Verbinding met jezelf heeft prioriteit

eenheid2Verbinding met jezelf heeft prioriteit

 

 

De energie van dit moment vraagt dat je je steeds meer losmaakt van wat er (energetisch) om je heen gebeurt en je op dieper niveau met jezelf verbindt. Alleen zo kan jij doen waarvoor je hier bent: jouw energie op aarde brengen.

 

Regelmatig wordt het je hierbij niet makkelijk gemaakt. Zeer waarschijnlijk word je door je omgeving uitgedaagd bij de keuzes die jij van binnenuit wil maken en die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.  Oude thema’s, gevoelens en overtuigingen worden getriggerd: het vanuit jouw grote empathisch vermogen de ander goed kunnen begrijpen en daarmee bij jezelf weggaan, schuldgevoelens, angst voor afwijzing, het graag goed willen doen als partner, kind, oude, vriend(in), enz.

 

Doordat deze gevoelens aangeraakt worden, heb jij de kans je aandacht af te halen van je omgeving en deze weer helemaal in jezelf te richten. Je mag deze oude gevoelens namelijk omringen met bewustzijn, licht en liefde. Zacht mag je zijn voor jezelf.  

Tegelijkertijd is het belangrijk dat je je bewustzijn verruimt en de situaties in je leven vanuit een groter perspectief bekijkt. Je mag je herinneren hoe belangrijk de taak is die jij in dit leven op je hebt genomen. Je kan deze alleen uitvoeren, als je van jouw verbinding met jezelf prioriteit maakt. Dat betekent o.a. dat het nodig is om duidelijke (energetische) grenzen te hebben en gebruik te maken van jouw intuïtieve onderscheidingsvermogen. 

 

Als jij bent zoals ik, ben je van nature gewend om sterk rekening te houden met de gevoelens van andere mensen en wat zij nodig hebben. (Ook al heeft misschien iemand uit jouw verleden je het gevoel gegeven dat je vooral aan jezelf denkt!)  Je wordt uitgedaagd om steeds weer en op een dieper niveau te kiezen voor wat goed en voedend is voor jou en jouw ontwikkeling. Rondom het thema kiezen voor wat goed is voor jou is er in de collectieve velden veel angst en wiebeligheid. Er lijkt hiervoor nog geen stevige, goed geaarde basis te zijn. Hierdoor voel je geen vaste grond onder je voeten, alsof je op drijfzand of in moerasgebied loopt, waardoor het moeilijk is om stappen te zetten.

 

Wij zijn pioniers en het is aan ons om deze vaste grond en solide basis te creëren. Het is aan ons om een nieuw energetisch pad aan te leggen, waarop we keuzes maken die gebaseerd zijn op de verbinding met onszelf, de herinnering aan wie wij werkelijk zijn en wat wij hier te doen hebben…

Bron: www.lichtwerkersnederland.nl

Top