Martijn & Martijn...

Afdrukken

wereldenMooi artikel (wanttoknow.nl) van Martijn Beerepot over de Matrix en het buitenaards fenomeen, met een verwijzing naar Martijn van Staveren.

 

 

In mijn vorige artikel over mijn ontwaken (HIER) vertelde ik dat ik eind 2014 Martijn van Staveren tegenkwam en daarover, het buitenaardse contact, meer wil schrijven. In eerste instantie zullen de meeste mensen bij buitenaards contact denken dat het allemaal onzin is, want er is namelijk officieel nog geen buitenaards leven ontdekt, laat staan dat we er contact mee zouden hebben. We worden echter in een hele beperkte wereld gehouden, een matrix. En die Matrix is 0,005% van alles wat bestaat. Waarvan we denken dat we alles -dus 100%-  kunnen waarnemen, in werkelijkheid is het dus maar een héél klein deel.

Buiten die 0,005% is er nog heel veel te ont-dekken en dat kunnen we alleen zelf doen. Door onderzoek te doen en onszelf te bevrijden uit de collectieve hypnose waar we in zitten. Alles wat zich buiten ons afspeelt, speelt zich in werkelijkheid af in ons eigen brein. Alles wat we zien zijn namelijk trillingen die binnenkomen in onze ogen via onze pupillen en ons brein maakt daar een beeld van. Het gaat er dus om wat voor beeld je van de wereld met je eigen brein creëert.

Nu heb ik makkelijk praten, want in één nacht kwam ik in een Transformatie terecht, waardoor ik vanaf dat moment plotseling voorbij de Matrix kon kijken. Toen kwam ik vrij uit de collectieve hypnose en was ik in staat om te zien wat er allemaal echt gebeurt in de wereld, ook buiten de Matrix om. Mensen die onder hypnose zijn ervaren dat wat de hypnotiseur vertelt als werkelijkheid en dus begrijpen ze niet dat ze onder hypnose zijn. Dat kan je pas begrijpen als je er uit bent.

Dan pas kan je het zien en begrijpen. Ik wil niet zeggen dat ik continu letterlijk een andere wereld zie, maar het gaat voornamelijk om het figuurlijk zien van een andere wereld. En die is een stuk groter dan wat ons vanaf de geboorte wordt voorgeschoteld. Ik heb van Martijn een aantal introductie lezingen gevolgd en vervolgens lezing 1 t/m 8. En het bijzondere was dat alles wat ik zelf online was tegengekomen aan informatie werd bevestigd door Martijn en de belangrijkste boodschap van Martijn is dat de Kracht in onszelf zit. En dat juist daarom de krachten achter de schermen er alles aan doen om ons in de Matrix te houden. Om ons klein en passief te houden. En ervoor te zorgen dat we precies doen wat van ons verlangd wordt.

john lennon love and violence

 

Krachten achter de schermen..
Mensen verklaren je voor gek op het moment dat je de waarheid naar buiten brengt. Ook John Lennon had dat al in de gaten. Het gaat er juist om dat op dit moment belangrijke informatie in het Veld wordt gebracht, want de krachten achter de schermen werken het liefst in het donker en ze willen absoluut niet dat we ons licht op hun schijnen. Het is net als zaken in onszelf waar we niet trots op zijn en we negeren. Dat zal steeds weer terugkomen tot het moment dat je er wel aandacht aan schenkt en het transformeert.

Net als ballen die je onder water houdt met veel pijn en moeite tot het moment dat je het niet meer vol houdt en de ballen met veel kracht het water uitschieten. Ik wil daarom ook vanaf dit moment Vrijschrijver zijn en op die manier mijn artikelen gaan schrijven. In het dagelijks leven houd ik me vaak in of ben ik constant aan het intunen op de ander om te kijken wat ik kan delen.

Dat werkt niet meer en daarom wil ik gewoon schrijven zonder me in te houden en zonder rekening te houden met verschillende mensen, maar gewoon schrijven vanuit mezelf. En als mensen me voor gek verklaren dan is dat maar zo, ik kan niet meer toneel blijven spelen en me blijven aanpassen aan andere mensen. Dan stroomt het niet bij me en doe ik mezelf tekort. Als mensen niet resoneren met de informatie die ik naar buiten breng dan zitten we sowieso niet op dezelfde frequentie en dan heeft het voor mij geen zin om me continu aan te passen aan de ander en mezelf anders voor te doen dan ik ben.

 

Fanon cognitieve dissonantie

 

Ik ben er al een tijd mee bezig dat het naar buiten brengen van wat ik zelf ont-dekt heb de laatste jaren voor mensen in mijn directe omgeving vreemd zal zijn, maar toch kies ik er nu voor om de waarheid naar buiten te brengen met de bijkomende consequenties. Het is namelijk zo dat de krachten achter de schermen weten dat we er graag bij willen horen. En nu is het niet zo dat ik er niet bij wil horen, maar ik wil mezelf niet aanpassen om geaccepteerd te worden.

Ook is het zo dat er altijd sprake is van cognitieve dissonantie. Dat wil zeggen dat als datgene dat gezegd wordt of geschreven wordt niet overeenkomt met wat de mensen geleerd hebben, dan zijn mensen eerder geneigd om de nieuwe informatie niet aan te nemen. Ze gaan ervan uit dat de opgedane kennis in de loop van de jaren hier op aarde de waarheid is. En dus het tegenovergestelde van wat mensen geleerd hebben is dan niet waar.

 

natural state is joy

 

De mensen vergeten dan even dat de krachten achter de schermen er alles aan doen om ons vol te stoppen met onjuiste informatie, zodat we niet in ons Eigen Kracht staan en op die manier makkelijker te controleren zijn. Martijn van Staveren noemt dat biologie van ontkenning. Vandaar dat kinderen steeds eerder naar school worden gestuurd, om zo vroeg mogelijk de hersenen te spoelen. De vrolijk spelende kinderen die allemaal hun eigen kleur hebben worden door de molen gehaald en met de jaren is het creatieve, vrolijke, inviduele kind verdwenen en zijn ze klaargestoomd om als robot hun bijdrage te leven aan het systeem. Een systeem dat ons totaal niet dient. Waarin we allemaal ziek worden en we onze eigen gevangenis aan het bouwen zijn met geavanceerde technologie, waarin we allemaal beperkt worden in onze vrijheid en continue in de gaten worden gehouden.

Eenheid in verscheidenheid!
Guido schreef over de robotisering van de mensheid op Facebook: “Als mensen beseffen dat ze ALLEMAAL UNIEK ZIJN, dan is dat de figuurlijke REGENBOOG. Ieder mens is een stukje met zijn eigen kleur.. EENHEID IN VERSCHEIDENHEID..!”


Samen máken we die regenboog. COMPLEET. Het robotiseren is JUIST bedoeld om het UNIEKE in de mens gevangen te nemen. Te controleren. Maar kijk naar ons DNA, vingerafdrukken en iris van het oog. Alllemaal tekenen van ieders unieke creatie.. ONVERWOESTBAAR..!!!!  DOE ER RECHT AAN, door jezelf niet als minkukeltje te zien. Toon je kleur, oprecht. Zodat de ‘ander’ zijn plaats in de regenboog kan herinneren..!”

Deze tijd komen er steeds meer scheurtjes in de Matrix en zoals David Icke aangeeft (in de 25 jaar dat hij de mensheid aan het wakker schudden is), zullen de scheurtjes net als in een dam op een gegeven moment de dam doen breken. Zo is dat bij hemzelf ook gebeurd in 1991 en ik ervaarde dat ook in één nacht. Daarbij is de dam in het brein van David Icke en bij mij gebroken en is de verbinding gemaakt met de rechterhelft en via de rechterhelft met het grote geheel. Zoals ik het zie zijn er vele mensen die dit ervaren om voorwerk te doen. En die mensen kunnen andere mensen die ontwaken weer begeleiden. Vele websites, zoals deze van Guido, lezingen van Martijn van Staveren en boeken & lezingen van David Icke zijn allemaal nodig om de grote Transformatie waar we nu middenin zitten op een juiste manier te laten verlopen.

Ik weet zelf dat het erg heftig is om wakker te worden en doordat ik dat zelf ervaren heb kan ik andere mensen daar weer bij helpen. En dat doe ik graag. Ik wil mensen dan ook niet overtuigen, maar ik wil mensen juist begeleiden. Ook vind ik het belangrijk om kinderen te begeleiden, omdat ik van mezelf weet dat ik mezelf eigenlijk ben verloren in de Matrix / in het systeem en ik wil ervoor zorgen dat kinderen zichzelf niet verliezen in het systeem. Zoals ik het zie zijn de kinderen van deze tijd sterk genoeg om zich niet volledig te laten vangen door het systeem, maar toch zijn er zeker volwassenen nodig die de kinderen kunnen begeleiden. In het nummer ‘Read All About It’ van Emeli Sandé, zingt ze prachtig over het naar buiten brengen van de waarheid :

 

“I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I’m not afraid
They can read all about it
Read all about it”

En ook de rest van de tekst past helemaal bij mij en mijn proces. Ik heb me lang genoeg stilgehouden en me netjes aan de regels gehouden. Nu is het tijd voor ons! `If the truth has been forbidden. Then we’re breaking all the rules`

 

Is buitenaards contact werkelijkheid ?
Op dit moment is de aarde nog in quarantaine, maar de energetische laag om de aarde brokkelt sinds 2012 snel af. Het is de bedoeling dat we denken dat wij de enige zijn in het gigantische multiversum, maar dat is uiteraard niet waar. We kunnen onszelf bevrijden uit de mindcontrol en we kunnen ook collectief als mensheid hier op aarde vrijkomen uit de quarantaine en zo weer openlijk contact hebben met andere rassen en beschavingen. De andere rassen en beschavingen willen graag in contact komen, maar eerst is het belangrijk dat wij zelf in bewustzijn groeien. En vandaar de grote Transformatie die momenteel plaatsvindt. Om ons klaar te stomen voor verbinding met onze familie. Zijn jullie er al klaar voor?

 

Bron: http://www.wanttoknow.nl/