Lichamelijke genezing voor een verlichte geest

Afdrukken

vergeving3Pas geleden is het boek van Gary Renard verschenen: ‘de liefde is niemand vergeten’. Daar staan een paar bijzondere nuttige tips in over hoe je genezing kunt bevorderen, gebaseerd op de ideeën van een ‘Cursus in Wonderen’.

 

Dit moet je doen als je ’s avonds naar bed gaat. Het geeft je denkgeest een signaal om te genezen. En dan, terwijl je slaapt, wordt het werk verder voor je gedaan.

Verenig je eerst met de Heilige Geest, of als je dat prettiger vindt, met het Licht, Jezus, God, of waar jij dan ook maar liefde bij voelt. Je kunt de Heilige Geest ook gewoon vragen om je met jou te verenigen, dat eigenlijk het gemakkelijkste.

Als je in bed ligt, denk dan aan een pijnlijke plek in je lichaam, en weet dat pijn een mentaal proces is. Pijn is volgens de Cursus niet fysiek. Jij bent degene die van pijn droomt. Vertel jezelf dan dat God jou als volmaakt en zondeloos heeft geschapen. ‘Een schuldeloze denkgeest kan niet lijden’. Dat is een zin die je een paar keer kunt herhalen. Als dat goed tot je doorgedrongen is, ga je jezelf overtuigen dat jij onschuldig bent en dat God onvoorwaardelijk van jou houdt. Voel de liefde, voel dat je okay bent, voel je eigen volmaaktheid. Jij bent onbegrensd, vrij, heel en onschuldig, en volledig gedragen door God.

Visualiseer dan een prachtig, zuiver wit licht dat naar jou toekomt en je omhult. Dit licht doordringt elke cel in je lichaam. Vertrouw erop je genezen zult zijn. Je bent hierin niet alleen. Daarna kun je rustig gaan slapen.

Doe dit een maand en sta open voor de mogelijkheid dat alle ziekten en pijn zullen oplossen. Zie het als een experiment, speel ermee. Doe je best.

gary liefde heeft niemand vergeten1

 

www.garyrenard.com

 

‘De Liefde heeft niemand vergeten’, nu verkrijgbaar in de boekhandel.