Nieuws en agenda van Marieke Meulenberg

marieke2Marieke geeft mannasessies en organiseert spirituele reizen.

 

 

De stilte periode tijdens deze zomer, waar we allen blootgesteld werden aan intense kosmische energieën, heeft met mij, en ook vast met jou, veel gedaan. Het was niet altijd even fijn, alsof ik nog een keer in de centrifuge werd gestopt met de knop op de hoogste stand. Ondanks dat het soms pittig was, heeft het me veel gebracht. Vooral de stilte in mezelf en een wezenlijk diep tot rust komen, waardoor ik nog dieper mijn ware Zijn kan voelen. Voorbij de vorm, voorbij de persoonlijkheid, voorbij mijn naam, voorbij deze hele incarnatie en alle incarnaties… het vormloze Zijn…ben er nu zo dankbaar voor!
In deze energie mocht ik met een prachtige groep mensen én een superteam, tezamen met onze 2 speciale gasten Lilian en Paul, een diep transformerende reis naar het mooie Sardinie beleven.  Als gevolg van dit alles werden onderstaande Retreats voor 2020 geboren …

 

MARIA MAGDALENA-RETREAT, DE VERBINDING MET HET GODDELIJKE VROUWELIJKE…
KUUROORD DE SCHOUW, 28 februari t/m 1 maart 2020
 

 

Maria Magdalena…zij die de onwetenden doorziet.. Maria Magdalena bracht het op, om iedere onbewuste mens de weg te wijzen naar Liefde.Ze nam hun pijn op in het Hart van de Godin, in haar eigen Liefdesveld. In plaats van hun eigen leegte, vijandigheid en afwezigheid van Liefde, zagen mensen in haar ogen hun eigen Goddelijkheid gespiegeld. Door haar ogen konden zij de waarheid zien over zichzelf. Hoe groots en hoe helend is dat…

Je bent van HARTE uitgenodigd voor een, voor mij heel speciaal weekend in kuuroord de Schouw, begeleid door mezelf, in verbinding met de energie van Maria Magdalena.

Sinds korte tijd spreekt Maria Magdalena soms door me heen…wat tot nu toe steeds zorgt voor  tranen van ontroering, omdat er zoveel ‘hoge’ pure liefde door me heen stroomt. Haar aanwezigheid is de belichaamde herinnering aan ‘thuis’.
Het is nog heel pril, maar ze gaf aan dat ik het mag uitdragen in een weekend in de Schouw met een groep mensen die zich daartoe geroepen voelen hier deel van uit te maken. En het geeft me een heel blij en nederig gevoel dit nu echt en voor het eerst, aan te kondigen.
JE ONTVANGT HIER HELING DOOR DE STERKSTE KRACHT DIE ER IS… PURE LIEFDE.
Vanuit het Goddelijke Vrouwelijke, vanuit de pure liefde, mag datgene wat jou belast en weghoudt van vrijheid en liefde, oplossen.  Dit zorgt er voor dat jij je ware Zelf kunt belichamen hier op aarde. 
Je komt in je natuurlijke staat van Zijn….Ook wel genoemd  SAMADHI.. WIE JE BENT, VÓÓR JE WERD…
Er wordt tijdens deze Retreat een krachtig energetisch veld gecreëerd,  waar de verbinding met Maria Magdalena  plaats kan vinden, zodat zij door me heen kan spreken en stromen met haar boodschap van waarheid en liefde die ieder aanwezig ten diepst aan zal raken.
 Het is  één grote samenwerking wat van het begin tot het eind volledig geleid wordt vanuit de verbinding met Maria Magdalena. Er is dan ook geen vast programma.

Luister naar dit prachtige lied van Fia, wat de energie van dit weekend weergeeft; het bijzondere jaar 2020.
We are entering de Golden Age TOGETHER!

I CALL UPON.. MARY MAGDALENE…’

Deze speciale Retreat is zowel voor mannen als vrouwen. We zijn allen verbonden met het goddelijke vrouwelijke, en zeker ook de mannelijke energie die in ons allen vaak juist nog te sterk aanwezig is, heeft dit zo nodig. De terugkeer naar zachtheid voor ons Zelf.
Het is mogelijk dat je tijdens dit weekend persoonlijke Mana ontvangt, ook dit wordt geleid. Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/
Je kunt tijdens dit weekend meerdere Kristalbed sessies ontvangen. Deze kristalbedden komen uit de Casa te Brazilie . Zie  https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/

Je zult tijdens deze Retreat een Heilig- Bronbad- ritueel ontvangen, in verbinding met de energie van Maria Magdalena, het goddelijke vrouwelijke, als een Inwijding: Jouw eigen hereniging met de Bron.

Omdat we in zulke hoge trilling  zijn is het belangrijk goed  verbonden te blijven met je lichaam. Daarom zal het lichaam tijdens dit weekend ook de nodige aandacht krijgen.

Kuuroord de Schouw is een plek waar al vele wonderlijke processen en healingen tijdens de weekend Retreats plaats mochten vinden, en waar de helpers uit het licht altijd sterk voelbaar en soms zelfs zichtbaar bij aanwezig zijn. Ieder ontvangt maximaal, je zult er nooit zomaar bij zijn.  Wat er tijdens dit weekend gebeurt is bijna niet  uit te leggen, omdat er zoveel wonderlijks en moois plaatsvindt waar woorden te kort doen. Ik voel me altijd heel blij als ik hier weer binnenstap en de eer heb er met een prachtige groep mensen een transformerend weekend door te brengen.

Kuuroord de Schouw is een helende plek op zich.  De inrichting van Schouw is met zoveel liefdevolle aandacht gecreëerd,met leem muren , vele kristallen en natuurlijke elementen, er hangt een zalige rustgevende sfeer.  Met  de  kapel als serene  groepsruimte, vele stijlvolle slaapkamers, mooie tuin en buiten zwembad , verwarmd energetisch Bronbad, Sauna, Infrarood, een relax-  en eetkamerruimte met zachte plofbanken , fijne zitjes en open haard, een winkel met spirituele hebbedingetjes en natuurvoeding, diverse massagecabines en zonnebank is het een weldaad hier te zijn.
Datum: vrijdag 28 februari vanaf 18.00 uur tm zondag 1 maart 16.00 uur. Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland
Totaalprijs inclusief ALLES (slapen, eten, drinken , gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden en alle sessies):  495.- euro p.p
Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.  Voor info en reserveren,  mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met liefde,

Marieke

 

8-daagse Retreat naar de AZOREN

5 t/m 13 sept 2020

ILHA Terceira, een goed bewaard geheim…

Ilha Terceira betekend het 3e eiland van de Azoren Archipel, alhoewel dit eiland eerst het ILHA de JESUS CRISTO werd genoemd.

De Azoren vormden vroeger de bergtoppen van Atlantis. Hoewel die toen een paar kilometer hoger lagen en dus vermoedelijk bedekt waren met eeuwige sneeuw, geven ze misschien een indruk van hoe Atlantis er destijds uitzag. Plato beschreef het zo…
"De oude hoofdstad was rijk aan natuurlijke bronnen en er was voedsel in overvloed. Hoge bergen boden beschutting tegen de noordenwind en over de weiden zwierven dieren zoals olifanten en paarden, die dronken uit meren en rivieren. Er regeerden 10 koningen over deze paradijselijke eilanden en de bewoners leefden er in volmaakte harmonie."

Wij hebben allemaal een collectieve herinnering aan de begintijd. Een herinnering aan het aardse paradijs. Wat is de betekenis hiervan in ons dagelijkse leven? Wij staan op het punt hier helemaal naar terug te keren. En het is fijn om er klaar voor te zijn. Van binnenuit, want onze ziel is op weg om volledig belichaamd te worden.

De Azoren zijn een stiltepunt in deze wereld, het centrum van de orkaan. Kunnen wij, net als de vulkanen op de Azoren, vanuit onze natuurlijke staat van Zijn, in ons eigen centrum staan, ongeacht de orkaan die om ons heen woedt?

In de stilte vind je jezelf…Jij die je plek volledig inneemt, als je Ware Zelf. Dat is jouw geschenk aan jezelf, aan de geliefden om je heen, en aan de hele wereld! Jouw essentie heelt moeder Aarde. En daarvoor hoef je alleen maar je Zelf te Zijn.

Deze Retreat brengt je naar het stilte punt in jezelf. Rust , stilte, natuur, meditatie, weer verbonden voelen met je essentie.

Zoals als alle Retreats die ik begeleid wordt ook deze volledig geleid vanuit de Bron… de helpers uit het licht zullen er zijn voor ons allen, waar ieder even waardevol is. Er is geen vast programma. Maar één ding is zeker…Je zult ALLES ontvangen waarvoor je mee gaat op deze hele bijzondere reis.

We logeren in deze prachtige Villa, met groot zwembad, luxe slaapkamers, van alle comfort voorzien. We kunnen heerlijk samen buiten eten op het terras en we zullen voldoende tijd inplannen om zoveel mogelijk moois van dit prachtige pure eiland te zien.

De Azoren is de beste plek in de Atlantische oceaan om walvissen en dolfijnen te spotten. ONZE WENS IS ZE TE GAAN ZIEN!

De Azoren liggen midden in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Portugal. Het vulkaaneiland Terceira en de zee eromheen hebben een aangenaam klimaat: lekker warm, vaak schapenwolkjes en altijd een zeewindje, zodat het nooit te heet wordt.
Vierhonderd vierkante kilometer geweldig mooie ongerepte natuur, afgewisseld met een prachtige historische hoofdstad en kleine authentieke dorpjes, vrolijk gekleurde huizen en ruwe kusten.
Walvissen en dolfijnen in de Atlantische oceaan zijn rondom Terceira te spotten gedurende het hele jaar.
Het is een prachtig eiland met veel groen en bloemen en enkele vulkanen met mooie kratermeren en warmte bronnen. Ook met mooie stranden waar je heerlijk de zee in kunt. Dit is echt een plek om te onthaasten, juist omdat het zo rustig is overal.

Dat is kort samengevat Ilha Terceira, een bijna onzichtbaar stipje op de wereldkaart.

ZONSONDERGANG OP DE AZOREN…

De prijs voor deze 8-daagse Retreat is 1195,- euro.
Dit is exclusief de vlucht, deze dien je zelf te boeken. We hebben nog geen vlucht gereserveerd, daar zijn we mee bezig. De vliegtijd vanaf Schiphol is ongeveer 4 uur. Zodra wij een gunstige en goedkope vlucht hebben gevonden laten we dat meteen weten zodat je ook op die vlucht kunt reserveren en we samen kunnen vliegen naar dit paradijsje.
Deze Retreat is inclusief alle vervoer op het eiland. Het verblijf in de Villa, alle maaltijden en drankjes, alle sessies, groeps- en individueel.
 
Als je voelt dat je mee wilt op deze reis, ben je meer dan welkom!
Wacht dan niet te lang, er zijn beperkte plekken.
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marieke, Stephan, Jacobien, Paul

 

PS..
De Retreat naar BALI 21 juni  t/m 1 juli 2020 is VOL.

De Super-Intensive Weekend Retreat in kuuroord de Schouw van 17 t/m 19 januari is ook VOL.
De School voor MANA is VOL. Hiervan start er in de loop van 2020 een nieuw traject.

 

 

 

Met liefde, 


 

Marieke

Top