Heerlijke massages bij momentjemij

massageDe ontspanningsmassages van Myrthe Oudejans in Vlissingen zijn erop gericht om spanning in de spieren weg te nemen.

 

 

De massage vermindert het stress niveau in je lichaam en in je geest. De massage geeft je diepe rust en je ervaart een diepe ontspanning. Tijdens deze massage worden de nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten gemasseerd met warme olie. d.m.v. diepe strijkingen, zachte drukkende bewegingen en fricties.

De ontspanningsmassage Vlissingen is naast ontspanning ook gericht op bewustwording. Ervaar je lichaam bewuster door ontspanning en creëer een betere balans tussen lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.

 Myrthe geeft verschillende massages zoals bijvoorbeeld Ayurvedische massage.

De letterlijke betekenis van Ayurveda is ‘kennis over het leven’ ofwel juist leven!
Ayurveda is een traditionele zesduizend jaar oude holistische oosterse geneeskunde waarbij het beschouwen van de mens als één geheel, zonder scheiding van lichamelijke, psychische en emotionele eigenschappen, centraal staat.

De Ayurvedische massage is een zeer ontspannende, energetische massage waarbij massage-technieken en het stimuleren van de marmapunten (drukpunten) worden toegepast om de balans van lichaam en geest te herstellen. Het neemt emotionele en energetische blokkades weg en laat de energie weer stromen! Tijdens deze uitgebreide lichaamsmassage (voeten, voor- en achterkant benen, armen, handen, borstbeen, borstspieren, buik, gezicht, hoofd, nek, schouders en rug) wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakte voedende warme olie.

Extra mogelijkheid

Bepaal je constitutie: Vata – Pitta – Kapha

Als je weet welk type je bent, kun je vaststellen wat er uit balans is en kun je dit herstellen. Dit kun je herstellen door o.a. aangepaste massage en voeding. Lees meer hierover in het arrangement.

Kun je niets hebben, ben je vaak moe en voel je je snel geïrriteerd of voel jij je juist enorm rustig en geduldig en kun je de hele wereld aan? Hoe jij je voelt, je uithoudingsvermogen, stressgevoelig, speelsheid, de gesteldheid van je organen, de gezondheid van je haar en je lichaam, dit alles komt grotendeels voort uit jouw eetpatroon. 

Welke invloed heeft aangepaste massage?
Ayurvedische massage gaat gepaard met olie en het behandelen van marmapunten. Als we weten wat uit balans is kan er met behandelen van de juiste punten in combinatie met de juiste snelheid, druk en olie bij gedragen worden aan een betere balancering. 

De Ayurvedische kennis is gebaseerd op vedische geschriften die teruggaan naar 3000 jaar voor Christus. Dit is een holistische leer die in het Westen steeds meer aanhangers heeft omdat velen er baat bij hebben. 

De principes van Ayurveda zijn universeel en iedereen die een gelukkig, gezond en inspirerend leven wenst, kan hiervoor de wijsheid van de Ayurveda gebruiken.

Kijk voor de vele mogelijkheden op: http://www.momentjemij.nl

 

Top