Ga je mee naar een magische plek?

sardiniestelleVan zaterdag 25 april tot 2 mei, en zaterdag 2 mei tot 9 mei. is er een retraite in Sardinië, met Paul & Lilian

 

 

We laten optillen naar de hogere regionen van het bewustzijn. Hoe zou het zijn als je puur in vreugde leeft? Hoe zou het zijn als je alle sores achter je laat, en je grootsheid weer in eigendom neemt? Dit is niet alleen een retraite, maar ook een heerlijke ontspannen vakantie. Los van alles waar we ons in het dagelijkse leven zo druk over maken.

Juist tijdens een verblijf in Sardinië was ik getuige van de eerste healing van Paul, bij een vriendin met buikklachten. Het was half november, met nog steeds een zwoele avond, toen Paul zich onder de sterrenhemel op haar afstemde. Ik wist niet wat ik zag. Hij veranderde compleet. De volgende dag was de opgezwollen buik de helft minder. Op dit eiland veranderde alles. Toen drong de volle betekenis nog niet tot mij door, maar het was wel de eerste keer dat ik de aanwezigheid van mijn voorvaderen voelde. Alsof ze bij mij waren, om me de ogen te openen voor wie Paul is. Diep in mijn hart verlang ik altijd naar Sardinië, mijn vaderland. Dat we terug keren om healings te geven is alsof alles bij elkaar komt. Ondertussen begrijp ik het zoveel beter.

Het is mijn grote wens om een tijdje met mensen die zich bewust zijn van het innerlijke licht, te vertoeven op dit zinderende mystieke eiland. Sardinië is niet alleen een Blue Zone. De officieel gemeten aarde -energie is een stuk hoger dan gemiddeld in de wereld, wat een positieve invloed heeft op onze gezondheid en onze energie. Sardinië wordt ook wel een ‘enchanted place’ genoemd, een magische plek om zowel lichaam als geest op te laden. Tel daar de intens diepe healings van Paul en zijn Galactische Lichtvrienden bij, en het wordt de mooiste tijd van je leven. Behalve de healings, de introducties van mijzelf, korte meditaties en gespreksrondes, en het gezamenlijke avondeten, is er geen vast programma. We laten de dag vanzelf ontstaan. Iedereen is vrij om de omgeving te verkennen, of om uitstapjes te maken naar de historische plekken in het oude Cagliari. Chillen op het strand, dobberen op het kristalblauwe water, genieten van vers en gezond eten, dansen in de avond, en de dag beginnen met een weids uitzicht waar duizenden diamanten schitteren op de zee.

We verblijven in het White House, in het kleine plaatsje Torre delle Stelle. Toren van de Sterren, hoe kan het ook anders? Het is de perfecte plek om ons weer ons sterrenbewustzijn te herinneren.

De villa ligt zowel in de bergen, alsook direct aan zee, met een grote tuin met overschaduwde relaxplekjes, en met een strand naast de deur. Deze reis gaat om je weer helemaal nieuw te voelen, waar we ons schoon wassen van het verleden. Dan komt er een macht in ons leven waardoor we dingen kunnen doen die voorheen onmogelijk leken. Laten we genezen in de wetenschap dat we al genezen zijn, op dit bijzonder mooie eiland.

Tanti saluti, Lilian & Paul

Retreat Sardinië

Van zaterdag 25 april tot zaterdag 2 mei, en zaterdag 2 mei tot zaterdag 9 mei.

Deze retreat is inclusief het verblijf in de villa, alle maaltijden en drankjes binnenhuis, de healings van Paul, en een los programma met meditatie, afstemming, en korte lessen in wat het betekent om onder goddelijke leiding te staan.

De vliegtijd vanuit Weeze naar Cagliari, is 2 uur en 20 minuten. Het White House heeft 9 slaapkamers, met zowel twee als een- persoonsbedden, en maar liefst 7 badkamers.

De afstand tot de luchthaven in Cagliari, is ongeveer een half uur. Rechts aan de voet van de machtige berg, op een kwartier rijden, ligt het lange witte zandstrand de poetto. Als je de andere kant oprijdt, ben je zo in het toeristenstadje Villasumius. Het White House is een paradijsje, eigenlijk hoeft je de deur niet uit. Wat ook helemaal goed is, als je gewoon tot rust wilt komen.

Wil je erbij zijn? Voor meer informatie: Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: www.jijbenteenwonder.nl

 

Van 25 april tot 2 mei , en van 2 mei tot 9 mei.

Deze retreat is inclusief het verblijf in de villa, alle maaltijden en drankjes binnenhuis, de healings van Paul, en een los programma met meditaties en korte lessen. Welke periode wil je komen? 

 

 

 

Top