Exclusief, fragment boek: Matt Kahn 'Liefde is altijd het antwoord'

kleuren bloem4Ecxlusief voor degoednieuwskrant.nl een fragment uit het eerste Nederlands vertaalde boek van Matt Kahn: 'Liefde is altijd het antwoord'. Uitgever: www.hajefa.nl

 

 

'Liefde is altijd het antwoord', is een boek dat als geroepen komt. Het is een praktische leidraad voor de ontwakende mens. Matt Kahn neemt de lezer met krachtige lessen mee in een reeks diepgaande inzichten om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken.

Het boek is overal verkrijgbaar en ook rechtstreeks te bestellen via deze link:

https://webwinkel.hajefa.nl/RD_Productinfo?RBA_AC=9789463310086&=Liefde%20is%20altijd%20het%20antwoord&=Matt%20Kahn

 

Fragment

 

Er is een nieuwe spiritualiteit aangebroken. Een die jouw energetische sensitiviteit erkent en iedere last oplost, door jouw diepste kwetsbaarheid uit te nodigen naar buiten te komen en te spelen. Dit is een hartgecentreerde reis van oneindige vreugde en eindeloze zelfontdekking, geworteld in de schoonheid van mededogen en verankerd door de belichaming van jouw hoogste wijsheid. Het maakt niet uit welke kwesties je hoopt op te lossen. Binnen deze nieuwe spiritualiteit is het niet je doel om je bewustzijn te verhogen door het te forceren, door moeite te doen of door jezelf uit te putten. In plaats daarvan zal het een avontuur zijn dat je rechtstreeks naar de diepte van jouw wezen leidt en naar de ondersteuning die je altijd al verdiende. Met iedere stap voorwaarts in deze hartgecentreerde verkenning, zul je zien dat de krachtigste oplossing voor ieder probleem tegelijkertijd ook de grootste katalysator is om je diepste waarheid wakker te maken. Wanneer je ‘ja’ zegt tegen deze uitnodiging, dan maak je een sprong naar de voorste gelederen van de menselijke evolutie door te begrijpen dat in een universum met eindeloos veel vragen, liefde het enige antwoord is.

Voor jou als energetisch sensitieve ziel die in zichzelf kijkt, gaat het er niet om je meer bewust te worden, maar om te leren open te zijn en te aanvaarden hoe bewust je al bent. In de meeste gevallen is het bewustzijn al volledig aanwezig, maar wel in een hyperactieve staat, die ervoor kan zorgen dat je je overweldigd voelt door je gevoelens en niet in staat bent om jouw eigen ervaringen te onderscheiden van die van anderen. Dit kan een pijnlijke en overweldigende manier van leven zijn, totdat je leert hoe je je aangeboren empathie kunt transformeren tot een meesterlijk aangescherpte intuïtieve vaardigheid. Wanneer je energetisch sensitief bent, dan is een hedendaagse spirituele weg een overgang van ‘alles vrezen’ naar ‘alles voelen’. Om de moed te vinden om de ervaringen, die je in het verleden wellicht hebben overweldigd, het hoofd te bieden, heeft het universum een aantal goddelijk geïnspireerde instructies doorgegeven voor jou. Ook al zijn het slechts een paar woorden, ze laten je zien dat een open hart je enige toevluchtsoord is. Deze woorden zijn: wat er ook is, geef het liefde.

Door te leren liefde te geven aan wat er is, wordt de neiging om te vechten tegen het onvermijdelijke getransformeerd tot een bereidheid om de voortdurend veranderende omstandigheden te omarmen. Door dit hele proces word je verlost van de overweldigende zwaarte die in de wereld gevoeld wordt, door terug te keren naar de extase van je ware onschuldige natuur. In het nieuwe spirituele paradigma kun je niet wachten met liefhebben tot je hart geopend is. Het maakt niet uit hoe afgesloten jij je voelt of hoe dichtgeslagen je lijkt te zijn, jouw bereidheid om lief te hebben herinnert je eraan hoe veilig je altijd al geweest bent.

Met liefde als je gids activeer je de krachtigste vorm van genezing om alle gebieden van je werkelijkheid te veranderen. Terwijl de genezing plaatsvindt, voltooi je jouw reis door een hartgecentreerd bewustzijn voort te brengen voor het welzijn van allen. Daarom verwijs ik naar het nieuwe paradigma van spiritualiteit als een liefdesrevolutie die bij jou begint. Als de liefdesrevolutie zich ontvouwt, zul je jouw pad niet langer beschouwen als de evolutie van één tussen vele anderen, maar als het ontwaken van allen – uitgedrukt in de vorm van de ontplooiing van één mens.

Door liefde te geven aan dat wat er is, groeien de valkuilen van energetische sensitiviteit uit tot de sierlijkheid van spirit in actie. Wanneer je een anker wordt van hartgecentreerd bewustzijn, worden er zaden van transformatie geplant in iedere uithoek van het bestaan. Dit gebeurt met de snelheid waarmee jouw ware onschuldige natuur het onderwerp wordt van jouw genegenheid.

Of je nu hier bent om een gezondheidsprobleem op te lossen, werkelijke vreugde te ontdekken of vrede te sluiten met het verleden, het is nu tijd om te schitteren als nooit tevoren en te zien hoe ver jouw engelenvleugels zich zullen uitspreiden.

Uit naam van het universum verwelkom ik je thuis op een plek die je nooit hebt verlaten, om een innerlijk koninkrijk te onthullen dat altijd in jou heeft bestaan. Terwijl deze nieuwe realiteit aanbreekt, echoot een tijdloze waarheid door alle dimensies heen om jou er zachtjes aan te herinneren:

Wil je meer weten, lees dan verder in het boek.

www.hajefa.nl

Doe mee.Maak kans op een gratis exemplaar. Schrijf in maximaal vijf zinnen wat voor jou liefde is en stuur je tekst naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uitgever Peter Saarloos heeft ons een aantal boeken gestuurd om weg te geven.

 

 

Top