Chill Out House, Me Time in Limburg

benigna2Me Time en chillen in het mooie Limburg

 

 

 

Chill-out house

LIEVE VROUW,

We leven in een bijzondere tijd. Wat nu in de wereld speelt, hebben we nog nooit mee gemaakt. Alles wat niet lekker loopt wordt uitvergroot. Dat kan best verwarrend zijn. Wat hebben wij, als vrouw, ons best gedaan om aan het ideale plaatje te voldoen. Hoeveel energie hebben we wel niet gegeven om ons te schikken, en om ons aan te passen? Natuurlijk voelt de man dit ook, maar het gaat nu om jou. We zijn vooral als klein meisje opgevoed om lief te zijn, waarbij we onszelf vaak zijn vergeten.

We zoeken naar bevestiging buiten ons, maar wat heeft het opgeleverd? Is mijn leven wel zo leuk? Ben ik gelukkig? Soms weet je het gewoon niet meer. Soms heb je een time-out nodig. Even pas op de plaats. Jezelf onder ogen komen. Eerlijk zijn, moedig zijn, een grens durven stellen, en je waarheid spreken. Vraag jezelf af: hoeveel energie kost het me om te overleven, in plaats van mijn authentieke Zelf te laten zijn? Wat verlang ik? Waar word ik blij van? Wat geeft mij vreugde? Waar ben ik bang voor? Wat wil ik nooit meer voelen? Wat wil ik anders? Juist nu, in deze transformatieperiode, waarin soms alles op de kop lijkt te staan, is het belangrijk om tot rust te komen.

DIT HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN

Ik kan me inleven in jou. Ik ken de weg die jij loopt, want daar kom ook ik vandaan. Ik ben een ervaren coach, met jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwengroepen. De obstakels die jij tegenkomt, heb ik zelf meegemaakt. Ik ben een ervaringsdeskundige, en weet wat pijn en verdriet is. Ik ken ook het verlangen naar een time-out. Soms wil je er even tussenuit. Een beetje afstand nemen kan helpen om neutraler naar jouw situatie te kijken.

ER MOET EEN ANDERE WEG ZIJN

Betekent dat jij mag kiezen welk pad je loopt. Het Chill- out House heeft als motto: ’Ik hoef niets te doen’. Dat betekent in de ontspanning gaan, vertrouwen hebben in het leven zelf, maar ook overgave en trouw zijn aan jezelf. Soms zijn we de voeling kwijt met wie we in wezen zijn. In het Chill-Out House is er alle gelegenheid om terug te keren naar de zelfliefde.

ME-TIME NEMEN

Omdat jij nu aan de beurt bent. Om je te realiseren dat alles er mag zijn. Wat je ook voelt, het mag er zijn. Heb je behoefte aan een stiltemoment voor jezelf? Een mini retreat, een paar dagen waar je gewoon aanwezig kunt zijn, zonder dat je iets moet, of er iets van jou gevraagd wordt? Er zal hoe dan ook in de stilte informatie naar je toe komen die nodig is om verder te komen in jouw proces.

DEZE INFORMATIE KAN JE OMKEERPUNT ZIJN

Ik ben er voor jou. Ook al wil je alleen de stilte, op de achtergrond ben ik aanwezig voor als je iets wilt delen, of mij nodig hebt als klankbord. Ik los niks op. Ik ben niet jouw therapeut. Ik ben gewoon aanwezig voor jou, maar ik respecteer ook jouw behoefte aan privacy.

Het Chill-Out House, is een nieuw concept. Ik nodig je uit in mijn huis met vele kamers. Er is een grote tuin waarin je kunt zonnebaden, of liggen in het gras. In de maanden juni, juli en augustus is het zwembad open. Op de bovenste verdieping bevindt zich mijn tempel, wat ook een meditatie ruimte is voor stilte, klank, muziek, of afstemming.

In het Chill-Out House, is er (per periode), plaats voor maximaal zeven vrouwen. Je hebt de beschikking in het huis over 2 badkamers en 4 toiletten . Ook de grote tuin, met schaduwrijke plekjes, staat je ter beschikking om te relaxen. De tuin grenst aan een wei, waar twee ezeltjes wonen. Zij staan altijd open voor een gesprek.

Het Chill-Out House, bevindt zich, op loopafstand van een klein winkelcentrum in Brunssum met vele restaurantjes en het indrukwekkende natuurgebied van de Brunssummerheide maakt dit uitstapje compleet. Vlakbij is er ook een sfeervol stadspark, waar je heerlijk kunt wandelen, of je kunt verbinden met de natuur. kortom een heerlijk Limburgs bourgondisch uitstapje

DE MOGELIJKHEDEN VAN HET CHILL OUT HOUSE

—————————————————————————————————————-

JE KUNT RUIMTES VAN HET HUIS HUREN VOOR MEERDERE DOELEINDE.

*VOOR VERGADERINGEN IN VOORKAMER MET LANGE TAFEL MAX 10 PERSONEN.50,00 EURO PER DAGDEEL

*VOOR SPIRITUELE/MUZIEK BIJEENKOMSTEN IN DE TEMPEL VOOR MAX 20 PERSONEN. 70,00 EURO PER DAGDEEL

*VOOR BIJEENKOMSTEN IN DE WOONKAMER OF TUIN/TERRAS MAX 30 PERSONEN 100,00 EURO PER DAGDEEL

——————————————————————————————————————-

Overnachtingen

Voor vrouwen: overnachting met ontbijt incl. gebruik van het hele huis plus tempel 65 euro

vrouwen en mannen die deelnemen aan healing bijeenkomsten kunnen voor 65 euro per nacht blijven overnachten incl. ontbijt. Er zijn 7 slaapplaatsen beschikbaar.

*

————————————Het arrangement voor vrouwen—————————————-

Je kunt komen logeren van 1 tot maximaal 6 dagen. De vergoeding die ik hiervoor vraag 85,00 euro per nacht is incl. ontbijt, lunch gebruik van de meditatie ruimte, verwarmd zwembad in de zomer en coaching/deelmomenten. Je aankomst tijd is je vertrektijd

Avondeten is niet in de prijs inbegrepen. Het staat je vrij om zelf te koken. De keuken is eenvoudig maar van alle moderne faciliteiten voorzien. Binnen loopafstand zijn er vele sfeervolle restaurantjes. Je kunt natuurlijk het avondeten ook laten bezorgen.

——————————————————————————————————————-

TOT SLOT

Voor vrouwen met een aan te kunnen tonen minimum inkomen, geldt een speciaal tarief. deze is 60,00 euro per nacht, ook voor het arrangement. Het is ook mogelijk eventueel dat je werkzaamheden met mij samen doet tegen een gereduceerd tarief in overleg.

Voordat de reservering definitief is, stuur ik het huis reglement, ter ondertekening, waarbij we de regels van het RIVM volgen, in verband met de maatregelen die volgens de Nederlandse wet gelden.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0654337067
Website: www.benigna.nu

Ik ben er voor jou

Benigna

 

 

Top