom we dit geloven, wie zij zijn en gewoon met elkaar willen samenwerken. Zij dachten dat de eerste week van het contact, je gewoon vergat het werd als een oriënteringsfeest zo gezegd. De volgende fase die de volledige eerste maand omvat worden de technologieën die nodig zijn om de planeet te veranderen en om onze leefgewoonten te veranderen geïntroduceerd. Dat is dus de volgende fase voor de eerste maand. 
 
De eerste stap is om gewend te raken aan het personeel van G.F. en voor hen om een aanlooptijd te hebben om met jullie, met elkaar om te gaan. Dit is zeer belangrijk. Een van de belangrijkste dingen die degenen die onder ons leven van de diverse vloten die deel uitmaken van de G.F. eerste contact missie ontdekt hebben is hoe abnormaal voor een heleboel mensen het concept met mensen van een andere wereld is. Dit is iets wat hen verbaast want voor hen is dit niets bijzonders. Zij hebben altijd mensen van over de hele galaxy nodig. Voor hen is het niet goed. Het is naar de aarde gaan of teruggaan naar Sirius of om naar Arcturius te vertrekken of naar een van de sterren van Andromeda. Dit is voor hen net zo eenvoudig als naar Spanje te vliegen of dwars door de V.S. van de ene kust naar de andere. Dat is voor hen geen punt. Zij willen dat we dat punt loslaten en ze willen ook dat we de enorme hoeveelheid kleuren zien in de huid van alle mensen en de verschillende werelden die de mensheid in deze galaxy omvat. Het zien van iemand die bruin is, echt bruin en iemand zien die donker chocolade bruin is of rood is en dieprood of oranje of groen of paars. Zij willen dat de mensen gewend raken aan blauw, rood of wat dan ook. Ze willen dat we daar aan wennen. Om iemand anders te zien die groter is dan wij, of kleiner. Om te wennen aan het hele concept dat de mensheid heeft besloten over een heleboel dingen om zich in te ontwikkelen door de hele galaxy heen. Wanneer ik zeg de volgende maand, de eerste maand is om te wijden aan de veranderingen van de primaire technologie. 
 
Deze veranderingen van de primaire technologie zijn drie dingen. De eerste, mogelijk voor huishoudens op deze planeet is uiterst belangrijk, dat zijn de toestellen die ons in staat stellen om onze eigen kleren te maken, onze eigen voedsel, het voedsel te bereiden zoals we dat willen en om onze eigen meubelen te maken, en om zelfs ons eigen huis te maken. En het gebeurt zeer snel. Alles wat je nodig hebt is een plan en het gebeurt. Drie dagen nadat het plan in deze computers, in die speciale apparaten, is geïnstalleerd: voila, een huis een gebouw, wat dan ook. Wanneer je meubelen wilt maken, denk er aan. Je kunt je iedere dag van je meubelen ontdoen wanneer je nieuwe wilt maken. Of nieuwe kleren. Wanneer je verschillende soorten voedsel wilt hebben, dan kun je dat. 
 
En het volgende in deze eerste maand is een begin van een omvangrijk wereldomvattend studieprogramma en dit studieprogramma is een uitleg over onze ware geschiedenis en onze ware afkomst. Het is echt belangrijk om beiden te begrijpen. Welnu, na deze eerste maand van het begrijpen wie zij zijn en de eerste technologieveranderingen komt het volgende om de meest omvangrijke problemen van de Aarde aan te pakken. De tweede maand zal het gebruik van de diverse technologieën inhouden om het vervuilingprobleem van de aarde aan te pakken en de ecosystemen van Moeder Aarde te vernieuwen. Laten we doorgaan door te beginnen met de eerste twee maanden na het tijdspad van het eerste contact. Het eerste deel spraken we over, het samenkomen, we spraken over het binnenbrengen van nieuwe technologieën en we spraken over het begin van het proces om het gevecht aan te gaan met onze vervuiling en het redden van onze ecosystemen. 
 
De derde maand wordt het proces uitgebreider, d.w.z. we moeten onszelf beginnen toe te leggen op de trainingen van het eerste contact. Wat bedoelen we hiermee? We moeten op onze eigen unieke manier echt gaan begrijpen wie of wat we als een bewust wezen zijn, in plaats van woorden het telepatisch vermogen en telekinese bekwaamheden gebruiken enz. Wat we dus in de derde maand gaan doen is naar school gaan, met plezier naar school. Om deze pretschool te volgen hebben we vrijwilligers nodig. Ik weet zeker dat jullie allemaal je hand opsteken en zeggen: Ik bied me hiervoor als vrijwilliger aan!” Wel, laat me jullie dit zeggen. Er zijn al vooraf mensen geselecteerd en we willen dat jullie zeggen, wanneer je naam geroepen wordt: “Ja, wij komen naar voren en we gaan dit doen”. Wat gaan we doen? 
 
Wat we gaan doen is leren over alles waar we over gesproken hebben en meer en we doen het in een handomdraai. We beginnen met te leren hoe vanaf grote afstanden met elkaar te communiceren door onze gedachten te gebruiken. We leren hoe onze gedachte te gebruiken om dingen te verplaatsen. We leren om in de toekomst te kijken en te begrijpen hoe het veranderings-proces op planetair en het galactische niveau werkt en op een universeel niveau. Hierover gaat de training en het wordt op een plezierige manier gedaan. 
 
Ze willen ons niet het gevoel geven dat we ons in een of andere gevangenisschool bevinden en dat er mensen zijn die zeggen: Schiet op! Wij willen dat niet. Wij willen dat mensen op een beminnelijke manier begrijpen wie en wat ze zijn. Om in hun hartenergie te zijn en te zeggen: “Wow, ik kan dat!” Dat is alles waar het over gaat. Je weet dat je niet plotseling naar diverse systemen overspringt, van wat dan ook, en wegvliegt helemaal rond de wereld. Dat verwachten we niet. Wij verwachten dat je het doet hoewel dit slechts het begin is. Ieder mens is als baby begonnen. Zij konden in het begin niet kruipen, ze leerden te kruipen en uiteindelijk na duizenden keren vallen en opstaan begonnen we te lopen en daarna te rennen. Een van de dingen die we dus moeten begrijpen is belangrijk, zeer belangrijk, en is niet te overdrijven. Laat het gewoon komen. Gewoon genieten op ons eigen niveau. Dat is het belangrijkste dat ze mij over dit alles aan jullie willen laten overdragen. 
 
Deze procedure is het worden van wie je bent en op het niveau dat je in staat bent om dit allemaal in je op te nemen. De niveaus zijn in het echt groter dat je nu zou kunnen denken toe in staat te zijn van wat je bent. Ze zullen dat op een manier doen dat je in staat stelt om dit te begrijpen. Toen ik een kind was plaatsten ze me voor een apparaat dat je zogezegd in twee seconden een heel boek zou laten doornemen. En ik praat niet over een van zo’n klein tijdschrift, ik heb het over een boek van 600 pagina’s. Bam, Het zit in je verstand. Dat is de technologie van onze hersenen omdat onze ogen scannen, besef dat onze ogen in nanoseconden door ruimten heen scannen en het allemaal opnemen in een miljardste van een seconde. 
 
We hebben het opgenomen. Het is klaar. Wat we hierover moeten begrijpen en leren is de capaciteiten ervan en zij leren ons dat. Beminnelijk en ze leren en ze zullen hiervan leren, de capaciteiten van ons verstand wanneer je verschillende aspecten van je verstand en je lichaam inschakelt. Het verandert je realiteit. Het gebeurt snel en dit is waar het allemaal over gaat. Het veranderen van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent. Hier gaat dit allemaal over. Dus dat is de derde maand. Dus denk er over wat we krijgen, al die spullen en we krijgen nog meer. Bovendien komen de Agarthanen samen met deze eerste contactgroepen en ze informeren ons allemaal over zichzelf, wie ze zijn en waarom de Agarthanen zo te zeggen daar beneden zijn geweest en wij hierboven en ze willen dat we heel diepzinnig begrijpen hoe belangrijk deze hereniging voor hen is. Dus in de derde maand willen ze hun proces, dat ze de hereniging noemen, afgehandeld hebben. Ze noemen dit het welkomstfeest van de Aarde en daarna is het volgende dat ze willen doen ons uitnodigen naar beneden. 
 
Dus de vierde maand krijgen we de eerste training voor ons volledige bewustzijn waarover we geleerd hebben. Al die verbazingwekkende dingen die we kunnen doen met al die technologie. In de strijd tegen de vervuiling veranderen we onze wereld waardoor we onszelf veranderen dus laten we eens kijken waar dit allemaal over gaat. De Agarthanen willen ons dus meenemen naar beneden naar de binnenaarde en ons instrueren over de binnenaarde. Omdat wanneer dit allemaal gebeurd is, en het zou best wel wat langer kunnen duren dan deze vier maanden die ik jullie hier nu geef, is het vooruitstrevende plan, zou het best kunnen dat het zes maanden duurt en dat we iets moeten afremmen en dat zal zijn waar de eerste week van de eerste maand over gaat. 
 
Wij werken samen en overleggen, wij tasten elkaar af, wij begrijpen de energieën van wat er gebeurt en we beginnen te zien dat we hier allemaal samen bij betrokken zijn en zij kunnen beginnen te zoeken naar de beste manier om met dit proces van start te gaan en ons helpen beter te begrijpen wie we zijn, waar we geweest zijn en waar we naar toegaan en waar we toe in staat zijn. Dat is echt waar dit allemaal over gaat en het passende onderdeel hiervan is ons rentmeesterschap over de Aarde. Terwijl we dit dus allemaal begrijpen en wij ons ontwikkelen is het voor de planeet Aarde tijd om zich te ontwikkelen. Wat er dus gebeurt is dat ze zal veranderen. Er zullen weersveranderingen zijn enz. enz. enz. Maar wat we doen is het binnenvoeren van verandering op de planeet. Op dit moment heeft de Aarde enorme bruine wolken rondom haar heen, veroorzaakt door het feit dat men op delen van de aarde ontwikkeld was voordat de onbekende ontwikkeling er was, plus dat deze enorme wolken van vervuiling rond de aarde zijn veroorzaakt door de eerdere industrialisatie. 
 
We hebben dus allemaal dit kroezige spul en wat heeft het gedaan? Het heeft veroorzaakt wat nu genoemd wordt het verduisteren van de Aarde. Wat het verduisteren van Aarde doet is het vertragen van het vervuilingsproces. Wat er dus gebeurt wanneer we gewoon de delen van de vervuiling verwijderen en niet het probleem met de atmosfeer oplossen, is dat we een massale globale opwarming krijgen. Het is als wanneer iemand zou zeggen oh, je nam je beslagen bril af en nu kan ik de temperatuur helemaal opvoeren. Wat wij dus moeten doen, en daarom moet het op deze manier gedaan worden, is dat we niet alleen de vervuiling moeten rechtzetten we moeten ook de atmosfeer terug veranderen. We moeten het op een manier mengen dat het terug kan keren naar een periode van (malleus??) die er in lagen waren en iedere laag werkte op zijn juiste manier, want dit is de volgende fase van het voorbereiden van de Aarde dat haar eigen volle bewuste wezen wordt. 
 
We betuigen dus onze liefde aan onze planeet en we tonen de liefde voor onszelf want vergeet niet, we zijn allemaal onderling verbonden. Een van de belangrijkste dingen om hier te bedenken is dat vervuiling een tweerichtingsstraat is. Het gaat er niet alleen om er vanaf te komen, het gaat om het herstel van de verandering die door de vervuiling is veroorzaakt. Want als we dat niet herstellen kan het alleen verwijderen er van zelfs iets veroorzaken wat erger is. Hiervoor is het essentieel dat de we beide facetten uitvoeren en dat is zeer, zeer belangrijk. Dat we beide facetten begrijpen en dat het ons onderwezen gaat worden. De Aarde is een levende entiteit waarop dingen plaatsvinden. Het is net als een hond of een koe of een baby of een mens of jezelf waarvan iets ziek is. De ziekte, je vanaf wilt komen. Dat ding, de oorzaak van de ziekte, maar wanneer je niet kijkt naar de symptomen die de ziekte veroorzaakt, wordt de ziekte erger. Dit is dus belangrijk om te begrijpen en hoe mee om te gaan en dit is het zogenaamde integraal denken van het hogere bewustzijn dat we beter zullen begrijpen. 
 
Voordat we dus omlaag gaan in de binnenaarde zullen we het volledige proces bekijken van wie en wat we zijn. Laten we het hebben over er in leven en laten we eens kijken naar de rollen die wij in deze procedure zullen spelen. Voordat het contact feitelijk plaatsvindt zullen we financiële voorspoed hebben en dit zal een einde maken aan onplezierig werk. Waarom? Wanneer je niet van je werk houdt hoef je dat werk niet te doen want je kunt doen wat je maar wilt in termen van financiële onafhankelijkheid. Onze rol is om dingen te doen die ons plezier opleveren. Plezier is heel belangrijk in dit alles. Plezier beïnvloedt je hart en je ziel, plezier is wat je vitaal maakt, plezier is wat je gelukkig maakt, plezier zorgt er voor dat je een geslaagd levend en spiritueel wezen bent. 
 
Deze rol van plezier is erg belangrijk, omdat jullie veranderen van een samenleving waar banen gebaseerd zijn op overleving naar een waar banen gebaseerd zijn gebaseerd op plezier. Het is voor mensen die dit begrijpen belangrijk om focuspunten te zijn binnen hun gemeenschappen om de gemeenschap samen te brengen en de G.F. te begrijpen en de G.F. te helpen om ons te onderwijzen om de samenleving te veranderen van een samenleving van vreugdeloos werk, een maatschappij van overleving, naar een samenleving die vol plezier en voldoening en ook een van het oplossen van al onze problemen is, want als jullie samen jullie volledige potentieel gebruiken als onderling verbonden wezens kunnen jullie alles. 
 
Welnu, wanneer dit allemaal gebeurt en jullie brengen de talenten en mogelijkheden in je gemeenschappen, dan gaan we de mogelijkheden en talenten in jullie gemeenschap zien. Ik vind die van jou leuk en daarom hebben jullie deze enorme poel van talenten. Wat dan moet plaatsvinden is een nieuwe manier van kijken hoe samenlevingen zich verenigen. Daar gaat dit over en een van de dingen die de G.F. wil doen is ons te onderwijzen over wat zij wensen te noemen via groepsmanagement. En veel andere dingen die deel uitmaken van dit proces laten ons werken als volledig bewuste hoog potentiële wezens. Dit is erg belangrijk, het is een gemeenschap waarin leiders verschijnen vanwege hun talenten waarbij ze worden gesteund door de samenleving waarin de vrije onafhankelijke wezens deel uitmaken van die gemeenschap en hun eigen talenten en bekwaamheden toepassen om degene te helpen die gekozen is om dit project te leiden, zodat dat project de gemeenschap met succes door alle mogelijke problemen heen kan leiden en door het dan met succes vooruit te brengen. Als een opgelost probleem dat dan kracht krijgt. 
 
Dit is erg belangrijk want dat is de basis van waar ik het over had toe ik sprak over een galactische samenleving. Het kenmerk van een galactische samenleving zijn wezens met een volledig potentieel met hun eigen talenten en bekwaamheden, volledig begrepen, die deze vrijuit gebruiken om met elkaar samen te werken en een samenleving te vormen die functioneert. Het laat ieder menselijk wezen in die samenleving gewaardeerd en gerespecteerd worden en succes hebben. Dat is uiterst belangrijk. Daarom wil de G.F. dat wij in de wereld na het contact begrijpen, waarom deze wereld op deze nieuwe manier kan functioneren en hoe dat in zijn werk gaat. Dat is zeer belangrijk, niet alleen voor ons maar voor de volledig Federatie die bij het eerste contact betrokken is. Zij willen van harte dat we slagen. Zij willen dat wij voelen dat we onderdeel zijn van een grote beweging om een nieuwe Aarde, een nieuw Zonnestelsel te vormen en om deze prachtige planeet zijn eigen volledige potentiële wezen te helpen verwerkelijken. 
 
En in deze nieuw bekrachtigde werkelijkheid van deze planeet, zonnestelsel en onze nieuwe galactische samenleving kunnen we deze gebruiken als een springplank in het universum om ons deel te doen in het ontvouwen van ons prachtige Goddelijke Plan dat onderdeel is van hoe fysicaliteit moet zijn. Dat is het meest belangrijke aspect. Wat gaat er met ons gebeuren? Een van de belangrijkste dingen is, zoals iedereen die er naar kijkt kan zien, dat verandering overtuigingen laat veranderen, dat onze kijk op werk zal veranderen en het zal de culturele stemming veranderen. Dit is erg belangrijk. We moeten dus hulp verlenen aan de psychologische en sociologische teams van de G.F. Hun taak, zoals zij hun taak zien, is liefdevol onze overtuigingen bekijken en ons helpen de verandering te begrijpen. Angst voor verandering is iets wat we allemaal hebben. Het is hun taak om ons hier doorheen te helpen en om dit op een liefdevolle manier te doen en we zullen niet alleen de G.F. hebben maar ook de Opgestegen Meesters zullen hier zijn om te helpen. De concepten van onze overtuigingen, de concepten van onze beschaving en hoe deze kunnen worden samengesmolten en op manieren veranderd kunnen worden die liefde en volledig bekrachtigde wezens toestaan om een nieuwe samenleving, een galactische samenleving te vormen. 
 
Hoe doen we dit? Wij zullen zorgen voor de nieuwe technologieën van de Galactic Federatie en deze technologieën moeten jullie worden bijgebracht, dus onderwijskundige en persoonlijke ondersteuning voor de gemeenschap alsook alles wat ieder van jullie nodig heeft om steunpunten binnen jullie gemeenschappen te worden om jezelf volledig te bekrachtigen. Wat we doen is mensen, veel mensen, met niet het juiste zelfvertrouwen met onjuiste manieren naar zichzelf laten kijken en hen energie toevoegen en hen laten zien wat voor verbazingwekkende wezens zij werkelijk zijn en dat ze er niet alleen voor staan. De manier om dit te doen is op een liefdevolle manier die mensen ook binnenin zichzelf laten kijken om te veranderen en te verankeren. Welnu, voor iedereen die zich zorgen maakt over wat dit voor de planeet betekent, wees niet bang. Hetgeen nodig is om deze verandering zo gladjes mogelijk te laten plaatsvinden is datgene waar de teams van de G.F. al jarenlang aan werken, bijna anderhalf decennium van planning. 
 
Al dat plannen heeft hen fundamentele aspecten laten zien van hoe wij zijn. Er zijn dossiers aangelegd voor ons allemaal, ze hebben ons bekeken en ze hebben besloten welke de beste manier was om ieder van ons te benaderen en de beste manier was om ons te helpen ten goede te veranderen. Dit is het proces wat ze willen uitvoeren maar ze weten ook dat naarmate wij veranderen we elkaar moeten helpen. We hebben een ondersteuningsysteem nodig wat niet alleen een verzameling mensen van een andere wereld is die ons vertelt hoe we het moeten doen maar mensen die het gedaan hebben en die ons vertellen en uitleggen hoe zij het gedaan hebben en ons aanmoedigen om het ook zo te doen en ons ondersteunen in zowel onze fouten en onze successen. Dit is erg belangrijk. 
 
De kern van wat zij ons willen uitleggen over de groepsdynamiek, wat zij begrijpen is voor ons om te begrijpen over liefde en wat dat is en te beseffen dat liefde de sleutel is en dat alles wat bij deze nieuwe energie betrokken is over liefde gaat en wanneer je dat eenmaal begrijpt en je die energie voelt en je deze aan anderen kunt overdragen, dan begin je een heel nieuwe werkelijkheid te zien en te voelen. Dat willen ze dat we weten. Dat is waar werkelijkheid na het contact over gaat. Zoals gezegd, zij willen dat de mensen die sterrenzaad zijn de voorhoede zijn. Zij willen dat mensen die meer bewust en wakker beginnen te worden dit proces naarmate ze groeien gaan begrijpen en in staat zullen zijn om door te gaan en zich met elkaar verbinden. 
 
Zij willen dus mensen om verbindingspunten te zijn, ankerpunten, trainers, ondersteuningsystemen voor ieder ander. We gaan allemaal hetzelfde spel spelen want dit spel is weer het spel van het leven. Groei is een spel van bewustzijn en het is erg belangrijk dat we dat allemaal begrijpen. Een ander aspect van deze rol is voor diegenen die, omdat de natiestaat gaat verdwijnen, jullie rol is het om te helpen bij deze overgang naar een onderling afhankelijke wereld die een wereld is die ik vormde bij het eerste contact, in de zin van een wereld die verder gaat dan onderlinge afhankelijkheid, deze is onderling verbonden en het woord dat ze bedachten dat zou werken en waar ik het meest van hou was onafhankelijk dus ik haalde het aan in de verzameling boeken. Zoals ik dus zei, de teams van de G.F. zijn hier om degenen in de gevangenissen of in psychiatrische inrichtingen te rehabiliteren. Het proces is voor ieder van ons om te begrijpen wie we zijn en wanneer we ons innerlijke plezier beseffen en wanneer we onszelf bekrachtigen en als we worden waartoe we in staat zijn zullen plotseling de haatgevoelens, de mentale uitdagingen en dat alles overwonnen kunnen worden omdat we de energieën van ons volledig bekrachtigde eigen wezen creëren en dat is erg belangrijk. Wat we hier dus hebben is nogmaals ondersteuning. 
 
Als onderdeel van die ondersteunende rol zoals ik al zei, willen de Agarthanen of de mensen uit de binnenaarde onderdelen of groepen brengen die een studie gedaan hebben in de kristalsteden. Ze willen dat er mensen voor een bepaalde periode naar beneden gaan om te leren waarom deze dingen werken, hoe ziet de galactische samenleving er uit. Mensen zeggen: ik heb het gezien, ik weet dat wij dit kunnen en ik heb er zelfs aan deelgenomen en ik heb gezien hoe het werkt en zo werkt het dus. Dit is dus wat ze willen, je komt terug en wordt deelnemer aan een groter ondersteuningsteam voor de gemeenschappen, voor een regio, voor de wereld om deze planeet zo snel mogelijk vooruit te brengen. Zodat we allemaal samen, allemaal samen hierin en een heel belangrijk onderdeel in deze hele procedure is dat we alles samen doen. 
 
Het volgende onderdeel gaat over mensen die betrokken zijn bij wetenschap en technologie. Jullie worden getraind in hoe en nieuwe technologie te bedienen en te onderhouden. Jullie taak zal dan een nieuw plezier zijn. Veel mensen bij wetenschap zijn hun leven lang volledig betrokken wetenschappers. Veel mensen die betrokken zijn bij technologie weten niet echt wat de technologie doet, zij zijn betrokken bij de verwerkelijking. Wat wij dus willen doen is jullie er zelf meer bij betrekken, jullie een gevoel geven van wetenschap of een wetenschappelijk paradigma en een nieuwe technologie hebben die gebaseerd is op bewustzijn en de interactie tussen jullie en het toestel en het toestel wordt een beetje een levend ding dat met jou samenwerkt op dezelfde manier waarop je met iemand anders samenwerkt. En daarna leren hoe jullie werken in een proces van je eigen diagnostische bekwaamheden mogelijk te maken om dat systeem zichzelf op zijn maximale productiviteit te laten onderhouden. Het houd dus van jullie vanwege wat jullie doen en wil dat jullie succes hebben en wij houden ervan om het te tonen dat we ook succes willen, dat het doet wat het belooft. 
 
Vanwege alle begrenzingen, de religieuze en culturele beperkingen door mensen opgeworpen moeten we opstellen wat de Geascendeerde Meesters principieel willen doen wat het opzetten is van een omvangrijk vrij trainingsprogramma dat zegt: laat ons jullie je rommel zien en jullie er doorheen laten kijken om te begrijpen wie jullie met elkaar zijn. Het is erg belangrijk dat mensen het veranderingsproces begrijpen en ook begrijpen hoe dit in verband staat met technologie, met cultuur, met religies, met taal en met alles wat betrekking heeft op wat ik zou willen noemen onze leefstijl en wat zorgt voor het juiste milieu rondom ons heen. Zoals jullie zien gaan velen van jullie de G.F. helpen om anderen te laten zien hoe stromende groepsdynamieken werkelijk werken, de mensen aanbieden hoe de technologie kan werken en met elkaar samenwerken om een enorm nieuw netwerk van bestaan te vormen en dit bestaan is het verhogende bewustzijn en terwijl jullie dit bewustzijn verhogen zullen we zien hoe dit zich allemaal verbindt met niet alleen wat fysicaliteit is maar met dat wat de hemel voor de spirituele aspecten van wat jullie zijn en hoe jullie in verband staan met alles wat daar bij betrokken is en om de aspecten te ontdekken van wie jullie op ieder niveau van jullie fysiekaliteit zijn tot de hoge spirituele niveaus, tot aan de schepper toe. En hoe jullie deze energie vermengen om te creëren wie jullie zijn. Dat is voor mensen echt de belangrijkste zaak om zichzelf te helpen te begrijpen en om anderen te helpen begrijpen wat er gaande is en we gebruiken nog een eenvoudig gezegde: leer het te bevatten en begrijp wat dat betekent en hoe je dit kunt gebruiken om de wereld tot een betere plaats te maken. 
 
Het volgende. Welnu, zoals de volgende titel zegt: we gaan een einde maken aan de angst en we gaan de vreugde verspreiden. Het eerste contact is het moment wanneer de angst van de laatste 13 millennia omgezet wordt in een grote vreugde. Wanneer liefde en de voldoening van waar je van houdt, de vreugde wordt van wat je bent en hoe jullie jezelf laten zien naar anderen en hoe jullie met anderen omgaan. Deze vreugde markeert het einde van een werkelijkheid die jullie emoties gemanipuleerd heeft en verwrongen halve waarheden heeft gebruikt om jullie onder controle te houden. De tijd is gekomen om dat te veranderen. Een van de dingen waar de wereld na het eerste contact op gebaseerd is, is waarheid en waarin de wereld van manipulatie voorbij is. 
 
Jullie worden wie jullie zijn en omdat jullie in vreugde en liefde zijn en voor elkaar zorgen en omgaan met elkaar. Waarom? Omdat het belangrijk, absoluut belangrijk is voor jullie. En terwijl jullie dit doen brengt dit jullie steeds verder in bewustzijn omhoog. Je zou kunnen zeggen: jullie ascenderen met iedere handeling van liefde en interactie. En terwijl dit gebeurt leidt dit naar een vreugde die het begin kan markeren van een nieuwe werkelijkheid waarin jullie je natuurlijke soevereiniteit wordt teruggegeven. Iedereen leert te respecteren en zorg te dragen voor wie en wat jullie werkelijk zijn. Dat is voor de G.F. van vitaal belang omdat iedereen in de galactische samenleving in de G.F. dat als een gegeven begrijpt. Zij kijkt met verbazing en verwondering naar onze huidige samenleving en hoe zo’n samenleving kan bestaan en hoe deze is kunnen blijven bestaan. Zij zouden verkiezen dat we onze liefde ontdekken via onze innerlijke verbinding en we beginnen de eenvoudige procedure te leren die ons voorbij onze culturele en fysieke schakeringen laat verplaatsen die ons beperkt hebben en ons afgescheiden hebben gehouden zodat we konden worden gemanipuleerd. 
 
De toekomst is het beëindigen van manipulatie en het einde van controle en de expressie in ieder van ons, van ons zelfbeschikkingsrecht en de vreugde van onze vrijheid. Dit is vitaal en dit is een hoofdpunt en daarom is het zo essentieel dat na het contact waar je met iets van angst naar keek, dat een groot ongelofelijk vreugdevolle en glorieuze plaats heeft waar wij bestemd zijn om er deel van te zijn. Dat is voor ieder van ons zo belangrijk om echt te begrijpen, niet alleen met ons hoofd maar vanuit onze harten. Met onze hartenergie begint de procedure van het begrijpen en het praten met ons. Dan voelt de Federatie dat ze ons naar een punt gekregen hebben waar wij inderdaad volledig bewuste, soevereine en vrije wezens kunnen zijn die leven in een samenleving die dit allemaal uitdrukt. En dat is alles waar onze toekomst over gaat. Dat is alles waar deze grote veranderingen, al dit lijden, al deze pijn, al deze zorgen, al de angsten die we in onszelf creëren over gaan. Het gaat over hoe we er vanaf komen en dat betekent geen angst meer en angst begrijpen en het allemaal begrijpen omdat het aanvoelt als onjuiste emoties die aanvoelen alsof we werkelijk zijn zoals ze aanvoelen. Dat ze echt zijn en dat ze onjuist zijn. 
 
Angst is voor ons dus niet zo belangrijk. Angst is iets wat gebeurt als onderdeel van een poging om ons te controleren. We praten dus over een wereld waarin er geen angst is, waarin we een volledig en andere zelfgecentreerde liefde hebben en deze gecentreerdheid is niet op jezelf, met zelfgecentreerd bedoel ik het wezen van de planeet. Het zit gecentreerd in onze planeet, in onze innerlijke zorg voor elkaar en voor onszelf. We begrijpen wie we zijn. We begrijpen wie andere mensen zijn en we zien hoe ze met elkaar verbonden zijn en juist die verbondenheid is vitaal. Wanneer we dat dus allemaal beginnen te begrijpen en wanneer we het proces beginnen van een netwerk opbouwen, wat we trouwens al gedaan hebben. In de eerste helft hebben we gesproken over hoe mensen de technologieën gebruiken zoals internet enz. om waarheid te verschaffen, om ons naar een punt te brengen om te praten over wat we rondom ons heen zien en voelen, over de verandering van pijn en lijden, over alle diverse zaken die ons maken tot wie we zijn en dat we allerbelangrijkst, dat we alles van ons gebruiken om verandering te scheppen, niet alleen in onszelf maar ook in onze werkelijkheid. 
 
Dit is echt een mogelijke missie die gedaan wordt onder de bescherming van de Hemel en de onschendbare dispensaties van Lord Saraya van de drie aspecten van de Schepper. Jullie eerste taak is dus om jullie eigen talenten te gebruiken om deze nieuwe werkelijkheid te verankeren en om naar iedereen een wereldwijde vreugde te verspreiden. Het moment voor de voltooiing van het eerste contact en de vorming van een vreugdevolle nieuwe toekomst, waarin de mensheid gedijt, nadert. Wat wij nu doen en wat wij gaan doen is een onderdeel van een proces dat ieder en elk van ons om deze nieuwe werkelijkheid te scheppen en om het voor ieder van ons mogelijk te maken om beter te begrijpen wie en wat we zijn, onze bekwaamheden en hoe dat alles met elkaar verbonden is en meest belangrijk hoe we al deze liefde weer in onze samenleving, naar onze grote gastvrouw Moeder Aarde brengen. En naar alle andere grote gastheren in ons zonnestelsel en de volledige galaxy en alle galaxies die het universum scheppen. Dit is waar dit allemaal over gaat. Het in bewustzijn begrijpen is dit besef, dit grote besef van het eigen wezen dat gebaseerd is op liefde en het naar anderen verspreiden daarvan. Dat is het belangrijkste wat we moeten doen. 
 
Ik wil deze lezing vandaag simpel afronden. Ik bekeek eenvoudig wat we doen als een proces van verandering en ik hoop dat ik in de loop van deze boodschap mensen geholpen heb om een heleboel meer te begrijpen van wat er hier gebeurt en waarom deze planeet aan het veranderen is en hoe die verandert, hoe dit ons beïnvloedt en hoe de G.F. en de Geascendeerde Meesters bij het eerste contact door het proces heen werken om ons over te brengen van de samenleving waarin we nu leven naar een samenleving waarin we bedoeld zijn om in te leven. Ik wil deze boodschap dus simpel afronden eenvoudig met nog een kort gebed. 
 
Ik zou de Opperste Scheppende Kracht eenvoudig willen vragen om te komen en alle energieën die uit deze lezing voortgebracht worden te brengen naar alle velen niveaus en verspreid deze naar iedereen die dit hoort, dit zien en dit voelt zodat zij wat ook nodig is kunnen gebruiken om te helpen om deze nieuwe werkelijkheid te creëren en mogelijk te maken. Zo zij het. 
 
Waarom is deze missie mogelijk? Deze missie is mogelijk omdat de mensheid op dit moment op een enorme schaal aan het veranderen is. Onze planeet is getuige van de grootste samenkomst in haar geschiedenis. Deze verandering is slechts het begin.
Wij hebben ontdekt dat er massale stromingen tegen oorlog zijn, enorme stromingen voor sociale verandering, grote stromingen voor cultureel onderling vertrouwen, grote stromingen in deze wereld om problemen tussen mensen op te lossen. Er ontwikkelt zich dus nu een verbinding van ongekende omvang op wereldschaal. En hetzelfde geldt voor de ecologie en voor het hele vraagstuk van de opwarming van de Aarde. 
 
En daar zijn niet alleen de regeringen mee gemoeid maar op het niveau van de mensen hebben we de grootste mens tot mens ambassadeur gezien of enige gedachtenwisselingen in deze stad op deze planeet sinds de laatste 10 jaar. Vooral gedurende de laatste 5 jaar. Verandert dus deze planeet? Ja! Gaat deze planeet vooruit? Ja! Is deze missie mogelijk? Natuurlijk! En dus wil ik jullie allemaal bedanken en ik zeg eenvoudig: 
 
Salam Agha en Zazuma. Dit betekent eenvoudig: Zegeningen en bedankt.
 
Sheldan Nidle 
 
Vertaling van de video / Sjra
 
Top