Mogelijk genezing van Kanker

bloemen14Een Mens is een geestelijk wezen/ziel/bewustzijn met denken en gevoelens in een energetisch-, stoffelijk lichaam. Het geestelijk wezen overleeft de dood van het stoffelijk lichaam.

 

 

 

Het basisgevoel van de ziel is eenheid, onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Deze gevoelens zijn bevorderlijk voor de gezondheid omdat ze het immuunsysteem optimaliseren. Iedere ziel heeft wel een bepaald karma en er moeten bepaalde levenslessen geleerd worden en bepaalde uitdagingen aangegaan worden.
Daardoor hebben positieve/negatieve gedachten, gevoelens een invloed op de gezondheid van de mens. Ik ben van mening dat de meeste ziektes psychosomatisch zijn, namelijk een onderdrukking van de dromen, aspiraties van de ziel .

Daardoor zijn een bewustwordingsproces, zelfkennis, opladen van het lichaam met levensenergie(chi/prana) en detox de basis voor een mogelijke genezing.

Ik vind dat bij elke kanker of M.S., fibromyalgie, depressie, burn-out, chronisch vermoeidheidssyndroom ... de artsen een psychologische therapie of bio-energetica therapie (uitdrukking van onderdrukte gevoelens, schuld, wraak, woede, trauma's om de blokkades op te lossen in de levensenergiestroom) zouden moeten voorschrijven.

Belangrijke elementen bij het ontstaan van kanker kunnen zijn: (on)bewust geen levenswil hebben, schuld, wraak, spijt, boosheid, angsten, verdriet, zich ongelukkig en gevangen voelen in hun leven en zich onmachtig voelen om hun leven te veranderen. Omdat gedachten, woorden, daden vroeg of laat terug komen naar de bron is het zeer belangrijk en nodig al de (negatieve) gevoelens volledig te uiten tegen zichzelf, tegen bekenden of binnen een  therapeutische sessie, er bewust van te worden, om ze te kunnen loslaten. Het is zeer belangrijk deze  genezende catharsis af te ronden door de ander en zichzelf te vergeven.

Ook onderdrukte levensdromen uit de jeugd kunnen een oorzaak zijn en daardoor is het belangrijk om een ernstige introspectie te voeren en toch iets in zijn leven te veranderen, een beter mens te worden, eerlijker te zijn en toch nog zijn jeugddromen proberen te realiseren, een "pelgrimstocht" te ondernemen...

 

Het stoffelijk lichaam bevloeien met levensenergie om verdroging te vermijden

De mens heeft ook zijn contact met de natuur verloren, het moet opnieuw in contact komen met de energie van moeder aarde en deze energie laten stromen langs de voeten, langs het lichaam naar het hoofd. Af en toe barrevoets wandelen door het gras. Wees bewust van de energie van de zon en ontvang de levensenergie door je handen en laat deze stromen door je armen en je lichaam. Word bewust van de energie van vader zon en ontvang de energie door je kruin en laat deze stromen door je lichaam naar de voeten.

Volgens de oeroude Chinese geneeskunde bestaan er 12 energiemeridianen, 6 meridianen die yin energie van de voeten naar de borst en daarna naar de handen brengen en 6 meridianen die yang energie van de handen naar het hoofd en daarna naar de voeten brengen.

Detox, zuivering van de vetten en ander afval.

Volgens Henk Franssen en Andres Moritz is de oorzaak van kanker dat de cellen dichtslibben en dus zonder zuurstof raken. Volgens hen zijn de kankercellen niet de ziekte maar juist een poging tot overleven van het immuunsysteem tegenover de werkelijke ziekte, het ontbreken van zuurstof in de cellen. Daarom valt het immuunsysteem de kankercellen niet aan. Kankercellen zijn een mutatie van de dichtgeslibde cellen om verder de kunnen functioneren, namelijk energie blijven produceren in een anaeroob milieu. (5)

Daarom is het belangrijk te vasten of minder eten, veel water te drinken, fruit, groeten, noten, zaden...te eten. Er wordt aangeraden water met poeder van gerstgras, tarwegras, chlorella, spirulina te drinken om het lichaam te ontzuren. Ik denk ook dat curcuma ,ginkgo biloba,  Aloë vera drink... ook goed zijn voor de gezondheid. 

Andreas Moritz is wel met 47 jaar gestorven van kanker.

 

Cannabis een van de meest geneeskrachtige planten.

CBD (zonder de psychotropische THC) en wiet olie met THC kunnen helpen de genezing van het lichaam of de levenskwaliteit ervan te verbeteren door het verminderen van de pijn en andere ongemakken en de negatieve effecten van de bestraling (4)

https://www.medcan.be/patienten/

http://www.trektuwplant.be/csc/


http://www.stichtingmediwiet.nl/

https://www.cannabisbureau.nl/

Facebook: Gratis wietolie voor kanker en ziekte

http://www.mediwietsite.nl/studie-cannabis-is-wel-medicinaal/

Vervolging van wetenschappers en geneesheren die proberen kanker te genezen

Sinds eeuwen hebben moedige dokters genezingsmethoden gebruikt en genezingen verricht maar ze werden vervolgd door de overheidsinstanties ten dienste van Big Pharma. Hun klinieken werden/worden gesloten, het recht om nog

geneeskunde uit te oefenen werd hen ontnomen of ze werden in de gevangenis of psychiatrie opgesloten.
Harry Hoxley had ook veel succes door kankers te genezen, de V.S. regering heeft verschillende klinieken van hem gesloten en uiteindelijk is hij moeten verhuizen naar Mexico om mensen met kanker te kunnen blijven helpen. (1)

Wilhelm Reich, psychiater en Psychoanalist, vader van de bio-energetica, heeft in de V.S. een 'Orgone Accumulator ' ontworpen waardoor wegens de verschillende lagen (organisch en metaal) van de wanden van de kist levensenergie werd aantrokken aan de lucht en doorgegeven aan de patiënt binnen de kist. De resultaten waren hoopvol maar toch werd hij in de gevangenis gezet en is hij gestorven in de psychiatrische afdeling van de gevangenis.(2)

Ook uit het boek van James Perloff "Truth is a lonely warrior" blz 257
"Doctors who discovered cures for cancer over the past century where ruthlessly supressed.
Among these:

Royal Raymond Rife (using specific light frequencies on cancer-causing viruses)(3)

John Beard (using the enzyme trypsin to devour cancel cells)
William F. Koch(cellular oxidation metabolism therapy),

Dr. Max Gerson (nutritional healing),

Harry Hoxsey (herbal remedy) .All were targeted for ridicule ,suppression,and in cases ,assassination."

www.denieuwedokters.nl

http://worldunity.me/graag-delen-kanker-is-100-te-genezen-binnen-in-1-a-2-maanden-artsen-wordt-het-zwijgen-opgelegt/

https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/6-stappen-naar-genezing/
YouTube film "Cancer cure: Dr. Burzynski cure for cancer documentary"

http://documentaryheaven.com/cancer-cure-dr-burzynski-therapy/

http://www.mindtoheart.com/bodyelectronics.asp

Carl Simonton"Op weg naar herstel. Psychische krachten kunnen kanker en andere ziekten beïnvloeden"
Shivani Goodman "Genezen van binnenuit.Keren en voorkomen van kanker en andere ziektes"

Caryle Hirshberg "Spontane genezing"

Brandon Bays "De helende reis"

https://www.denieuwedokters.nl/index.php/inspiratie/levensenergie

1.Kenny Ausubel"When healing becomes a crime"
Huppes kemp"The Dutch Institute"

2.Myron Sharaf "Fury on earth.A biography of Wilhelm Reich"

3.http://www.rifedigital.com/rife-machine-33/

4.http://community.dewereldmorgen.be/blog/eefdebruyne/2014/12/21/cannabis-had-mijn-moeder-misschien-wel-kunnen-redden

5 Henk Fransen"Handboek Kanker"

Andreas Moritz "Kanker is geen Ziekte...maar een overlevingsmechanisme"

http://beyondmedicine.nl/kanker-is-geen-ziekte-maar-een-overlevingsmechanisme/

Top